Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Mašinų nuotykiai  :D 

Ingriduška, laikinas debesėlis užplaukia ir ant saulyčių  :4u: Giliai tikrai žinai, kokia nuostabi, su energija ir ūpu esi. Ir sveikata gerėja, puikiai eini link to. Nereik tau jokių tortų, nebent gabalėlio elengantiškam niam-niam  :4u: Siunčiu visą glėbį saulės šilumos ir šviesos, gaudyk  :4u: Man labai padėdavo prisiminti vaizdą pro lėktuvo langą virš LT: stooooras debesų patalas apačioj, gražiausių spalvų dangus ir saulė. Ji ten tikrai yra, virš to minkšto patalo  :mirksiukas: D vitamino irgi gali pasiieškot, nes pas mus jo trūksta žmonėms.

Kažkas tokio: https://goo.gl/images/zIoHJj

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 05 sausio 2017 - 10:19

......ta amžina tamsa, drėgmė, jokios saulės jokios....ir taip jau nežinia kiek laiko, net vasara nebuvo saulėta....verysad.gif

Nežinau kur tu ten esi, bet dabar dangus giedras, saulė šviečia :D

Tiesiai į posėdžių kambario langus :oh:

Atsakyti

Taip, šiandien pagaliau saulės davė, net į mūsų kabinetą, kuris šiaurinėj pusėj, šviečia - nuo priešais esančio namo langų atsispindi.. :)

Atsakyti

aha, ir aš norėjau parašyt, kad gi saulėėėė išlindo :victory2:  tik kad nešildo nė velnio

Ingriduska :4u: :4u:  mes su tavim, ateik dažniau pasiguost, tai kartu ir atlaikysim šitą nelemtą laikotarpį :friends:

bet realiai tai ta tamsa ir mane neigiamai veikia. kai išeini su tamsa ir grįžti su tamsa.. bet bet bet, jau antra savaitė kaip dienos ilgėja :clap:

vitaminų irgi reik,

aš mėnesio pertrauką buvau padariusi magnio gėrime. tai sužvėrėjau tiesiog. ir liūdesys amžinas.  matyt man organizamas natūraliai neįsisavina magnio. aišku, ir kitos aplinkybės ne pačios laimingiausios paskutiniu metu pas mane buvo, bet tikrai pajaučiau kaip savijauta pasikeitė būtent po magnio nevartojimo.

Atsakyti
Aš jau 2 valandas sėdžiu prieš langą, saulė į akis plieskia, bet dzin viską iškentėsiu, kad tik šviesos gaut. Rašau be smailikų kaip gilioj senovėj, kai jie dar nebuvo išrasti. Dar kiek ir popierinius laiškus sektantėm pradėsiu rašyt
Atsakyti
Man dienos pailgėjimas jsu pasijautė. Paskutinėm dienom iš darbo išeinu nebe tamsoj, o prieblandoj. Jėga.
Atsakyti

Dabar saldumynų sezonas... Net aš jų noriu, nors šiaip jau esu visiškai negerbėja, ypač saldainių ir šokoladų, bet Lidle nusipirkau kokosinių saldainių, kuriuos šiaip jau vienintelius dievinu, tai vakarais irgi sukertu po du prie arbatos, gerai, kad bent nuo saldumo negaliu daugiau suvalgyt :D

Bet šiaip jau pastebiu ne pirmi metai, kad mane žiemos sezonu, tiksliau net rudenį nesamoningai pradeda traukt prie saldėsių, nors nuotaikos slogumo kaip ir nejaučiu, matyt, vistiek organizmas nori storesnio pūkų sluoksnio žiemai, kiek tam besipriešintum  :oh:  :lol:

Nuotaikai pagerinti turėtų padėti sniegas, šaltis ir giedra šiom dienom, aišku problemos susijusios su šalčiu savo ruožtu, bet vaizdas per langą žymiai smagesnis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 sausio 2017 - 10:53
Ačiū, saulės mano...
Kerpena noriu bet nevalgau tiek...čia diabetas išsivyniotų smile.gif))

Magnis matyt padės, o dar sakot saulė
aš nematau , dirbu pusrusy....
bet išeisiu į lauką jos pagauti.

Lietuti aš irgi nuolat pakėlusi galvą prisimenu lėktuvo pakilimą ir ten tikrai yra saulė.
Ačiū už palaikymą.
Atsakyti
Ingriduska, o sportuot vaikštai? Tas irgi turėtų tonusą pakelt.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2017 01 05, 12:00)
Ingriduska, o sportuot vaikštai? Tas irgi turėtų tonusą pakelt.

Linute, aišku kad ne, aš supjaustota moteris negaliu sportintis smile.gif))
Atsakyti
Matai aš nelabai įsivaizduoju, kiek truks tavo gijimas. O ant takelio eit irgi negali? Aš per ligas irgi apleidau sportą. Bet poreikis yra, nuo kitos savaitės vėl pradėsiu tik jau kitam klube ir su metiniu abonementu.
Atsakyti

Ingridžiuk, vt D neblogai niuriu metu pagert :)

Labai džiaugiuos šiemet sniegu, nes niūrumos viratinkliai stipriai apvynioję mane. Tai su sniegu atkeliavo ir saulės kraščiukas :bigsmile:

Atsakyti