Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas. Pritrūko man laisvos dienos, nes vakar pas močiutę šventėm.  Ištiko mane vakar panika/isterija/tragedija, kuri buvo įvardinta kaip priklausomybė.... Nugis mezginio neturiu ir konkreti idėja neatėjus. Tai maliaus, verčiau siūlus, aprašymus, pamezgiau mėginukų ir finale per Euroviziją teko belekokią kojinę pradėt. Nes be nieko rankose neišeina prie teliko sėdėt... Kas bus šiandien, nežinau, nes kojinė gi ne variantas....

Šarangės gražus raudonumas. Čia užsakymas ar dovana?

Atsakyti

Labas rytas suraitytas,

6cf16db3d03ce065825a3e03c2d6755e.jpg

Čia vis dar tokia nuotaika :D

Ligvita, graži skara, bet  foto atrodo, kaip iš mezgimo knygos :D Ar čia ir yra ne tavo? 

Aš irgi vakar ikejoj buvau... Užpirkau patalynių visiems ir šiaip šudukų, matėsi, kad žmonės leidžia ten savaitgalius, nes žmonių tai nemažai, o ir girdėjosi latvių kalba. 

Cia ne mano, man liko dar 9 eiles jos. Bus nenufotografuojamos zibuokliu spalvos

Atsakyti

labas rytas,

va ir priėjau prie kompo žmoniškai.

ale bet kažkiap ne viską pamenu , ką mačiau :D

Šarangė berods daugiausia ošė :D  su mezginiais. tai tas raudonumas kažkoks labai jau maišiokas, nors atlikta tai be priekaištų. o vat tie dovaniniai reikalai tai abu :wub:  imtini.

Ligvita nieko naujo-skaros ir darbai.

aš tai buvau pas anytą :B  nu senatvė man irgi matyt, nu nes jau vis sunkiau sekasi išgyventi tokius savaitgalius :B  man ta prasme. viskas erzina, dėl nieko negali susitarti. mes pastoviai alkani, tiesiog išbadėję, anytos nuomone, tai tenka iškęst  arba apsivalgymus arba nuolatinius ginčus tuo klausimu. ir vistiek turi smarkiai galvoti, ką pasakyt, kad neįžeist, kad nesunervint, kad spaudimas nesukiltų ar apskritai mirtinu priešu netaptum. nu nes visiškai visiškai niekur negali paprieštarauti, visais, net pačiais asmeniškiausiais klausimais ji turi savo neginčijamą nuomonę ir pasiūlymus. taip išsunkia emociškai, akd vakar grįžus namo, likusią dienos dalį vaikščiojau kaip maišu trenkta, niekaip negalėjau susikaupti ir susivokti, net valgyt negaminau, apaskritai į virtuvę kojos nekėliau, nes po bulvinių blynų aliejaus klane pusryčiams viskas užsikišo.....

išvežiau anytai maišiuką siūlų likučių - kažkokia ten moterytė kojinių jai primezga, gi marti tai negali :D

ir jau apsidžiaugiau vakare, kad pribaigiau Liusės kūnelį, ale bet pasirodė, kad per greit vienai priekio daliai rankovės išėmą pradėjau :oh:  nu. teks nuardyt iki pažąsties

tai va.

kūdikiui keliauninkui kažkoks neaiškus reikalas prikibo. sakyčiau virusiukas, ale bet sekančią dieną po skydžio ir dar prieš atsakingą pristatymą, tai ir nebežinau, ar kokią zarazą parsivežė, ar dėl streso, ar šiaip nusilpęs imunitetas. nu nes lyg biškį pykina, vieną dieną pakilo tempa iki 38,m bet po poros valandų pati savaime ir nukrito. ir dabar kelias dienas vistiek pykinimas laikosi. ir tai pergyvena, nesgi per tas keliones daug darbų greitai greitai reik padaryt, o laiko nėr, o čia dar ir ligos.

žodžiu, esmi kažkokia išsibarsčiusi, pasimetusi, kažkokiam nepaaiškinamam liūdesy.....

Atsakyti

katuk, mane irgi kažkaip pykina. Nežinau, ar čia viruso liekamieji reiškiniai, ar kalti antibiotikai. Bet kažkaip keistai jaučiuosi. Penktadienį iš darbo sunkiai parėjau, labai pykino, paskui savaitgalį lyg nieko, šįryt batus moviausi, pasilenkiau, ir vėl pradėjo. Mėtinės gumos pakramčiau, lyg praėjo, dabar gerai jaučiuosi.

Visą savaitgalį siūlus vyniojau. Lininius. Kažkoks košmaras, kiek vargo su jais. Tikėkimės, kad rezultatas bent koks tai pasitenkinimą keliantis išeis kada nors.

Atsakyti

Visą savaitgalį siūlus vyniojau. Lininius. Kažkoks košmaras, kiek vargo su jais. Tikėkimės, kad rezultatas bent koks tai pasitenkinimą keliantis išeis kada nors.

Seniai bevyniojau, kasmyro kamuoliuka susivyniojau rankom :)

Reikia is giju kazkokiu budu persisukt, nes pirkau klientes skarai prabangybinius siukus, o pasirode perploni tai dabar guli modelio laukia. Nors jei hutu ne gijos, gal greiciau savo eiles sulauktu

Atsakyti

Priedas  IMG_20180309_153826.jpg   141,1KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  IMG_20180309_152645.jpg   134,73KB   0 Parsiųsta kartų

Ai, mano didysis galvos skausmas - Manto augimo tempai. Visi dzinsai trumpi, penktadieni pirkom Deichmane batus 40!!!!! dydzio. Vietoj vienu teko imt dvejus, nes tie kur guli rusy pavasariniai 38 dydzio tik.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 kovo 2018 - 10:29

mano 5 toko irgi 40 dydis :)

Atsakyti

mano 5 toko irgi 40 dydis :)
   Bet atrodo tik tik dar 38 nesiojo, prikroviau 39 matuotis kruva, cypia, kad pirsta mazaji spaudzia...   Bande ugi pasimatuot, bet ten tik 160cm liniuote buvo, tai jau nebetilpo, susirietes vaipesi. 

O pikciausia, kad eilini karta ka vaziavau batu sau. Guodzia tik tai, kad man nieko nebuvo. Odiniu kainos baisios, kur maziau baisios batai ypac siauroms kojoms. Uz normalia kaina tik nenaturalus... Reiks po algos i taska prie Lietuvos kino teatro vaziuot

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 kovo 2018 - 10:42

auga,džiaukis ;)

kitą sav Nojui konkursas etiudų,bijau,kad išeiginiai batai spaus ir eis su kedais :D

Atsakyti

Bet iš kitos pusės gerai, jau prie vyriškų dydžių pereit galės. Prisimenu bernams durniausiai būdavo, kai koks 36-39 dydis buvo. Vaikiškų jau nebėra, o vyriški dar per dideli. O iš moteriškų gi nepirksi. :) Prisimenu, kartą basutes pirkom vyriausiam, Tai pardavėja sako,  imkit iš moteriško skyriaus gi niekuo nesiskiria, tik dydžiu - na tokios sportinio stiliaus su lipdukais. Tai aš tik pamerkiau pardavėjai, kad nesakytų, kad iš moteriškų, pasimatavo, tiko, aš greit etiketę nuėmiau, nes ten buvo parašyta "moteriškos basutės".

Gal dabar įvairesnis pasirinkimas, bet kai mano vyriausias tokio dydžio buvo, tai tikrai nerasdavau nieko.

Atsakyti

Zinok ir dabar tas  pats. Ziema koncertui batu ieskojau 39 dydzio po visus kampus. Irgi moteriskus emem, kur dabar ant bangos blizgantys su raistukais. Ispradziu lupa patempe, bet paskui Gadget virtualiai batus isgyre, tai tiko. Nes alternatyva pobaise buvo ir dydis tik vienam apsiavimui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 kovo 2018 - 10:46

vieniems dydžių nėr, kitioms fasonų :D   vienos bėdos su tais vaikais

Atsakyti