Sorry!!!!!
Ims ims, jei dar ne vėlu. Turiu čia tokią mintį iš jo....
Sveikos,
Turbo savaitgalis prabėgo, bet turbo ir aš jaučiuos , Vln išmaišytas, gimtadieniai atšvęsti, keramika atbūta ir dar eurovizija planuoju žiūrėt
(NE)Paprastas užmestukas, trečias dublis, neskalbtas, fotkintas turbo greičiu Šiltas, įsitikinau, tinka ir man ir Luknei, tai gal tiks iš užsakovei
Ačiū, Olaiva! Žiūriu ir daugiau vilniečių ima, tai gal mums visoms vienu siuntiniu?
Kokia raudoooona!
Koto liko tik rankovės, bet bus nevisai tikras koto, mažiau laisvas. Lygaus mėginuko matavimai pavedė. Kadangi labai smagiai mezgasi, reiks kokį medvilninį dublį daryt.
Kokius "Kino pavasario" filmus nusižiūrėjot? Aš apie Ilgesį galvoju.
Labas rytas,
Bandau vel nedingt, bet kazkaip sunkiai. Kas ten apie darbus prikarksejo, nes vel per tris begioju. Nors trecias tai tik pavadinimas - 4 dienos per menesi, bet sutartis pasirasyta, tai kaip ir darbas
Vakar nusprendem, kad vasario 16-17 aplankem visus imanomus renginius ir muziejus, ir patraukem su Mantu i priesinga puse - nuejom i Ikeja.
Mezgime vienas stresas, nes vel pradeda krist uzsakymai, o as darbais ir "mezgukanoriu" uzsivertus...
DSC_0361_medium2.JPG 256,58KB 0 Parsiųsta kartų
Parodyt neturiu ka, nes vakar nuardziau gabala ir liko nedamegztos 9 eiles...
Atsibudau uztinusiom akim ir prisiminiau, kad taip ir nenusipirkau vaistu nuo alergijos... Ai blyn....
labas rytas savaitgalį taip smagiai pamezgiau, sumezgiau 3 cotton merino kamuolaicius ir krikstasuniui yr megztukėlio iki bambos mazdaug gal..nu uz maniski jis kazkiek didesnis
aha ir maniskio liko rankove būsiu kapisonuota ir kiseniuota
sugalvojau kad noriu e. skaityklės su plansete gal akys vargsta ypac nakti
tai gal mesiu megzt imsiu skaityt...
kairi riesa skauda, persimezgiau
Labas rytas suraitytas,
Čia vis dar tokia nuotaika
Ligvita, graži skara, bet foto atrodo, kaip iš mezgimo knygos Ar čia ir yra ne tavo?
Aš irgi vakar ikejoj buvau... Užpirkau patalynių visiems ir šiaip šudukų, matėsi, kad žmonės leidžia ten savaitgalius, nes žmonių tai nemažai, o ir girdėjosi latvių kalba.