Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas :4u:

Matyt sušalau laidotuvėse, nu kaip negerai jaučiuosi, galva skaudi, angina lenda, visi limfmazgiai padidėję, jau būsiu atšalusi...Per akis atrodo karštis eina..

Šarange, labai graži tavo pūga, atimčiau, jei pasiekčiau, tobulumas mano akimis :wub: :wub: :wub:

Saulėsmeilės adijalą atimčiau, man kaip visada šąlančiai, tai tikrai praverstų :wub:

Saulėlydi, labai smagus įvertinimas :wub: Tikiuosi pirma, bet ne paskutinė daina :wub:

Žadėjau dukrai įduoti siūlų kamuoliuką, kad sagų pagal jį paieškotų, bet pamiršau.. Nepatinka man tos, kurias nusipirkau, o per savaitgalį net nepaėmiau mezginio, ta nuotaika tokia..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 vasario 2017 - 09:59

Nuoširdi, ar radai sagas savo dryžiui? kaip jam sekasi?

sveikatos :4u:

aš tai taip laukiu laukiu kokio nors atšilimo, o jo kaip nėr taip nėr... tik atšalimas :oh: ir tokia puspūgė už lango... guodžiuosi ti ktuo, akd vis tik ištaikiau momentą mašinai nusiplaut :victory2: nu ką - kaip nauja :D  net pamiršus buvau, kokia graži. prieš kokia pora savaičių tai stovėjau prie šviesoforo, snigo, o pro šalį iš priešais barstytuvas-valytuvas važiavo..... tai kaaaaaip tėškė košės su druska, net aptemo, prasikrapštyt langus reikėjo

Atsakyti

Sveikos,

Praeitą savaitę netikėtai atėmė atostogas, šią savaitę netikėtai davė   :rolleyes: 

Lace, gerai čia pasakei....Nu moteros ne kaimietės, tai ir megztiniai nekaimietiški  :D 

:D 

Ačiū už pamatymą mano Pūgos. Siūlų turėjau 8vnt, sumezgiau viską iki paskutinio galo... ir pagal raštą turiu pasakyt, kad ėdrus, kol mezgiau maniau, kad bus platus, pagal akis, priekiui vienu motyvu pamažinau, tai gavosi tik tik... Rankovės net siaurokos, bet panešiojus dvi dienas jau laisvėja :D 

Raštą ir modelį sunkiai galvojau ir ilgai, tiesa, kad nieko nesimato, dėl to buvo keli bandymai su numetimais... 

Į cepakų baliaus sąrašą nesirašau kol kas, nors noriu, bet bijau nenumatytų atvejų, nes praeita savaitė tokia ne pagal planą buvo, kad kurį laiką nedrąsu bus planuot, o ir su vyru dar nekalbėjau...

Atsakyti

Mano mašina tai visiška baisuma, purvas net ant stogo :B Bet nenoriu plaut, nes vėl durelių spyna užšals. O vyras tai išvis gudrutis - šeštadienį kieme mašiną plovė, tai dabar visas kiemas ledinė čiuožykla :B​ 

Atsakyti

Sveikos :4u:

Cepelinų baliaus dalyvių sąrašas:

Liniuka  :D

Katukas

Ingriduška (kas mums įdomybių prigamins??)

Niuma

Kacumota

Ristina

Abelo

Kerpena

Limit

Ingriga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 06 vasario 2017 - 10:34

Katukas

Ingriduška 

Niuma

Kacumota

Ristina

Abelo

Kerpena

Limit

Ingriga

Ties šita vieta mano kėdės baigiasi :D Kas atsiveš taburečių?  :)​ 

Atsakyti

Katukas

Ingriduška 

Niuma

Kacumota

Ristina

Abelo

Kerpena

Limit

Ingriga

teks sofkę atsukt.

taburečių aš turiu gi. galim ir pasidalint

Atsakyti

Kėdės kaip kėdės, bet ar nepradės sienos trūkinėt nuo kvykesio, vyras neuždėjo limito? :D

Atsakyti

Katuk, tavo taburetes irgi minty turiu :) 

Šarange, vyras tą savaitę atostogaus, tai įtariu neš mieles kur nors :D​ 

Atsakyti

Aha, staigiai apsigalvoję atvyksta su savo taburetėm :D vieną turiu :rolleyes:

Atsakyti

Liniuka, jau šypsaisi?

Katuk, nusipirkau čia vietoj tokias, kurių siūti nesinori, o mano dryžius su 1 jau pabaigta rankove, o kita nepradėta.. Jau baisu, ar dydis bus geras, kaip čia viskas atrodys kai sagos susisiūs, nugaroje taip šiek tiek palaida atrodo, nu bus matyt ką siūlas po skalbimo darys :4u:

Atsakyti

Sveikos,

Intensyvus savaitgalis - ašarom, koncertais, galybe vaikų namie, galybe gaminimo, peties skausmu, dar "razinka" ant torto prieš miegą perskaitytas Sodros laiškas apie mokesčius, kurių net neįtariau, kad turiu mokėti, nes jokios i.veiklos pernai nevykdžiau ir pajamų negavau...Tai šiandien darbe kaip pridaužyta. Kol įsivažiuosiu... Ai, savijauta vienu metu buvo kaip Nuoširduko - ir gerklė, ir galva, ir karštis per visus galus, bet... ciberžolė padėjo. Nu kaip Niuma jaučiuosi, kai apie ją rašau :), gal reikia imtis pardavinėt :).

Dėl tėčio - Alytus dėl to, kad ten netoliese gyvena. Ten kiti artimieji. Kas tik išgirsta žodžius "slaugos ligoninė", sako "o, Dieve..." Panašu, kad taip ir yra. Bet mūsų valstybėj daug sveiku protu nesuvokiamų dalykų. Šiandien, kol nesulauksiu skambučio, dar dega viena maža maža viltis... O šiaip... Didelis paradoksas - teoriškai lengviau, nes negaliu važinėti kas antrą dieną, dabar išvis negaliu, nes ten karantinas, niekas nedavė leidimo lankyti (tik kiti artimieji gali slapta vakare per užpakalines duris įeiti -pažįstamų dėka...), praktiškai neturiu kur dėtis, nes mačiau jį atsistatantį, besišypsantį, atsakinėjantį į klausimus, galėjau kažką daryti, kad jam būtų geriau, linksmiau... O dabar jis tokioj aplinkoj ir tarp tokių žmonių, kurie mano, kad viskas, nėra jokios perspektyvos ir vilties (o kai taip galvoji, taip ir elgiesi...), o aš galiu tik raudoti, melstis ir pan. To skyriaus gydytojas pagarsėjęs tuo, kad neima kyšių, tačiau ir tuo, kad yra trenktas ir pas ligonį užsuka kokius 2 kartus per mėnesį (ne pletkai, o ten dirbančių seselių žodžiai)...

Abelo - visoms taip protingai atsakinėji, gal žinai, ar čia normalu, kad Kauno klinikose sunkius ligonius leidžia lankyti net per karantiną ir bet kokiom valandom, o kitur - per karantiną neleidžia, o kai leis - tik tam tikrom valandom?

Į cepakų baliaus sąrašą nesirašau kol kas, nors noriu, bet bijau nenumatytų atvejų, nes praeita savaitė tokia ne pagal planą buvo, kad kurį laiką nedrąsu bus planuot, o ir su vyru dar nekalbėjau...

Aš kaip ir Šarangė lygiai taip pat. Labai noriu, bet... Jeigu galėsiu - tai sudedamą kėdę ir savo lėkštę atsivežt galėsiu :).

Mano mašina tai visiška baisuma, purvas net ant stogo :B Bet nenoriu plaut, nes vėl durelių spyna užšals. 

Va, va, tas pats. Pastačiau po medžiu - paukščiai apdirbo, bet plaut bijau, gana viena spynelė sulaužyta, o kai užšąla, tik vairuotojo durelės atsidaro, nenoriu per bagažinę bandyt laipiot :).

Saulės meilės tikras paltukas, man irgi didokokas susirodė, bet jaukiai susinkisti į jį turėtų būti smagu. Kitus mezginius visaip kaip prilaikinau jau :).

Atsakyti