Restar..Dieve Dieve..Skausmingai susiskaitė..Tas bejėgiškumas ir negalėjimas nieko pakeisti..Yra baisu. Laikykis...
Restar o Vilniuje nebuvo galimybes paguldyti
nu biškelį kažkaip ne taip....
nu biškelį kažkaip ne taip....
Mianas
Kiek suprantu, tai iš esmės slaugos ligoninės yra skirtos tiesiog nusibaigti... Tai ir laukiu žinių ar yra nors menkiausias šansas pakliūti į reabilitaciją, tada labai norėčiau, kad tai būtų Vilniuje...
Į temą:
apie Olaivos katuka praleidus buvau labai gaila, labai liudna kai toks ilgaamzis draugelis iseina
restar kad pavyktu gaut reabilitacija
saulesmeiles adijalas susisupciau kur terasoj sedet speju kad ir mano xs dukrai reiketu reiks paklaust
ristinos "dabar jau suknele" tokia nestandartine
Katuk, o kas ne taip? Nu, kad ne kiekvienam tai tikrai, bet kad ne taip kažkas, tai nepastebiu
Ristina, skani suknelė, ypač ta su kavos pupelėm... bet man kliūna vienas dalykas- padalkos, tie praskiepų prasilenkimai, daryčiau nugaroj tada platesnę atnarą, o dabar atrodo, kad netyčia ilgiai nesutapo Nu ir ta viena kišenė nepatogiai atrodo, nors ir gražiai, bet o kur kitą ranką dėt?
Restar, tvirtybės, ramybės ir sėkmės ieškant išeities
Šitas žalias Ristinos man labai gražus ir nešiotinas, čiupčiau ir bėgčiau . O va dėl suknelės neapsisprendžiu - iš esmės, kaip ir faina, bet kažkas nelimpa. Tie padelkai tikrai keistokai atrodo, o ir šiaip - turbūt nesaugiai jausčiausi ne savam stiliuj pasirengusi, per drąsiai , nes nemėgstu į save atkreipti dėmesio. Ko gero, čia ir bus šuo pakastas .
Tie padelkai tikrai keistokai atrodo, o ir šiaip - turbūt nesaugiai jausčiausi ne savam stiliuj pasirengusi, per drąsiai , nes nemėgstu į save atkreipti dėmesio. Ko gero, čia ir bus šuo pakastas .
Tikrai taip
Nu va, mano galva, taip ir turėtų būt, kaip žaliam
Kaip įlindo kažkoks skausmas po mentim, ar tik ne tas mano karalkulinis chalatas kaltas