Olaiva, gal ir man kokias ten spalvas gali parodyt, kad jau kitoms rodai?
Laba
Isdziuvo mano mocherinis gaminys.. trb xxxxxxxl dydzio kazi ar nebus skudurelis grindims plaut
Ryte istiko kurybine krize.. nu man taip visada buna..kai mezgu ka nors, mintyse milijonas modeliu..kai baigiu - nebezinau ka megzt, tai siulu gaila
Nu bet uzsoko pilki siulai ant adatines..gal kazkas gausis..tikiuos ne xxl dydzio
Dabar jau kaip ir upas yra megzt, alia prisizadejau su lietuvaitem boulinga pazaist o jau mieliau likciau namie
Saranges kakluosalai
aš nusiunčiau kašmyrinius linkėjimus Abelo ir pietų numigau pati užsimaniau dar vienos merino spalvos jum berodydama
Kurios
Laba
Isdziuvo mano mocherinis gaminys.. trb xxxxxxxl dydzio kazi ar nebus skudurelis grindims plaut
Ryte istiko kurybine krize.. nu man taip visada buna..kai mezgu ka nors, mintyse milijonas modeliu..kai baigiu - nebezinau ka megzt, tai siulu gaila
Nu bet uzsoko pilki siulai ant adatines..gal kazkas gausis..tikiuos ne xxl dydzio
Dabar jau kaip ir upas yra megzt, alia prisizadejau su lietuvaitem boulinga pazaist o jau mieliau likciau namie
Saranges kakluosalai
Kurios
mėlynos...tokios ne žydros,truputį kitokios,priešpaskutinės
ale Soliuko paltelis visų drakius prikėlė iš snaudulio Ir maniškis niuksuoja mane, reikia ir jam labai kašmyro, nors pažiūrėti
Sveikos, mezgiminis šiandien šeštadienis. Abelo, aš galėčiau dalintis baltą. Olgos prisižiūrėjus yr noras baltam, o balto siūlio neturiu. O tu neišsiguglinai kokio Loro Piano ar Cucinelli taško ten aplink Genuja?
Labos Aciuuu visoms uz pagyras man sypsena nuo ausies iki ausies Faina skaityt kad drakiai kacmyru nori Dabar is peliu pilko mezgu ir megaujuos Lus, pasveriau palteli, sveria nemazai, 890 gramu
Sveikos, mezgiminis šiandien šeštadienis. Abelo, aš galėčiau dalintis baltą. Olgos prisižiūrėjus yr noras baltam, o balto siūlio neturiu. O tu neišsiguglinai kokio Loro Piano ar Cucinelli taško ten aplink Genuja?
Parašiau tau kašmyrinę az ;)
Bandžiau pagooglint tavo paminėtus italus, bet apie siūlus nieko nerandu tik apie gatavus rūbus. Išvis nežinau, kur tų siūlų genujietės gauna, nes parduotuvės kol kas jokios neaptikau nors aišku, mano maršrutas dažniausiai ligoninė-namai nors va, šį savaitgalį vyksta rankdarbių/menų/amatų kažkokia paroda, ale litexpo centre, nu bet bilietas vienai dienai 12eurų... O dar pagalvojau, kad gi užsinorėsiu ko nors, tai vyras neleido sakė, tiek dar neuždirbu, kad po siūlų parodas vaikščiočiau nu ir ką, teisus jis, ypač dabar... :cry2:lauksim geresnių laikų su kašmyru po pažastim
SoliSol, megztukas-paltukas tikrai super!! ir nenuostabu, kad tiek sveria, gi paltukas
Gal kas nori su manim dalintis tamsiai pilko (grafitinio) merino babiną?
Gal mano drakius kiek ta pusė būt svorio?
~1.7kg/2
tai kaip ten, katuk, tavo drakius ims pusę? Nes jau reikia žinoti. nes rogutės važiuoja. O mano drakius trepsi, nežino ką daryt.