Soli, labai fainas... ripsas mano meilė ir dar visokie taškai, spurgai, viename...
Beveik aš ir išaiškinau Olaivos kriminalą, o gi spėkit kas nešioja iš sektos bordo megztuką? Bet ne Olaiva Tyli, neprisipažysta
Olaiva biškiuką terbas savaitgaliui pakavo,bet jau sodyboj,išsipakavom,taigi...ryte eilinė krata drakiaus guoly,radau nusuktą vyninę babinaitę,krepšiukuose su suktuku pasuktų vyninių,gi savaitgalį Luknei vynines blauzdines mezgiau.Einant po kaziuko nušvitimas bekalbant su Šarange,taigi mano vynas leopoldinio megztuko pavidale,nuoširdukas nešioja įsivaizduojat? net neprisimenu,kad kažką vyninio 2-3 mėn bėgyje mezgiau,ravelry gi neįkėliau.sklerozė...taip kad bus tas bordo su mėlynu melanžinis megztukas.kai baigsiu liemenę,pažadu
Reikėjo kažko greit dovanų tai tuo pačiu išbandžiau naujus drakiaus grobius.
Kudlius suporavau su merinu, bet merinas paskendo kudlose....
o čia tai pusvilnė, bet patiko man toks spalvinis, struktūrinis ir akcentinis derinys, beje, leidau rinktis, tai šitas buvo išsirinktas be didelių abejonių
soli , ciucikai skirtingo amziaus. Dukros vasara gal 3 metau bus jau o tas Hanas tai gal 6 metu. bet jie kas vakara voljere po valanda duodasi. Bigliukas ir 5 haskiai vienam voljere. Dukros ciucikas tai meilybe. o anas ramus toks, gerietis irgi. draugiskai sutinka. ir seimininkai ir sunys draugauja o pasirodo bus visa savaite, nes seimininkai i UK isskrido . tai biskeli ilgokai. kazi kaip tiek laiko kartu isbus
O tu dar pasakyk kiek to kacmyrelio sumezgei. kazkur nusukta babinuke metosi tokio. ir pamasios spalvos merino yra. nu nes reik buten tokios spalvos.
olaiva, o ant roguciu dar buna tokios spalvos?
Labuka šlapią šeštadienį
Kad jau lyja,tai aplankėm Genujos akvariumą - didžiausias Europoj sakė. Tai vaikam labiausiai patiko mažylis ruonis mėnesio amžiaus ir vėžliai nu ir dar medūzos
O mano drakius visą dieną galvojo, kad reik rašyt Olaivai dėl kašmyro,nu ir kas kad mėlyno nėr,imk kitą reik tau kašmyro megsi kažką
Pamiegojau pietų ir žiūūū! Kašmyrinių žinučių telefonas pilnas
Žodžiu,gal kas nori dalintis baltą arba tamsiai rudą kašmyrą?
Koks Soliuko grožis ♥. Net nežinau, kuris gražesnis . Dukra tikra gražuolė . Nesuprantu, kaip tu sugebi pirma kitoms nei savo dukrai numegzti .
Pas mane tingadienis -vyras gamino pusryčius, pietus, o dėl vakarienės dar neaišku . O aš mezgiau muzikos mokykloj, mezgu namie žiūrėdama filmą, turėčiau mažei baigti gauruotį, o tada dar neturiu sprendimo, kas pirmas užšoks. Labai noriu bent pabandyti Lace naujausią modelį pirktą, ar tiktų mano neseniai pirkti siūlai.