Nite, nu daug laiko nutekėjo nuo tavo baigimo jau, bet ar nieko mokykla? Sakė, kad ruošia nebūtinai meno kūrėjus, bet meno valgytojus . Nieko nenoriu prognozuoti, bet noriu, kad turėtų šiek tiek daugiau erdvės savo talentams nei eilinėje mokykloje, ir tiek, kad būtų tarp truputį panašesnių į save. ir slapta viliuosi, kad gal menininkams kaip nors paprasčiau matematiką paaiškina . Nes verkia kiekvieną vakarą. Ir svarbiausia, kad nebeklauso ir neišmoksta, kasvakar vis tas pats, pasiekia tik tiek, kad su tėvo pagalba namų darbus padaro, bet kiekvieną kartą vis nieko nesupranta, o gal nenori suprast...
Tikrai daug bet pora mokytojų ir iš mano laikų dar tebėra
Mokykla tikrai nebloga - ir atmosferos, ir paruošimo prasme. Ir taip sprendžiu iš daug vėliau ją baigusių
Bent jau mano laikais, tikrai jokių nuolaidų matiekoj niekas nedarė bet užtat baigę mokyklą buvom laisvi rinktis bet kokią specialybę - yra mano klasiokų ir dailininkų, ir medikų
Aš nežinau ko ten ketvirtos klasės matematikoj galima nesuprast, ir ką ten kitaip reiktų aiškint kartais man atrodo, kad čia išankstinės kažkokios nuostatos - atseit jei žmogus "prie meno", tai turi nesuprast matematikos niekam asmeniškai netaikau - šiaip pasvarstymai