Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas :)

Priedas  heywardas.jpg   120,16KB   1 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry..../qqte/hayward-2

Atsakyti

qqte, koks fainas,................ ir ta sagė.......  :wub:  :wub:  Čia prailgintas reglanas? Kaip tau tinka toks modelis  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš dviem frontais varau :rolleyes: dirbu ir mezgu vienu metu  :angel2: būna tokių darbinių etapų  :P 

Atsakyti

šarange aha tas pats prailgintas :)

siūlas tai tas Anykščių tvidas kur su Nite dalinomes...fantastiskai beprotiskai fainas siulas :)

Atsakyti

Sveikos,

kažkoks nykokas periodas ir lauke, ir čia :).

Ryte netyčia prisiminiau ir užkritusius už radiatorius išsitraukiau mėginukus to Cullen modelio. Išdžiūvę pasirodė gal visai pusė bėdos, kaip manot? Nufotografuoti normaliai, aišku, nesigauna, bet šis tas matosi. Centimetrų tai dar nematavau, ar atitinka.

20180314_095753_medium2.jpg

20180314_103346_medium2.jpg

Atsakyti

QQute - tikrai baisiai gerai ant tavęs atrodo! Užpavydėjau :). Ar tu iš koki aprašymo mezgei ar ant nuomonės? ir reklama gera - noriu to siūlo (tai naujiena, ar ne :D), bet tik ne tokios spalvos, nes dingsiu suvisam...

Atsakyti

Restar as pagal youtube klipuka mezgiau...tiksliau isklausiau kaip tai daryt ir skaičiavausi pati...per kazkoki stebukla visai patiko skaičiuot :D

Atsakyti

restar, labai grazus tas rastukas eglutiinis.  aisku jo schemutes nera. pamenu kad is poteriu  mezgei ( jei apie sita kalba buvo) . as poteriu nemoku, tai ir megzt pagal poterius nesigautu

Atsakyti

qqte , paprastukas , bet  grazu :)

Atsakyti

Lusasita, man kartais labiau patinka iš poterių megzt, nors retai :).

Gal kartais kuri savo lobynuose turite šitą modelį? https://www.ravelry....brary/tracery-3Buvau radusi kažkur pas rusaites ir atsispausdinusi, bet labai neryškiai, o ten irgi tik tekstas, labiau norėčiau schemos, na, arba, kad bent tekstas įskaitomas būtų :).  Vakar jau ieškojau ir išvis niekur nieko neberadau, tik užrakintas aprašymas. Šiaip originalas man tragiškas, bet šitas variantas tai neišeina iš galvos jau keli metai. Pabandyčiau Anykščiu šilką panaudoti.

IMG_4312g_medium2.jpg

Atsakyti

Qqte, labai dailiai nusimezgei, tau tinka ir daug gražesnis, nei originalas.

O kodėl Nitei gavosi mėlynas, o tau rudas iš to pačio siūlo?

Atsakyti

Qqte, labai dailiai nusimezgei, tau tinka ir daug gražesnis, nei originalas.

O kodėl Nitei gavosi mėlynas, o tau rudas iš to pačio siūlo?

o todėl kad aš tą siūlą dėjau dvigubą o Nitė pridėjo kažko kito prie jo viengubo :)

Atsakyti