Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, gal ir man kokias ten spalvas gali parodyt, kad jau kitoms rodai? :ax:

Atsakyti

Laba :4u:

Isdziuvo mano mocherinis gaminys.. trb xxxxxxxl dydzio :B kazi ar nebus skudurelis grindims plaut  :hmm:  :D

Ryte istiko kurybine krize.. nu man taip visada buna..kai mezgu ka nors, mintyse milijonas modeliu..kai baigiu - nebezinau ka megzt, tai siulu gaila :rolleyes: :oh:

Nu bet uzsoko pilki siulai ant adatines..gal kazkas gausis..tikiuos ne xxl dydzio :lol:

Dabar jau kaip ir upas yra megzt, alia prisizadejau su lietuvaitem boulinga pazaist :oh:  o jau mieliau likciau namie :ax:

Saranges kakluosalai :wub:

aš nusiunčiau kašmyrinius linkėjimus Abelo ir pietų numigau :D pati užsimaniau dar vienos merino spalvos jum berodydama :D

Kurios :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 10 kovo 2018 - 18:10

Laba :4u:

Isdziuvo mano mocherinis gaminys.. trb xxxxxxxl dydzio :B kazi ar nebus skudurelis grindims plaut  :hmm:  :D

Ryte istiko kurybine krize.. nu man taip visada buna..kai mezgu ka nors, mintyse milijonas modeliu..kai baigiu - nebezinau ka megzt, tai siulu gaila :rolleyes: :oh:

Nu bet uzsoko pilki siulai ant adatines..gal kazkas gausis..tikiuos ne xxl dydzio :lol:

Dabar jau kaip ir upas yra megzt, alia prisizadejau su lietuvaitem boulinga pazaist :oh:  o jau mieliau likciau namie :ax:

Saranges kakluosalai :wub:

Kurios :ax:

mėlynos...tokios ne žydros,truputį kitokios,priešpaskutinės

Atsakyti

ale  Soliuko paltelis :wub:  :wub:  visų drakius prikėlė iš snaudulio  :D  Ir maniškis  niuksuoja mane, reikia ir jam labai kašmyro, nors pažiūrėti :)

Atsakyti

Sveikos, mezgiminis šiandien šeštadienis. Abelo, aš galėčiau dalintis baltą. Olgos prisižiūrėjus yr noras baltam, o balto siūlio neturiu. O tu neišsiguglinai kokio Loro Piano ar Cucinelli taško ten aplink Genuja?

Atsakyti

Labos :4u: Aciuuu visoms uz pagyras :ax: man sypsena nuo ausies iki ausies :wub:  Faina skaityt kad drakiai kacmyru nori :D  :D Dabar is peliu pilko mezgu ir megaujuos  :wub:  Lus, pasveriau palteli, sveria nemazai, 890 gramu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 10 kovo 2018 - 20:22

Sveikos, mezgiminis šiandien šeštadienis. Abelo, aš galėčiau dalintis baltą. Olgos prisižiūrėjus yr noras baltam, o balto siūlio neturiu. O tu neišsiguglinai kokio Loro Piano ar Cucinelli taško ten aplink Genuja?

Parašiau tau kašmyrinę az ;)

Bandžiau pagooglint tavo paminėtus italus, bet apie siūlus nieko nerandu :( tik apie gatavus rūbus. Išvis nežinau, kur tų siūlų genujietės gauna, nes parduotuvės kol kas jokios neaptikau  :hmm: nors aišku, mano maršrutas dažniausiai ligoninė-namai :D nors va, šį savaitgalį vyksta rankdarbių/menų/amatų kažkokia paroda, ale litexpo centre, nu bet bilietas vienai dienai 12eurų... O dar pagalvojau, kad gi užsinorėsiu ko nors, tai vyras neleido :D sakė, tiek dar neuždirbu, kad po siūlų parodas vaikščiočiau :D nu ir ką, teisus jis, ypač dabar...  :cry2:lauksim geresnių laikų su kašmyru po  pažastim  :lol: 

Atsakyti

SoliSol, megztukas-paltukas tikrai super!!  :wub: ir nenuostabu, kad tiek sveria, gi paltukas  :victory2:​ 

Atsakyti

Gal kas nori su manim dalintis tamsiai pilko (grafitinio) merino babiną?

Atsakyti

Gal mano drakius :rolleyes:​ kiek ta pusė būt svorio?

Atsakyti

~1.7kg/2

Atsakyti

tai kaip ten, katuk,  tavo drakius ims pusę? Nes jau reikia žinoti. nes rogutės važiuoja. :) O mano drakius trepsi, nežino ką daryt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 kovo 2018 - 16:19