O jau katinas kokia nutamsėjusia galva. Ir lapės miega gražiai
taip,katinas labai patamsėjo,bet koks dabar kailis jo švelnus pasidarė matyt tas katinėlio kailiukas nusišėrė,dabar jau toks 9 mėnesių kotonas
Sveikos
Kažkaip vėl truputį nespėju gyvent Pradėjau truputį po darbo pokalbius vaikščioti, net nežinau, kaip čia man labiau norėti, ar kad naujas darbas greičiau atsirastų, ar kad ilgiau neatsirastų.
Vakar pabaigiau dar vieną Redy tipo megztuką Rūtai, miksavau dvi gijas rogutinio merino ir giją MG mocheros. Buvo labai geras vakarinis prietelevizinis mezginys iš malonaus siūlo, lygiom akim, skaičiuot beveik nieko nereikia Ką dabar reiks megzt, dar nesugalvojau. Gal ta proga reiktų pagaliau savo malabriginį švarkelį pabaigti, kurio liko vos pusę rankovės numegzt. Tik kad kažkaip jis mane nelabai džiugina ir kelia daug abejonių dėl nešiojamumo, tai vis atidėlioju pabaigtuves...
Sveikos,
Lace ar dar galioja virbalų pirkimo pasiūlymas?
Gerai, kad priminei, vis dar nepadariau užsakymo, tai jei greitai sugalvosi, galiu ir tave prijungti. Bandyčiau šaindien užsakyti...
Sveikos
Lace primink nuoroda iš kur užsakinėsi
bordo su mėlynu prieskoniu į pagalbininkę nekreipkit dėmesio,ji niekur nuo manęs nesitraukia,"pagalba" fotografuojant,siūlus sukant ir pan...
čia fone matosi siūlo margumas:
kur dingo bandinukas???
ir mano šiuo metu mezgama liemenė,per savaitgalį žadu pasistūmėti,bet nepažadu
Sveikos, man tai pagaliau įvyko atsipalaidavimas, nusikračius sunkaus darbo, (net pamezgiau vakare) tai iškart ištiko alergija... Užtat irgi kaip maišu trenkta, bet dar ir oras prie to prisideda. Bet nuotaika nebloga, nes žinau, kad savaitgalį galėsiu skirti malonumams. Ale dar maisto gamyba ir namų tvarkyba lauks... Vakar visi tokie pavargę buvo, kad niekas nesiurbė namų ir nedarė valgyt - šalia atidarė piceriją, tai užsisakėm moteriškių dienos proga .
Olaiva, linksma tavo augintinių istorijas skaityti, smagu vaikams, smagu kailiniuotiems draugeliams, tik gal tau ne visada smagu su pasekmėm tvarkytis .
O liemenę tau jau greit baigti žadėjai vakar Šarangei , šiandien jau užmiršai? Man gražu pažiūrėti į tuos pynių viražus, bet nieko nėra gražiau už lygų mezgimą . Lapė tai užniurkyti norisi ♥.
Olaiva, linksma tavo augintinių istorijas skaityti, smagu vaikams, smagu kailiniuotiems draugeliams, tik gal tau ne visada smagu su pasekmėm tvarkytis .
kol kas dar nebuvo momento,kad sakyčiau"nu kam mums to šuns,tos bėdos reikėjo". jau ji auga,paklusnesnė darosi,kadangi nuo vaikystės norėtas reikalas,tai džiaugiuosi
susimakalavau kremą: bazinis kremas iš vaistinės,sausai odai,be jokių kvapų ir levandų eterinis aliejus.nereiks nei locitane pirkti rankoms
Sveikos, man tai pagaliau įvyko atsipalaidavimas, nusikračius sunkaus darbo, (net pamezgiau vakare) tai iškart ištiko alergija... Užtat irgi kaip maišu trenkta, bet dar ir oras prie to prisideda. Bet nuotaika nebloga, nes žinau, kad savaitgalį galėsiu skirti malonumams. Ale dar maisto gamyba ir namų tvarkyba lauks... Vakar visi tokie pavargę buvo, kad niekas nesiurbė namų ir nedarė valgyt - šalia atidarė piceriją, tai užsisakėm moteriškių dienos proga .
O liemenę tau jau greit baigti žadėjai vakar Šarangei , šiandien jau užmiršai? Man gražu pažiūrėti į tuos pynių viražus, bet nieko nėra gražiau už lygų mezgimą . Lapė tai užniurkyti norisi ♥.
žadėjau.atnaras mezgu,bet gi nugaros dar neturiu