Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėl atostogų planų, tai čia darbo kodekse tokia nuostata yra.

Atsakyti

Uzmaciau pyniuota pleduka, prisiminiau, kad buvo dydelis noras skara ar pleduka pleduka is tos operos megzt, tai dabar ieskau nemokamai parsisiust, nes gi laiko ner, o kai atsiras, noras vel gali dingt...

Atsakyti

MB darbe visada vasarį tvirtina atostogų grafiką.  Tai mane užklumpa visai nenusiteikusią atostogoms.... Šiemet bandėm primesti, kada norim keliauti. bTai aš irgi nervinuosi, bet ... aiškumas yra gerai. priimi vieną kartą sprendimą ir tiek žinių. Katuk, jeigu nesiruošiat keliauti, o ir mažų vaikų neturit - galit ir atskirai su vyru atostogaut :). O šiaip - puikiausiai tave suprantu, nes nekenčiu bet kokio spaudimo ir man daug kur sunku apsispręsti.

Atrodė, kad bus nieko rytas, o diena kažkokia fu atrodo pro langą. Vėsoka net su alpakine kišenėta ir moheriniu šaliku ant kaklo, reikėtų išeiti apsipirkti, bet taip netraukia...

Atsakyti

pas mus saulyte zeme ritinejasi. termometras plius 8 dabar rodo :)  pavasaris :)

o as alpakini  megzteliuka  rakalioju vakarais . is vernito pusalpakes vieno siuliuko 2,5 virbaliukais :)

reik susizvejot siulus dukrai paltui . noreciau, kad uztektu is drakiaus  nasru isplestu. :unsure:

Atsakyti

Turiu pareikšt, kad jau karšta ir šalikas prie kaklo limpa, o tas mane baisiai nervina :D

Dėl atostogų jums nepatinka,kad iš anksto reik žinot, o man nepatinka, kad išvis nežinau ir negaliu planuot, nes net ir likus 2 savaitėm iki planuojamų atostogų jos labai dažnai pasislenka tolyn... Pas vyrą panašiai,  nors tik savaitę vasarą duoda ir turi užsiprašyt prieš mėn. jei nesikerta su niekuo, nes mums abiems vasarą darbymetis, tai iš kitos pusės blogai, negali nieko planuot... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 kovo 2018 - 12:55

katuk,bet gi normalu atostogų planus darbdaviams sudarinėti,pas vyrą darbe sausį jau reik duot žinot,kada tiksliai atostogausi.pas mane anksčiau irgi sausį lenteles pildydavo,kad visi tam skyriuj neišeitų vienu metu ir darbų perdavimui kad po savaitę būtų.pernai labai reikėjo viską susiplanuoti atostogoms,sausį keltu rūpintis ir nakvynėm pakeliui į švediją.šiemet niekur neplanuojam,tai nė nežinau,kada vyras užsirezervavo tas dvi savaites

kas viskas taip būt, kaip pas visus :D

anskčiau tuos atostogų grafikus tvirtindavo oficialiai, ir kai ateidavo ta diena iš grafiko, šast ir neini darban, jokių prašymų nereik. o dabar nieks nieko netvirtina, vistiek rašai tuos prašymus, kada tik užsimanai.tai ir sakau, kad tas grafikas tik mūsų  skyriuj ant stalo mėtosi ir yra keičiamas, t.y.spalvinamas visokiom spalvom bent kartą per mėnesį. susiplanuoja vienaip, o paskui persiplanuoja. tai kam tada čia triukšmą kelt. na, gal tiem, kurie visokius ten bilietus iš anksto kelionėms perka, ir yra aktualu, bet tokiu atveju vistiek būna išleidžiami, net jei ir nesutampa su kitais grafikais.

bet esmė buvo ta, kad šiaip aš ramiai reaguoju į tokius dalykus, o dabar kažkoks toks šleikštus nepasitenkinimas, kad net pačiai koktu.

nu faktas, kad reik atostogų :D

bet lyg planuoja MB  išeiti nuo ktios savaitės net 2viem savaitėm, o aš ne :D  tai bent pailsėsiu, bus galima šast ir namo po darbo, be jokių laukimų ir važinėjimų per centro kamščius. gal net ir kokį kartą nuo vakarienės gamybos išvaduos :rolleyes:

Atsakyti

mano drakius siunčia linkėjimus keliems drakalaičiams  :4u:​  ryt pasisotinsit :D

Atsakyti

Gerai, kai gali planuot iš anksto, bet ne taip anksti.

Jau kokį balandį būtų gal ir nieko tie planai.

Atsakyti

Pardėj nieko gero ir nėr :mirksiukas: ten senienos ir šiaip visokie nesusipratimai  :ax: bet kartais randu ką nusipirkt. Galima tartis su juo dėl pasimatymo, aprodo siūlinius sandėlius.

O tai įdomu,kur jis iš tų sandelių prekiauja,nes Fb tik neseniai atsirado ir ten prekyba nelabai aktyvi,Mažeikiuos turi parduotuvytę,irgi 2/3 nesąmonių... :hmm:  

Šilta,apsirengiau dar žiemiškai,tai dabar sukaitus,net negera...  

Niekad labai po svečius važinėt nemėgau,su amžium dar mažiau norisi..O vat mano anyta visada būdavo pasiruošusi bet kokiai kelionei,ir niekaip nesuprasdavo tokių namisėdų,kaip aš  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 kovo 2018 - 13:52

O tai įdomu,kur jis iš tų sandelių prekiauja,nes Fb tik neseniai atsirado ir ten prekyba nelabai aktyvi,Mažeikiuos turi parduotuvytę,irgi 2/3 nesąmonių... :hmm:

Skambink asmeniškai :rolleyes: bet "asmeniškai" turi ir pirkti ne mažiau nei 10kg.  :D 

Atsakyti

Jo ir aš prie tų naminukių..jei važiuot tai į kelionę o ne pas kažką ant pietų ar su nakvyne :)

nu cepelinų balius tai nesiskaito ania?

man net pas mamą sunku kol žiema, vasarą kai jau kieman išlendam tada jau ten gerai būna :)

Atsakyti

Aš šiaip tai lengvai prisitaikau prie bet kokių sąlygų, neturiu jokių pričiūdų, kad negalėčiau kažkur kitur miegot ar valgyt, bet kuo toliau tuo mažiau noriu, ypač kai nėra progos ar kokio tai reikalo tam, :)

Nu vasarą kaimas tai yra jėga, tada tikrai geriau negu namie :D 

Atsakyti