Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, nu daug laiko nutekėjo nuo tavo baigimo jau, bet ar nieko mokykla? Sakė, kad ruošia nebūtinai meno kūrėjus, bet meno valgytojus :). Nieko nenoriu prognozuoti, bet noriu, kad turėtų šiek tiek daugiau erdvės savo talentams nei eilinėje mokykloje, ir tiek, kad būtų tarp truputį panašesnių į save. ir slapta viliuosi, kad gal menininkams kaip nors paprasčiau matematiką paaiškina :). Nes verkia kiekvieną vakarą. Ir svarbiausia, kad nebeklauso ir neišmoksta, kasvakar vis tas pats, pasiekia tik tiek, kad su tėvo pagalba namų darbus padaro, bet kiekvieną kartą vis nieko nesupranta, o gal nenori suprast...

Tikrai daug :D bet pora mokytojų ir iš mano laikų dar tebėra  :blink: 

Mokykla tikrai nebloga - ir atmosferos, ir paruošimo prasme. Ir taip sprendžiu iš daug vėliau ją baigusių :mirksiukas:

Bent jau mano laikais, tikrai jokių nuolaidų matiekoj niekas nedarė :rolleyes: bet užtat baigę mokyklą buvom laisvi rinktis bet kokią specialybę - yra mano klasiokų ir dailininkų, ir medikų  :D

Aš nežinau ko ten ketvirtos klasės matematikoj galima nesuprast, ir ką ten kitaip reiktų aiškint :( kartais man atrodo, kad čia išankstinės kažkokios nuostatos - atseit jei žmogus "prie meno", tai  turi nesuprast matematikos  :ax: niekam asmeniškai netaikau - šiaip pasvarstymai  :rolleyes: 

Atsakyti

ale tai kad dailiošnikam sakyčiau labai svarbi yr matematika :hmm:  nebent gal tikrai kažkokiu kitokiu kampu pristatoma

Kokiu dar kampu :unsure: visi - ir dailiošnikai, ir šokėjai, ir smuikų čirpintojai - turi mokytis matematiką (ir visa kita  :mirksiukas: ) pagal bendrojo ugdymo programą. 

Pas mus tik vieno dalyko nebuvo - darbų, tų kur dabar lyg technologijom vadinasi :rolleyes: t.y. vietoj tų pamokų buvo menai visokie: tapyba, skulptūra, meno istorija ir kt. Vienžo mokykloj neviriau, nekepiau, nesiuvau ir net nemezgiau :D 

Atsakyti

... kartais man atrodo, kad čia išankstinės kažkokios nuostatos - atseit jei žmogus "prie meno", tai  turi nesuprast matematikos  :ax: niekam asmeniškai netaikau - šiaip pasvarstymai  :rolleyes: 

Vaaaa, kodėl aš matematikos neįkirtau :D  nors mokantis muzikos, visi buvo šventai įsitikinę, kad aš "kieta" matematikė :D nes visi teoriniai dalykai sekėsi puikiai. 

Sakyčiau nebloga mintis :hm:  https://www.15min.lt...amu-1034-936368

Atsakyti

Nite, dėkui. Gražiai nuskambėjo. Variantas tikrai. Aš tai kartais nesuparantu tiesiog užduoties, ko iš tų vaikų nori, kaip suformuluoja. Maniškė labai  nepasitiki savim, vis sako, kad ji neprotinga ir pan., nors niekas to nesakom, bet vis reikia priešingai įrodinėt, ašaras šluostyt, vakare būna jau pavargus po visų veiklų, sunkiai koncentruojasi... Programa tai gal ta pati, bet dar priklauso kas ir kaip aiškina, nes ne visi vienodai greit supranta. Mano auklėtoja tobulai aiškindavo matematiką, kažkada buvo mėgstamiausias dalykas, paauglystėj ėmiau sakyt, kad nekenčiu, bet nesuprast buvo neįmanoma. Tai atsidūrus tarp daugumos matematikų dar labiau kristų savivertė...

Dičkis dėliojasi individualų ugdymo planą, gana ambicingas ir protingas, sakyčiau. Šiaip net pažymiai pagerėjo, gal jau į protą ateina...

Atsakyti

Sakyčiau nebloga mintis :hm:  https://www.15min.lt...amu-1034-936368

Nu gal...bet esu pati keliskart bandžiusi nuvežti išaugtus vaikų rūbus ir avalynę nuvežti į Raudonąjį kryžių,Caritas,niekam jų nereikėjo,dar ir nesmagiai pasijutau,nors tie rūbai nei purvini,nei kokie sunešioti nebuvo...

Atsakyti

vilmak ,tau žinutę parašiau ;)

Atsakyti

Nu gal...bet esu pati keliskart bandžiusi nuvežti išaugtus vaikų rūbus ir avalynę nuvežti į Raudonąjį kryžių,Caritas,niekam jų nereikėjo,dar ir nesmagiai pasijutau,nors tie rūbai nei purvini,nei kokie sunešioti nebuvo...

Šis būdas būtų "bekontaktis" su piktom tetom :D nes kurjeris nemato ir jam netūpi  :D 

Yra ir man tekę jaustis kaltai, kad atiduodu :huh2:

Atsakyti

3e9bcd0255a01b3db2f1e95bec4543a7.jpg

Atsakyti

so, helou

kažkaip prisiminiau, kad senojoj versijo būdavo galima matyt kas "kabo" temoj. o dabar patikrini ir galvoji, ar čia išvis yr gyvų,..

Atsakyti

Yra :D tik aktyvumas virtualus nulinis  :D užtatai realybėj varom su daina  :D 

Atsakyti

Aš irgi varau su dainom šiom dienom...  :showoff:  Bet kabu.

Atsakyti

tai jo, mano tempas ir krūvis irgi pavydo nekeliantis

bet langas "kabo" ir vis įlendu pasitikrinti :D

Atsakyti