Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jau nebereik žalio :karsta: :D

Šviesiai pilkos paieškos tęsiasi :laugh:

Bet tau storulės reik, storulių dabar nebeužsivežė, o tą gražią, kur fotikinau merino plono, jau nebėr, o tokios storulės babinos buvo...............  :D 

Atsakyti

Sveikos,

Qqute as kitur pirmiausia pmatau, tada pagalvoju, kad reikia cia ateit pagirt. Kartais ateinu, kartais - tik pagalvoju :D

Siandien su Mantu Humanas siaubem... Nupirkau dvejus dzinsus is kokiu 10-15 issimatuotu (O SIAUBAS!!!!! Kur ilgis geras, pilvas kabo, kur nekabo trumpi...) Pora marskiniu, dzemperiuka namini net uz 50ct ir pora dzemperiu su kapisonais. Vienas jau isskalbtas skubos tvarka, nes paaiskejo, kad vaikas plikas nuogas iki siol buvo ir ryt vel toks i mokykla eis, jei neskalbsiu :D

Sita ana kaip ji ten, uzbaigiau, bet siandien per trumpa diena buvo i lauka iseit 

40081303954_2869d6923b_b.jpg

Atsakyti

Qqte, fainiai. Ryškiai Olgos įtaka. :) Tu jos gal ir live transliacijas žiūri?

Olaiva, ačiū! Rytoj turiu laisvą, mėginuką megsiu. Iš kiek siūlų paprastai rogutinį kačmyrėlį mezgat?

Atsakyti

Jurgitak aha paziuriu ir live

Rogutinis is 2 man normaliai 3 nr virbalais

Atsakyti

Jurgitak aha paziuriu ir live

Rogutinis is 2 man normaliai 3 nr virbalais

Labas vakaras ;)

Gražuolė qqtė su tinkančiu mezginiu  :wub: aš ir tokio norėč,nors nesu tikra, ar tiktų... nenumezgus nesužinosi :D

O kur live Olgą žiūrit? Nes aš tik youtubėj pamatau... dar lyg twitery ji yra ar kur, bet manes ten nėra :)

Atsakyti

Ilga diena šiandien,žiauriai pavargau...o dar brėžiniai laukia,naktinėsiu...

šiandien vežiau savo globojamą senuką į ligoninę, keis pirmą lęšiuką. žmogeliui su pinigais ne pyragai,nes abu su žmona ligų maišai,o dar gyd naglumas...už lęšiuką primokėjo 151 eur į kasą, gyd kabinete ištraukė kažkokį skystimą akims,kur vaistinėj kainuoja 100 eur,o pas jį tik 50 eur,sako ar jis galės įpirkti? sakau vaistams ir lčšiukui jis pinigų turi įsidėjęs. nu ir ką... neturėjo senukas 50 kupiūros, padavė jam 100,prieš mus jau keli pirko tuos vaistus,o daktaras tą 100 į kišenę, sako ooo,čia man magaryčių...nu ir ką sakyt? atiduok??? po to lašiukams jau nebeužteko,kurių reiks po operacijos ryt 6 ryte,tai nupirkau,nu o ką daryt? po dviejų sav kitą akį operuos jam,kažin vėl su magaryčiom ar už tuos vaistus po eurą pasiruošti?

Atsakyti

Olaiva. O dvieju buteliuku nepraset? Nebutu reikeje kita kart pirkt.

Atsakyti

Olaiva. O dvieju buteliuku nepraset? Nebutu reikeje kita kart pirkt.

tai vat o jei tas buteliukas abiems akims? zinai,nei isgersi,nei kaip  langu skysti panaudosi :D

Atsakyti

Su siandienine nuotaika buciau grazos paprasius 😎

Atsakyti

Su siandienine nuotaika buciau grazos paprasius 😎

o man šiandien kažkoks užtemimas po galvasopio daugiadienių,tai aš biškį pavėluotai sureagavau.antravertus,kai žmogus vos paeina,dėl tų 50 eurų sudrebėtų daktariukui ranka,tai dar aklas liktų...žiauru šiaip...

Atsakyti

Oho,kaip čia žiauriai  :blink:  :blink: aš apšalus  :blink: nors esu vienąkart girdėjus komentarą dviem gyd bekalbant, kad iš senų žmonių lengva imt, kur gi jie dės tuos pinigus,į grabą gi nenusineš,o man va, vaikus dar užaugint reikia, į mokslus išleist  :blink: tada irgi stovėjau amo netekus....  :blink: dabar pagalvojau, gal čia net tas pats subjektas?  :hmm:​ 

Atsakyti

Oho,kaip čia žiauriai  :blink:  :blink: aš apšalus  :blink: nors esu vienąkart girdėjus komentarą dviem gyd bekalbant, kad iš senų žmonių lengva imt, kur gi jie dės tuos pinigus,į grabą gi nenusineš,o man va, vaikus dar užaugint reikia, į mokslus išleist  :blink: tada irgi stovėjau amo netekus....  :blink: dabar pagalvojau, gal čia net tas pats subjektas?  :hmm:​ 

iš kokios raidės pavardė? :)

Atsakyti