dvi dienas knisau , ieskojau pyniu rasto, kuri mezgiau dukrai . zinau, kad buvo lobynuose. tai kol atradau . tris kitus grazius rastukus issisaugojau. tai jau vakarui ramu,zinau kokiu rastu megzt
as kartais irgi pagalvoju, kad drakius be mano zinios apsiperka reiks dar paknist gerokai guoli, paziuret ko dar turi
pamirkiau rankas zemese kovo 8 -tosios proga . pasisejau graziausiu pasaulyje geliu POMIDORU . dabar reik kazkaip issaugot, kad mano katinukelija nenumetytu nuo radijatoriu . pernai visai maziuke buvo, issaugojau. siemet labai jau smalsi palikusi , kazi kaip cia pavyks
Niekas nedraudžia numegzt ir nugarą gražią.
čai gali būti ir patogumo klausimas.
nu ką, mano kūdikis jau oro uoste užsičekinus, laukia įlaipinimo. ir po kelių valandų bus namie, uf. beveik.
a jo, sakiau ar ne kaip pokalbis pavyko? tai pavyko. preliminarų siūlymą gavo, buvo net pagirta, kad puikūs atsakymai ir puikus pasirinkimas. imunologija. va.
Katuk, tai jau karūną gal pasidėjai? Aš dabar galvoju, ar tik mano pusbrolio dukra ne imunologiją Mančesteryje studijuot pernai pradėjo. O gal kokią genetiką. Reikėtų pasitikslinti.
oj, būčiau labai dėkinga gal net būtų galima pasidalinti gerąja praktika šiaip minėjo, kad imunologiją studijuojančių ten atsiranda vienetai, o kadangi ji lietuvaitė buvo viena, dukros nuomone, išvis tame renginyje, tai gal bent jau ta profesorė, kuri vedė pokalbį ir kuri yra imunologė, būtų paminėjusi bet vistiek, manau kad jeigu tikrai Mančestery, tai nesvarbu, kokia specialybė, pasidalinimas patirtimi būtų vertingas
karūna? kokia karūna
nu dar šiaip truputuką yr tokio patrizniojimo. smukaus. o didesnė tryda nusikelia arčiau į rude nį...