Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sorry!!!!!

Ims ims, jei dar ne vėlu. Turiu čia tokią mintį iš jo....

Atsakyti

kol sugalvos tie jūsų drakiai,tai ir sniegas ištirps :)

jurgitak,brūkštelk man kur siūst ir kt...

Atsakyti

Sveikos,

Turbo savaitgalis prabėgo, bet turbo ir aš jaučiuos :D, Vln išmaišytas, gimtadieniai atšvęsti, keramika atbūta ir dar eurovizija planuoju žiūrėt :D

(NE)Paprastas  užmestukas, trečias dublis, neskalbtas, fotkintas turbo greičiu :D Šiltas, įsitikinau, tinka ir man ir Luknei, tai gal tiks iš užsakovei :D

IMG_4434_medium2.JPG

IMG_4436_medium2.JPG

IMG_4441_medium2.JPG

IMG_4456_medium2.JPG

IMG_4428_medium2.JPG

Atsakyti

Ačiū, Olaiva! Žiūriu ir daugiau vilniečių ima, tai gal mums visoms vienu siuntiniu?

Kokia raudoooona!

Koto liko tik rankovės, bet bus nevisai tikras koto, mažiau laisvas. Lygaus mėginuko matavimai pavedė. Kadangi labai smagiai mezgasi, reiks kokį medvilninį dublį daryt.

Kokius "Kino pavasario" filmus nusižiūrėjot? Aš apie Ilgesį galvoju.

Atsakyti

kol sugalvos tie jūsų drakiai,tai ir sniegas ištirps :)

jurgitak,brūkštelk man kur siūst ir kt...

Nu. Bus tų siūlų. Ne karo metas.

mes tai žinom gi, kad tavo rogutės lengvu rankos mostu transformuojasi į ratukus :D​ 

Atsakyti

Nu. Bus tų siūlų. Ne karo metas.

mes tai žinom gi, kad tavo rogutės lengvu rankos mostu transformuojasi į ratukus :D​ 

ir į valtį :D

Atsakyti

Labas rytas,

Bandau vel nedingt, bet kazkaip sunkiai. Kas ten apie darbus prikarksejo, nes vel per tris begioju. Nors trecias tai tik pavadinimas - 4 dienos per menesi, bet sutartis pasirasyta, tai kaip ir darbas :D

Vakar nusprendem, kad vasario 16-17 aplankem visus imanomus renginius ir muziejus, ir patraukem su Mantu i priesinga puse - nuejom i Ikeja.   

Mezgime vienas stresas, nes vel pradeda krist uzsakymai, o as darbais ir "mezgukanoriu" uzsivertus...

Atsakyti

Priedas  DSC_0361_medium2.JPG   256,58KB   0 Parsiųsta kartų

Parodyt neturiu ka, nes vakar nuardziau gabala ir liko nedamegztos 9 eiles...

Atsibudau uztinusiom akim ir prisiminiau, kad taip ir nenusipirkau vaistu nuo alergijos... Ai blyn....

Atsakyti

....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 kovo 2018 - 07:28

labas sauletas rytas,

šita savaitė tokia net labai lėkime nusimato,bet penktadienį papulsiu šiauliuose į siūlų tašką :D drakalaitį vešiu pasiganyti :D

namie knisu išaugtųdžinsų,eisiu šuniui kaulą su daug etikečių siūti :D

Atsakyti

labas rytas :) savaitgalį taip smagiai pamezgiau, sumezgiau 3 cotton merino kamuolaicius ir krikstasuniui yr megztukėlio iki bambos mazdaug gal..nu uz maniski jis kazkiek didesnis

aha ir maniskio liko rankove būsiu kapisonuota ir kiseniuota :)

sugalvojau kad noriu e. skaityklės :) su plansete gal akys vargsta ypac nakti :)

tai gal mesiu megzt imsiu skaityt...

kairi riesa skauda, persimezgiau

Atsakyti

Labas rytas suraitytas,

6cf16db3d03ce065825a3e03c2d6755e.jpg

Čia vis dar tokia nuotaika :D

Ligvita, graži skara, bet  foto atrodo, kaip iš mezgimo knygos :D Ar čia ir yra ne tavo? 

Aš irgi vakar ikejoj buvau... Užpirkau patalynių visiems ir šiaip šudukų, matėsi, kad žmonės leidžia ten savaitgalius, nes žmonių tai nemažai, o ir girdėjosi latvių kalba. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 kovo 2018 - 08:50