Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar..Dieve Dieve..Skausmingai susiskaitė..Tas bejėgiškumas ir negalėjimas nieko pakeisti..Yra baisu. Laikykis...

Atsakyti

Restar :4u:  o Vilniuje nebuvo galimybes paguldyti :hmm:

Atsakyti

nu biškelį kažkaip ne taip....

8bf8074911e959c536351997d3347f71.jpg

Atsakyti

nu biškelį kažkaip ne taip....

Mianas :P

Atsakyti

Kiek suprantu, tai iš esmės slaugos ligoninės yra skirtos tiesiog nusibaigti... Tai ir laukiu žinių ar yra nors menkiausias šansas pakliūti į reabilitaciją, tada labai norėčiau, kad tai būtų Vilniuje...

Į temą:

IMG_2493_medium2.JPG

20170110_152020_medium.jpg

Atsakyti

Prisižiūrėjusi mezginukų ir aš savo atitempiu :D tik mano ant bobos :huh2: bet šįkart tai tikrai suknelė :D Priedas  009.JPG   142,38KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  008.JPG   186,09KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  004.JPG   186,1KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  015.JPG   168,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

apie Olaivos katuka praleidus buvau  :( labai gaila, labai liudna kai toks ilgaamzis draugelis iseina :(

restar :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:  kad pavyktu gaut reabilitacija :4u:

saulesmeiles adijalas :wub:  susisupciau  kur terasoj sedet :wub:  speju kad ir mano xs dukrai reiketu :rolleyes:  reiks paklaust :D

ristinos "dabar jau suknele"  tokia nestandartine :super:

Atsakyti

Katuk, o kas ne taip? :D Nu, kad ne kiekvienam tai tikrai, bet kad ne taip kažkas, tai nepastebiu :D

Ristina, skani suknelė, ypač ta su kavos pupelėm... :wub: bet man kliūna vienas dalykas- padalkos, tie praskiepų prasilenkimai, daryčiau nugaroj tada platesnę atnarą, o dabar atrodo, kad netyčia ilgiai nesutapo  :rolleyes: Nu ir ta viena kišenė nepatogiai atrodo, nors ir gražiai, bet o kur kitą ranką dėt? :D

Restar, tvirtybės, ramybės ir sėkmės ieškant išeities  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 vasario 2017 - 12:48

Teoriškai gal ir reiktų taip daryt, bet čia ir mintis yr, kad nesutapo ilgiai :D

Va, pvz., žaliam - skirtingų ilgių atnaros :) žiūrisi protingiau.

Priedas  004.JPG   143,3KB   0 Parsiųsta kartų

O kišenė ir turi būti "ne į temą" :mirksiukas: vienu žodžiu, už ko tau akis užkliuvo, tai ir buvo to rūbo akcentai :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 06 vasario 2017 - 13:04

Šitas žalias Ristinos man labai gražus ir nešiotinas, čiupčiau ir bėgčiau :). O va dėl suknelės neapsisprendžiu - iš esmės, kaip ir faina, bet kažkas nelimpa. Tie padelkai tikrai keistokai atrodo, o ir šiaip - turbūt nesaugiai jausčiausi ne savam stiliuj pasirengusi, per drąsiai :), nes nemėgstu į save atkreipti dėmesio. Ko gero, čia ir bus šuo pakastas :).

Atsakyti

Tie padelkai tikrai keistokai atrodo, o ir šiaip - turbūt nesaugiai jausčiausi ne savam stiliuj pasirengusi, per drąsiai :), nes nemėgstu į save atkreipti dėmesio. Ko gero, čia ir bus šuo pakastas :).

Tikrai taip :mirksiukas:

Atsakyti

Nu va, mano galva, taip ir turėtų būt, kaip žaliam :D

Kaip įlindo kažkoks skausmas po mentim, ar tik ne tas mano karalkulinis chalatas kaltas :huh2: 

Atsakyti