Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

colburn_06_medium2.jpg

IMG_5391_medium2.JPG

6078BD18-BC0F-4992-A1BC-094F23010ABB_med

IMG_7679_medium2.JPG

Jaycee-03_medium2.jpg

image_medium2.jpeg

Enlow_WEB_2_medium2.jpg

peaks-pullover-600-31_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 08 kovo 2018 - 15:06

One_By_One_Sweater-8_medium2.jpg

One_By_One_Sweater-10_medium2.jpg

ONLING_WEB_LOOKBOOK_V189_medium2.jpg

meiju_joulu17-22_medium2.jpg

7773_main_medium2.jpg

A7B3E223-F8B9-4F51-A69C-DA815E8A1DC9_med

95_09_01_321_medium2.jpg

DSC_3534_medium2.jpg

Pleione_blanket_Sq2_medium2.jpg

Atsakyti

Olaivos drakius gyvena savarankišką gyvenimą. :lol:

Atsakyti

dvi dienas knisau , ieskojau  pyniu rasto, kuri mezgiau  dukrai . zinau, kad buvo  lobynuose. tai kol atradau . tris kitus grazius rastukus issisaugojau. tai jau vakarui ramu,zinau kokiu rastu   megzt :D

as kartais irgi pagalvoju, kad drakius be mano zinios apsiperka :unsure:  reiks dar paknist gerokai guoli, paziuret ko dar turi :hmm:

pamirkiau rankas zemese kovo 8 -tosios proga :D . pasisejau graziausiu pasaulyje geliu :D  POMIDORU . dabar reik kazkaip  issaugot, kad mano   katinukelija  nenumetytu nuo radijatoriu . pernai visai maziuke buvo, issaugojau. siemet  labai jau smalsi palikusi , kazi kaip cia pavyks :hmm:

Atsakyti

One_By_One_Sweater-8_medium2.jpg

One_By_One_Sweater-10_medium2.jpg

Nu toks grazus priekis ir tokia belen kokia nugara

Atsakyti

qqte, cinkas cia :)

Atsakyti

Nite, matau šmėžuoji, pati pasiimsi siūlus, ar nori,kad LIniuka šnd paimtų? :D

Aha, pašmėžavau ir dingau :D Aš šią savaitę kažkokiam kitam išmatavime  :oh: kaip Liniuka padarys, taip man tiks. Tik reik žinot kam pinigus ataduot  :ax: 

Atsakyti

qqte, cinkas cia :)

kažkoks percinkuotas sakyčiau...nu gal mano skoniui

Atsakyti

Nu toks grazus priekis ir tokia belen kokia nugara

Niekas nedraudžia numegzt ir nugarą gražią. :D  :ax:

Atsakyti

Niekas nedraudžia numegzt ir nugarą gražią. :D  :ax:

čai gali būti ir patogumo klausimas.

nu ką, mano kūdikis jau oro uoste užsičekinus, laukia įlaipinimo. ir po kelių valandų bus namie, uf. beveik.

a jo, sakiau ar ne kaip pokalbis pavyko? tai pavyko. preliminarų siūlymą gavo, buvo net pagirta, kad puikūs atsakymai ir puikus pasirinkimas. imunologija. va.

Atsakyti

Katuk, tai jau karūną gal pasidėjai? Aš dabar galvoju, ar tik mano pusbrolio dukra ne imunologiją Mančesteryje studijuot pernai pradėjo. O gal kokią genetiką. Reikėtų pasitikslinti. 

Atsakyti

Katuk, tai jau karūną gal pasidėjai? Aš dabar galvoju, ar tik mano pusbrolio dukra ne imunologiją Mančesteryje studijuot pernai pradėjo. O gal kokią genetiką. Reikėtų pasitikslinti. 

oj, būčiau labai dėkinga :4u:  gal net būtų galima pasidalinti gerąja praktika :rolleyes:  šiaip minėjo, kad imunologiją studijuojančių ten atsiranda vienetai, o kadangi ji lietuvaitė buvo viena, dukros nuomone, išvis tame renginyje, tai gal bent jau ta profesorė, kuri vedė pokalbį ir kuri yra imunologė, būtų paminėjusi :hmm:  bet vistiek, manau kad jeigu tikrai Mančestery, tai nesvarbu, kokia specialybė, pasidalinimas patirtimi būtų vertingas :4u:

karūna? kokia karūna :hmm:

:D nu dar šiaip truputuką yr tokio patrizniojimo. smukaus. o didesnė tryda nusikelia arčiau į rude :rolleyes: nį...

Atsakyti