Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiaip jau jokios vilnos negalima skalbt su triusikais, t.y. tik vilnos režimas :D

Nūū obizhajesh :D

negi manai kad nežinau

Atsakyti

Nūū obizhajesh :D

negi manai kad nežinau

Nu juokas juokais, bet mano draugė buvo sumetus megztinius su trūsais ir paskui labai nustebo,kad susitraukė :D

Sakau stebiesi? :D Man keista kai sako, kad plaunu skalbimo mašinoj ir nieko, tai aš viską plaunu skalbimo mašinoj ir nieko, bet ne viską vienu režimu, bet čia aišku vėl tema be galo apie skalbimo mašinas ir sumažėjusius megztinius.

Atsakyti

Ką, Mano siūlai pabrangino? Nes aš tikrai pirkau po 14 eur. Žinau, kad sumokėjau 7 eurus, o siūlų dar liko virš 100 g mažės megztukui.

Šarange - ko prisipirkai? Ir nuo rogių, ir pas berniukus? :D

Atsakyti

Pūkius mano mašina labai skaniai valgė :D  ir jie tarsi kažkuom sutepti. Ir net po skalbimo kažko ant jų liko. Pasivaliau akinius įėjus į parduotuvę, mezginio kampuku :D  tai kaip sviestu stiklai apsitepė :lol:

Bet dedu ant jų kryžių :B riebų. Prie kūno malonūs, mezgasi lengvai, kliurkų nesimato  :D bet pūkuoja ir velia viską aplinkui  :mad2:  :oh: 

Atsakyti

Ką, Mano siūlai pabrangino? Nes aš tikrai pirkau po 14 eur. Žinau, kad sumokėjau 7 eurus, o siūlų dar liko virš 100 g mažės megztukui.

Šarange - ko prisipirkai? Ir nuo rogių, ir pas berniukus? :D

Gall tada ne pas juos mačiau, bet žinau, kad pagalvojau, kad brangoka, kaip sintetika  :hmm:  O gal nusikalbu išvis :D

Nu tai nuo rogių juodos (nieko įdomaus, ne man reik), o iš taško tai kudliaus ir kito tokio įdomaus škurliaus :D ir jau nusipirkau dekoraciją su kuo fotkinsiu tą škurlių, pasakojau siūlinėj, kad nežinau ką megsiu, bet jau žinau kaip fotkinsiu :D 

Atsakyti

Net pasitikrinau, išlikę 14 eur. Ir mano kudliai kol kas VISIŠKAI nieko nekudlina ir nepūkuoja, gal laikinai, bet nustebino toks apibūdinimas, tarsi ne apie tuos pačius siūlus.

Atsakyti

Aš nešioju jau ilgokai :) pradžioj tikrai nieko nebuvo.

Atsakyti

Tai tu, Ristina, ant bangos :bigsmile:. Ir, jeigu ilgai nešioji, tai tuomet atsipirko, kaip už tokią kainą siūlai :). Įr visai nebijojai, kad pūkų pridės????

Atsakyti

Tai tu, Ristina, ant bangos :bigsmile:. Ir, jeigu ilgai nešioji, tai tuomet atsipirko, kaip už tokią kainą siūlai :). Įr visai nebijojai, kad pūkų pridės????

Jau man nėr kur pridėt :D visur savi pūkai.

Aš šaliką nešioju :D o mano vaikis - baktusą.

Labai reikėjo tokio švelnumo šaliko ir jam :rolleyes:  Ir tik tuos siūlus labai vertina :lol:  močiutę vis veda prie lentynų ir liepia jai norėt kažko iš to siūlo :lol: glosto ritę pasiėmęs  :oh: 

Atsakyti

bet kaip šiandien drakiaus guolį pakedenau beknisdama vynelio :D radau kitokių sp,net baklažano nuo senų senovės babiną,gal iš jos tą lašinį megzt ...spalva man tokia tai tinka.nu ir dar vieną radau nuo kažkada :D bordo su t.mėlyna maišyta,toks melanžas.jau kartais turiu įtarimą,kad į tą  guolį be mano žinios lobiai atkeliauja :)

Atsakyti

bordo su t. mėlyna žiauriai skaniai skamba :wub:

Atsakyti

.jau kartais turiu įtarimą,kad į tą  guolį be mano žinios lobiai atkeliauja :)

Pasirodo, ne tik atkeliauja, bet ir iškeliauja be tavo žinios :D 

Atsakyti