Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

*****, rašiau, rašiau, netyčia kažką sumaigiau ir viskas dingo. Užpykau :). Tai tik tiek, kad mano 4-tokas nešioja 42-43 dydžio batus :), tai  40 dydis kaip ir nestebina :).

Ir anyta mano tobula, palyginus su Katuko. Maitint primaitina, kaip be to, bet per prievartą nekiša :), ir nieko neaiškina (nebent vaikus iš už kampo tyliai močiutiškai paskatina geriau mokytis :) ). Žodžiu, neturiu jai jokių priekaištų , na, išskyrus tai, kad į anūkų koncertus galėtų ateiti, bet kad ji niekur be turgaus ar parduotuvės nebenori eiti, tai ką jau čia...

Prasimezgiau šito megztinio raštus https://www.ravelry..../library/cullen, tai tas slip stich raštas labai gražiai iš turimų siūlų išeina, o tas herringbone, tai šiaip sau. Ir man baisiai sunku atsiminti tą raštą, turiu žiūrėti į rašliavą, net ne į schemutę, nes  raštas abipusis, tai lengviau kaip poterius raštą tekstu kartoti :). Galvoju dar bandyti iš kašmyro gal prasimegzti, gal gražiau raštas pasimatys...

Atsakyti

labas sauletas rytas,

šita savaitė tokia net labai lėkime nusimato,bet penktadienį papulsiu šiauliuose į siūlų tašką :D drakalaitį vešiu pasiganyti :D

namie knisu išaugtųdžinsų,eisiu šuniui kaulą su daug etikečių siūti :D

nu saulės tai nėr,bet pavasariu kvepia :wub: 

kur Šiauliuose tas taškas,kur geresnis už rogutes???ir aš pulčìau ten....☺

Pasisekė net tik tavo vaikams,bet ir augintiniams....

Ligvita,kelintokas Mantas?

Atsakyti

VilmaK, Aido siūlai Šiauliuose, taip pat itališki babinomis, dar senesnis taškas už mūsų, kaip čia nežinot :)

Luknės 39 dydžio koja...

Katuk, užjaučiu ir suprantu... Mane irgi vis labiau kažkas erzina, net pas tėvus, nors šiaip viskas gerai, nieks nieko neaiškina, valgyt nekiša, o bet tačiau  turiu omeny tai, kad su metais vis labiau kažkas erzina, kas ankščiau neerzindavo... ir vis labiau noriu namie tupėt, o ne pas kažką

Atsakyti

nu saulės tai nėr,bet pavasariu kvepia :wub:

kur Šiauliuose tas taškas,kur geresnis už rogutes???ir aš pulčìau ten....☺

Pasisekė net tik tavo vaikams,bet ir augintiniams....

feisbuke Aido siūlai Šiauliuose. nesu gyvai buvusi,tad nieko negaliu parašyt daug,bet užsirezervavau pora spalvikių babinų :)

Atsakyti

Nu Aido siūlus puikiai žinau,labai seniai jie jau prekiauja,bet kažkaip neįpatingai ten man...ar ieškot nemoku.... :hmm:​ 

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 kovo 2018 - 11:31

Ir aš noriu namie tupėt :), nes niekur nėra geriau. Senatvė, matyt. kaip ir anytai :). Čia, iašku, jeigu turimi omeny privalomi apsilankymai. jeigu kokie milei, kur pati noriu, tai kitas reikalas :). Arba kelionės.

Tiesa, Šarangės Luknė kokia pana jau visai...

Atsakyti

su tu erzinimusi, va, reportažas iš įvykio vietos.

jau kaip suerzino skyriaus atsotogų grafiko sudarymas šiems metams :aggressive:  tiksliau sujudimas dėl to. esmė tame, kad vadovams grafikai oficialiai tvirtinami, o paprastiems mirtingiesiems tai ne. bet vistiek kažkodėl turi susirašyt į lentelę visų metų planus. o kaip praktika rodo, po to dar mažiausiai po vieną kartą kiekvienas darbuotojas pribrauko ir pakeičia savo planus. tai nafik čia dabar tokį triukšmą kelt. o aš esu šiandien pasimetus ir atostogų planuose. tuo labiau, kad esu priklausoma nuo MB, kurio grafikas tvirtinamas, bet dar nepatvirtintas. ir kažkokių kelioninių panų neturiu. žodžiu, nejaučiu jokio poreikio tokiems planams. bet ne - esu visuotinai spaudžiama. nu sėdžiu kaip dagys, o gal garvežys, nes garai net pro ausis veržiasi. laikausi iš paskutiniųjų kad nepratrūkčiau. o realiai tai lygioj vietoj, jokio pagrindo nėr....

ai vias triukšmas dėl to, kad yra nerašytas reikalavimas, jog vienu metu atsotogautų ne daugiau du poskyrio darbuotojai...

Atsakyti

Sestokas

Atsakyti

katuk,bet gi normalu atostogų planus darbdaviams sudarinėti,pas vyrą darbe sausį jau reik duot žinot,kada tiksliai atostogausi.pas mane anksčiau irgi sausį lenteles pildydavo,kad visi tam skyriuj neišeitų vienu metu ir darbų perdavimui kad po savaitę būtų.pernai labai reikėjo viską susiplanuoti atostogoms,sausį keltu rūpintis ir nakvynėm pakeliui į švediją.šiemet niekur neplanuojam,tai nė nežinau,kada vyras užsirezervavo tas dvi savaites

Atsakyti

Pas mus irgi sausį jau reikia pasakyt atostogas.

Nors mane irgi kiek nervuoja. Nes dar  kalėdinių renginių nebūni atsigavęs, o čia ateina klaust - kada atostogausi? Kaip perkūnas iš giedro dangaus, nors ir kasmet klausia. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 kovo 2018 - 12:04

Nu Aido siūlus puikiai žinau,labai seniai jie jau prekiauja,bet kažkaip neįpatingai ten man...ar ieškot nemoku.... :hmm:​ 

Pardėj nieko gero ir nėr :mirksiukas: ten senienos ir šiaip visokie nesusipratimai  :ax: bet kartais randu ką nusipirkt. Galima tartis su juo dėl pasimatymo, aprodo siūlinius sandėlius.

Atsakyti