kas ne urvinės, einu įkelsiu fotkę iš panų šimtadienio, su mano siūtu kūriniu. aišku, kokybė tai kaip visad, bet bendras vaizdas bus
Sveikos,
šiuo metu nieko neskaitau. Be interneto . Romanus gal ir skaityčiau kokius įtraukiančius, jeigu kas paduotų, bet turiu prisipirkusi itin gerų visokių protingų knygų, kurios man neužtenka nusiteikimo šiuo metu.... Vakare maisto gamyba, pokalbiai ir apsikabinimai su vaikais ir arba slenku į lovą, arba kokią trumpą seriją pažiūriu, dar vaikau vaikus nuo telefonų ir šiaip vaikau ką nors daryti.... Savaitgalį labiausiai noriu pamegzti, bet maisto gamybos dar daugiau ir kitų reikalų taip pat. Kažkaip baigėsi tie laikai, kad iš vakaro pradedu knygą, o ryte neatsikeliu iš lovos tol, kol nepabaigiu .
man reikia kažkokiu būdu prijaukint vaiką prie knygų, tai tenka pasiimt knygą ir užsiimt "tyliuoju skaitymu"
bėda kad mane jau kai įtraukia ypač romanai visokie tai tikrai sunku atsiplėšt
Katuk kūriniai tavo tobuli ir siūtieji ir ne siūtieji
QQute, man atrodo, tavo atveju, tai viskas su tavo vaiku aišku - jeigu tėvas neskaito, tai ir vaikui panašiai. Mano vyras mokykloje sakė, kad nelabai skaitė, bet paskui (ir dabar) pamėgo, tai viliuosi, kad mergičkai "pramuš" vėliau, nes dabar tai jos skaitymas - mano pareiga priversti . Kiti 3 tai skaitytojai, kaip aš. Dičkis , tiesą sakant, jau išsibraukė iš skaitytojų, sako, kad planšetėj paskaito kartais, bet aš nebematau... Mažoji visada mėgo knygeles vartyti, o dabar jau ir skaityti išmoko ♥.
Nupirkau šiandien kelialapius į stovyklą panelėm. Šįkart brolis laužosi (laužydavosi ir visus kitus kartus, bet įkalbėdavom, bet šiemet nebeįkalbinėju, nes 3 vaikus išleisti man brangu....), o nori mažoji, tai abi sesės važiuos ir dar kaimynę įkalbėjo kartu .
Restar tai jo gal ir dėl to kad tėvas neskaito...bet jam aš kažkodėl labiau autoritetas nei tėvas tai gal labai neįniks bet nu kol kas reikia...svarbu atitaikyt kas įtrauktų..vakar jau ir ragint nereikėjo jau pats pasiėmė ir man liepė
būna kartais paklausia kokio paprasto žodžio..o ką tas reiškia o ką anas
geriausias bajeris kai žmogus žino kas yra cunamis ir meteoritas bet nežino kas yra drevė arba slenkstis...
sako o tu tiek daug žinai nes daug skaitai?sakau aha..tai sako jei dar daug eksperimentų darytum tai galėtum ir ateitį numatyt
bet man pavydu pvz sesers vaikai dėl hario poterio pešasi o maniškiui neįdomu....
Sveikos gyvos ;)
Katuk, tikrai jau kaip dailiai atrodo viskas ir panos, ir siuviniai
Mano panelytė mažutė vakar skėlė: Mamyte,o kodėl į mane taip visi žiūri? Nes aš graži? (pencininkai italai čia labai kalbina prie jūros ir parduotuvėse ir vis sako, kokie gražūs vaikai). Sakau,kad į visus mažus vaikus žiūri ir visi jie gražūs. "O užaugus irgi būsiu graži?" susirūpino vaikas o tėtis sakė, jei nerūkysi,tai būsi (nes čia laaaabai daug rūkančių, visur. Net ligoninės viduj kabo dideli ženklai,kad rūkyti draudžiam)
Apie skaitykles prakalbot. Aš vis galvoju, gal man ji būt patogu visokią profesinę literarūrą skaityt? nes dabar kai prisispusdinu straipsnių,prisibraukau,paskui pati pasiklystu tuose lapuose,nes dalis ten,dalis šen. O čia būt vienoj vietoj viskas. Tik kažin, galima ten kokias pastabas/komentarus pasirašyt? Kad pasižymėt citatas galima,tai girdėjau. Bet pvz. prie tos citatos komentarą kokį prikabint eina?
Abelo jei literaturoj breziniu ir paveiksliuku daug tai net nezinau, nebent tada spalvotu ekranu pirkti, ale girdejau anos brangesnes
jei vien tekstas tai tada gerai aisku
nu ir pdf formatas aisku ne itin skaitomas nors ir yra..pas mane beveik visos turimos knygos pdfines ir dar kol kas nemoku as ju susikonvertuoti
greitai turėsim jubiliejinį puslapį
Jetus kokiom nuobodybėm užsiimu... kaip ima miegas...ir kam to reik....?
Abelo jei literaturoj breziniu ir paveiksliuku daug tai net nezinau, nebent tada spalvotu ekranu pirkti, ale girdejau anos brangesnes
jei vien tekstas tai tada gerai aisku
nu ir pdf formatas aisku ne itin skaitomas nors ir yra..pas mane beveik visos turimos knygos pdfines ir dar kol kas nemoku as ju susikonvertuoti
Pdf nelabai skaitomas? Kaip suprast? aš maniau,jei palaiko pdf formatą,tai ir skaito? Ar reik jį konvertuot į kažką kito? nes aišku, viskas pas mane praktiškai pdf. Paveiksliukų kaip kada priklausomai nuo temos
gal qqte turėjo momeny, kad skaitytojų nelabai skaitomas