aha, o kaip geriau - priimti pas save svečius, ar pačiam būti svečiu čia toks tipo KGB
Dar vienas gauruotis, prisiminiau, kad ne visos mato. Aišku, nėra į ką žiūrėt, bet dabar abi sesės patenkintos. O man užtat lomkės .https://www.ravelry....r/gauruotis-nr3
aha, o kaip geriau - priimti pas save svečius, ar pačiam būti svečiu čia toks tipo KGB
Pati tai nevažiuoju, kur nenoriu ar nepatinka. O priėmimas tai nuo svečių priklauso... Jei tokie savi, kurie nesėdi kaip ponai ir nelaukia, kol apšokinėsi ir viską po nosim pakiši, tai super, nors aš tokių gal ir neturiu, bet teoriškai kalbant yra labai skirtingų. Gerai ir taip ir taip, jei gera kompanija ir vyksta retai
Taškas užsivežė tokių įdomių siūlų, kaip kad veliūrinė juostelė, turbūt žinot, dabar irgi kaip ir ant bangos, bet esmė ta, kad ir spalvos gražios, nots sudėtis tai viskozė (nustebau, nes viskozę kitaip įsivaizduodavau) tai vis galvoju, kam man jų reik ar nereik
,,
aš tai gal vistik mieliau pati būnu svečiu
man didesns lomkės priimt svečius - kuo pamaitint, liks nakvot/neliks, kad namai būt padorios išvaizdos jei su vaikais, ar jiems bus saugu, ar man bus saugu ir t.t. ir pan.
Sveikos
Savaitgalis pralėkė kaip viena akimirka - šeštadienis buvo "parduotas" generaliniam virtuvės šveitimui, o sekmadienį ruošiau šventinius kovo 11 pietus giminėms ir artimiesiems. Gerai, kad bent vakare prie filmo su mezginiu gavau prisėsti Noriu atostogų...
a kaip žmonės taip gražiai sugeba vašeliu nunerti ??????/ kai net ne iškart suvoki, kad vašeliu.
nu išsidūriau tai juodai nė velnio čia ne vašeliu. vsio, rimtai reik atostogų. nuo visko. kokių nors tylos ir veiksmo įžadų vienuolyne.....
Aš irgi prijaučianti namisėdom. Keliauti galiu ir noriu beliakiek, o į svečius nebent trumpam. O pas save mėgstu svečius be nakvynės
Tas raudonas koks Beveik iki reikėjimo...
Liniuka, ar tu priglaudei mano siūlus? Ar palikai man pačiai pasiimt?
Tas raudonas koks Beveik iki reikėjimo...
Iki reikėjimo reiktų nugarą patobulint. Kažkas ten nesižiūri.
bet kokia broškė