man patinka ir mielus svečius turėt,ir pačiai pasisvečiuoti ten,kur žinau,kad neįkyrėsiu.jei pas mane svečiai vakarui,tai viskas ok,jei jau apie savaitę(taip užsieniečiai atvaro),tada jau būna faina,kai kažką ir pagelbsti.o aš svečiuotis mėgstu ten,kur galiu jaustis kaip namie-ir sriubą išvirt,ir pasitvarkyt"savo"kambarį.kadangi su savo vaikais visur svečiuojuosi,tai labiausiai žiūriu,kad stogo nenukeltų bet yra namų,kur jau atsigėrus arbatos galiu namo mielai šiaušti tai pas anytą ,aišku.įdomu būtų palyginti pusrytinius riebalus pas katuko ir mano anytą brrrrr
labas
KGB aš mieliau važiuoju į svečius
Apie atostogas šnekėjot, šiais metais sąrašų nesudarinėji, nes visvien pastoviai pakeisdavo. As turiu dar 14k.d. nuo praeitų kada kas išleis nors reikia, labai
Visos į svečius išvažiavot?
Pakilnojau šįryt medvilnes, reikia idėjas galvot... Tikiuosi per šią savaitę užbaigt paltuką.
Labas rytas
vakar nemezgiau..gaminau, su vaikiu guašą makliavojau
paskui skaičiau skaičiau..rankas taupiau
bet supratau nuo ko man jas skauda, visai ne nuo mezgimo...tiesiog persistengiau cepelinu tarki besunkdama
jei jau KGB tai nuo nuotaikos priklauso...retai pas mumis dabar svečiai beužsuka, su nakvyne nebeišeina, vietos nėr
bet realiai tai mėgstu kai sesuo atvažiuoja, ir vaikams yra kas paveikt ir mums pliuuur ilgam vakarui užtenka man tada jau smagiau kai jie pas mus nei mes pas juos
su tėvais tai geriau man pas juos važiuot, aš ten biškį labiau namuose nei svečiuose
daugiau pas mumis niekas nesisvečiuoja
Liniuka kokių spalvų medvilnes drakiui užfundyjai?
aš el. knygą užsisakiau vakar, jaučiu ilgam be siūlų pasėdėsiu
bet vistiek vasarai kišenėtos noriu kokios gaivios, iš medvilnės su kokiu šilku ar bent viskoze, ar iš medvilnės su linu
ar iš lino su kažkuo...nu dar nesugalvojau
vasarinių siūlų pas mane koks trecdalis, ir didzioji dauguma iš jos skersuojantis linas ir spalvos ne kišenėtai
Liniuka, ar matei mano klausimą vakar?
Nite, teber Karaliaučiuj tavo siulai 😁
Labas dienas.,
Tipo labai dirbu....
Nite, nemačiau Bet jau matau šarangė atsakė
Qqte, jūrbanginės ir tokios nenusakomos spalvos į raudonumą
kur kur Karaliaučiuj? o kodėl ten? laivais plaukia?
labas rytas
aš ir vakara vakarą virtuvėj leidau.... ir taip nesėkmingai... biškį daužiau, biškį šiukšlinau, o rezultatas taip pat kažkokia nesąmonė.
bandžiau žemaičių blynus. viskas būt ok, bet aš gi be kiaušinių masę maišau, tai kažkas ten "nepaėjo": prie rankų lipo, keptuvėj išskydo, dar jeigu ir skonis bus lievas....
siūlai sakote
Labas rytas
Aš kažkokia miegančioji gražuolė šiandien, jau taip sunku prisiversti kažką dirbti...
Man irgi artėja mezgiminis egzistencinis nerimas - kai baigiau Rūtos megztuką, kol kas nieko naujo nesugalvojau, kol kas rankoms užimti pasiėmiau malabriginį nebaigtuką, bet ten porai vakarų darbo belikę, o tada kankinsiuosi
Mane tai jau antra diena baisiai miegas ima. Bijau, kad darbe neužmigčiau kokiu momentu.
kur kur Karaliaučiuj? o kodėl ten? laivais plaukia?
Svarbu, kad aš žinau kur
Gal šią savaitę pavyks pasiimt