iš kokios raidės pavardė?
J
J
G
labas rytas nugi gavau vakar el. skaityklę...nepamezgiau nei eilutės kol radau kaip kas su ja, kokios knygos kaip naudotis
paskui dar paskaityt teko...pusę nakties ir paskaičiau negalima man tokių žaislų kuriais naktį vietoj miego naudotis galima kitiems netrukdant
kokią skaityklę įsitaisei?
labas dienas
kada baigsis man tos blogos nuotaikos
Labos
Qqšk, liuks tavo megztelis. Smulkėji ne dienom o valandom Tetos Olgos įtaka Gal gali parodyt tą takelį kaip ją reik live pamatyt, nuoru ir aš tos įtakos
Jurgitak aha paziuriu ir live
Rogutinis is 2 man normaliai 3 nr virbalais
https://pigu.lt/lt/e...alta?id=5642715
va tokia
soliuk a turi instagramą?instagrame paieskok olga kondratjeva
dėl smulkėjimo tai nea. nesmulkėju optinė apgaulė teisingo rūbo
Ačiūūūū Qqt, oi nea neturiu :ax:reiks dukrą pašnekint gal suorganizuos man tą instagramą .
Katuk, kaip tavo keliauninkė? Ar patiko taip vienai keliaut? Koks jausmas? Emocijos? Kas buvo baisiausia tuo momentu? Ką sakė grįžus? Ar baisu buvo? Kada daba vėl reiks važiuot?
qqte, panoms buvau tokias tik MIni, pirkusi. tai viskas ok, jau gal kokie 5 metai. tik viena nesėkmingai krito ir jos neberemontuoja.....
ai, tik nervindavo, kad reik rankutėm puslapius vartyt nes tėvas turi Kindle, tai ten oho koks patogumas
Soli-sol, tai kad tos kelionės tiek ir tebuvo. bet sakė vienai nuobodu. Baisumų jokių neakcentavo. gal kiek sunkiau buvo susigaudyt traukinių stoty, kai ne itin nuorodų yra. bet kadangi grįžo, tai reiškias viskas gerai Amsterdamo orouostas sakė labia patogus ir aiškus, aiškesnis nei traukinių stotis Mančestery ai, ir dar sakė, žiauriai jaučiaisi jos akcentas nors įsivaidavo visai neblogai kalbanti angliškai. kas dar grįžo pigių skrydžių bendrovės reisu, tai sakė vietos sėdėti mažiau nei mūsų automobily sėdint už tėčio tai va. kada reiks vėl? nu nėra reikalo. kaip ir finansų. toliau jau tik mokslai, bet dar neaišku net kur konkrečiai. aš tai tyliai tikiuosi, kad liks LT. nu keista mamka, ane. nu. bet sakyčiau ne keista, o tiesiog finansiškai neįgali.....
aš rinkausi tarp pocketbook ir kindle ir dėl formatų pasirinkimo ėmiau šitą tai čia ir rankutėm ir per ekraną gali vartyt
o bet tačiau su mygtuku patogiau kažkaip man, nes per ekraną tai per daug puslapių perverčiu tai netyčia nustatymus ijungiu...bet mygtukas klaksi, ne taip tylu kai nakti
MB ziurejo ziurejo (jis visai knygu neskaito jokiu) nesuprato kam man reik to daikto..sako gal ir man reikia, sako ant senatvės skaityt pradėsiu gal
Katuk, gera tu ta mamka . Žiūrėk gal kuriai ir ateis nušvitimas paslikit LT . O jei ir išvažiuos nu kaip nors įšsikapanosit visi kartu. Pabaigs mokslus, gaus gerus darbukus ir galvosit kad vargo nebuvo .