Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vis žadu katuką paramint ir pamirštu :) imunologija šiais laikais labai perspektyvus ir įdomus mokslas. Viskas beveik į ją pradeda remtis. Pvz., įrodyta, kad net nutukimas stipriai keičia imunnes reakcijas į aplinką ir pats pastoviai palaiko organizme uždegimą, kas atsiliepia visiems kitiems organams ir įtakoja įvairiausias ligas. Aišku, labai gerai, kad tai studijuos ne LT :) aišku, svarbiausia, kad pačiai taptų įdomu, nes gi mums visiems skirtingi dalykai įdomūs :)
Atsakyti

https://m.facebook.c...ype=3&source=48

Atsakyti

Sveikos,

Lace ar dar galioja virbalų pirkimo pasiūlymas?

Atsakyti

Labos

šaunuolė Katukytė  :ploja2: 

Pamezgu po kelias eilutes, gal net spėsiu baigt dukros merino megztinį, kol dar sniegas visai neištirpo. Jei ką, tai pavasarį juk irgi būna vėsesnių dienų... Savo žieminius nebaigtukus jau tikrai tik kitą sezoną pravėdinsiu  :unsure: 

Mano kūdikis susitarė, kad ją namo darželio direktorė parveš, su mama jau ne lygis  :B Čiut atkalbėjau, kad ne šiandien (juk jau atvažiavau paimt), nes direktorė jos auto kėdutės neturi. Tai jau susiderino, kad direktorė užsuks pas mus pasiimt kėdutę ir jos susitars dieną ir mane informuos telefonu. 4 m. vaikui, vadinasi. Kažin kodėl man atrodo, kad paauglystei reik man labiau morališkai pasiruošt?... :D

Atsakyti

ryt ryte bus čiuožykla...brrr...ant to sniegelio lynoja ir 0°...ryte aišku bus minusas.aš dabar galiu 7,9,12,15,19,22 val orus registruot :D vakare 22 val šiandien Nojus ėjo kartu šuns pavedžioti.tai ant kalno su pašikniuku davėsi :) kaip koks benamis.ryt paskutinė trimestrų vedimo diena,bet jau viskas išvesta,tai kelionė į Ruklą pas kareivukus bus kovo 11 proga

šiandien su vaikais buvau fotografo J.Danielevičiaus nuotraukų parodos atidaryme .kaip įdomiai pasakojo apie keliones tris metus iš eilės po Indijos Himalajus.nerealiai gražu...aišku Luknė sėdmaišyje užmigo,bet Nojus atidžiai tyrinėjo tu kraštų vaikus,pastatus.šiemet berods ne mėnesiui,o 2 keliaus į tą patį regioną fotografuoti ♡

Atsakyti

Klausykit, ten jūs kambarėlin taip visos dėl kokios priežasties failus pradėjot kelt, ar čia koks virusas?

Nes man jau rodo kad 5 įkėlė failus.

Atsakyti

kol nemokamus dalina šiandien,tai ir kelia ;) anksčiau irgi būdavo tokių akcijų ;)

Atsakyti

Kerpena, kacumotos nuoroda takelis link failu.

Atsakyti

Matai kokia tundra nepagavau. Tos nuorodos nespaudžiau. :)

Labas rytas :4u:

Vakar ėjau iš darbo, vakaras jau po kiek temo ir toks virš gausaus drėgno sniego beveik rūkas susidarinėjo. Ir prisiminiau, kaip Limit kažkada vežė mus į pirtį Jonavoje, kaip klaidžiojom nežinia kokiais apsnigtais šunkeliais kol sutemo. Labai panašus oras buvo. :rolleyes:

O paskui pasipirtinę sniege voliojomės.:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 kovo 2018 - 07:34

labas iš ryto,

kažkokia labai energinga šiandien jaučiuosi,jau lauke prasibėgiojom.Šiandien žadu Kauno kaziuką per pusvalandį apeiti,kai iškėlė į tą nemuno salą,tai nesąmonė...purvas,ant pievos,nėr tvarkos,kaip apeit visus užkaborius.Kai buvo Laisvės alėjoje,tai viena puse nuo Rotušės iki Soboro nueini,o kita grįžti :) reikia prieskonių,jie vilniečiai,po muges važinėja,jau žemaičių blynų be jų baravykinio padažiuko neįsivaizduoju :)

eisiu meriną biškiuką pamiksuosiu tam paltukui,noriu kažkokio gadgetiško mikso :D

Atsakyti

ir parodau,kuom vakar vakare su Lukne buvom užsiėmusios :D dresūroj parodė rankų darbo šuns žaislą,tai mes irgi pasigaminom: nuo kovo 8 gėlių laaabai braškantis celofanas,šluostė, virvė ir kamuoliukas. Net katinas susidomėjo :D o toj foto,kur katinas žiūri į tą naujadarą,tai toks nertas jo žaisliukas nučiulptas šalia guli. Luknė iš Kaziuko mokyklinio parsinešė nertą vištelę,pasidėjo ant stalo,aišku katinas naktį nukniaukė,šuo greitai išėmė ir suėdė biserio akis,prinertą skiauterę :D atsikėlus ji net nepažino,su kuo jie čia žaidžia.dabar kas vakarą turim užduotį-suslėpti visus žaislus,nes naktim jie mėgsta tūsintis :D ir dar-katinas baisus kempinėlių vagis.jis mėgsta su jom žaist,o šuo į skudelisu sudraskyti.iš vonios ar virtuvės visada jas užlipęs paima,aprūpina sako draugę lapę veikla :D tai kempinėles nakčiai uždarom spintelėse :D

DSC_3903_medium2.JPG

DSC_3905_medium2.JPG

DSC_3924_medium2.JPG

DSC_3917_medium2.JPG

DSC_3920_medium2.JPG

o va taip labiausiai mėgsta lapės miegoti :D

DSC_3851_medium2.JPG

Atsakyti

O jau katinas kokia nutamsėjusia galva. Ir lapės miega gražiai :hihihi:

Atsakyti