Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, tai iš tos neužmušamos pusvilnės megzk, nu bet kur gaut spalvos tai nežinau :D

Turi būti plooonas rūbas :rolleyes: nes ta pusvilnė tai storoka. O vyriškis tai karrrštas  :D plius jį tas siūlas graužia  :B 

Mano vyrs turi megztinį iš tų siūlų. Jau gal dešimtmetį. Beveik nuliovas  :rolleyes:  bet aš neskalbiu skalbinkėj.

Atsakyti

Aš tai buvau paįtarus saviškį sočiau pasimaitinus kai liemenė pradėjo aukštyn lipt :D ale bet tačiau vistik kalta buvo skalbyklė

daugiau irgi neskalbiu

tiesa rengias šiandien vaiks..sakau nu megztinį užsivilk..blūdina ieško..sakau nugi va (alpakiukinis melynas) sako tai čia gi ne megztinis, čia uniforma :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 kovo 2018 - 11:27

Liniuka o kokio dydžio?gal reiktų jei daaugs kol mokyklą baigs :D

Nu reikės namie pažiūrėt dydį. Bet M. pernai rankovės striukokos jau buvo gerokai.

Atsakyti

Šarange - kuri čia skaitosi neužmušama pusvilnė? Ne Vernito?

Susisuko smegenys, LIniukos mergiatės švarkelis gali tikti Qqučiukui? Nes pas mus berniukai mėlyni, mergaitės - raudons. Ale lyg tą pačią mokyklą lanko, ir spalvos vienodos abiems lytims?

Atsakyti

Restar :blush-anim-cl:  gal praleidai mano uzklausima :blush-anim-cl:  kiek sumezgei siulu dukrytes pukuociui :mirksiukas:  mano drakiui dega viena kuno dalis.. noriu uzsisakyti siulu :lol:

Atsakyti

Šarange - kuri čia skaitosi neužmušama pusvilnė? Ne Vernito?

Susisuko smegenys, LIniukos mergiatės švarkelis gali tikti Qqučiukui? Nes pas mus berniukai mėlyni, mergaitės - raudons. Ale lyg tą pačią mokyklą lanko, ir spalvos vienodos abiems lytims?

Pas mus visi mėlyni :D bet ne vienodi  :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 08 kovo 2018 - 12:11

Rasyte - prasilenkė žinutės, būčiau ir nepamačius :). Nulėkiau pasverti net. Tai ne pilni 400 g. Čia iš tų storesnių siūlų, mezgiau nr. 4 virbalais.

Atsakyti

Rasyte - prasilenkė žinutės, būčiau ir nepamačius :). Nulėkiau pasverti net. Tai ne pilni 400 g. Čia iš tų storesnių siūlų, mezgiau nr. 4 virbalais.

Aciu :4u:  ziuriu krepsi turiu isidejus vienus storesnius, kitus plonesnius :)

Atsakyti

Pas mus  visose mokyklose nera spalvų skirtumų tarrp lyčių

Atsakyti

Restar pas mus švarkiukai vienodi, tik mergaitės su sarafanais po švarkiukais o berniukai su t. mėlynom kelnėm :) dar yra šlipsiukai vienodi atrodo

Atsakyti

nu bet nesakykit aš iš tos pusvilnės buvau MB liemenę numezgus, tai skalbimo mašinoj išskalbus susitraukė jinai į ilgį...nu ne tai kad labai smarkiai bet jau nešiot nelabai eina

o kas čia sakė skalbimo mašinoj skalbia ir nieko?

tiesa ant etiketės tai nurodyta kad tik rankinis skalbimas...nebent pasikeitė ta pusvilnė

Šiaip jau jokios vilnos negalima skalbt su triusikais, t.y. tik vilnos režimas :D

Čia aš kalbu apie itališką pusvilnę, Ristin, jinai gi nėr stora, gali numegzt plonai :D

Rasyt, kaip tik šnd iš savo taško išėjau su babinaite tamsiai mėlyno plono kudliaus, po 14eur,o kmano siūluose mačiau po 18  :rolleyes:  Dar yra smėlinio ir riožinio, bet storo, tik virbalams.

Ir šiaip šnd drakutis mano pasileido  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  ir su rogėm išvažiavo ir su pėškom...  :oh:

Nite, matau šmėžuoji, pati pasiimsi siūlus, ar nori,kad LIniuka šnd paimtų? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 08 kovo 2018 - 12:51

Tuos plonus tai žiauriai smagiai mezgimmašinė ima. Aš įsivaizduoju, kad jūs daugumą siūlų taip smagiai mezgate su savo bruoliais, o aš tikrą malonumą be jokio sunkumo pajutau tik šituos megzdama :). Veritas įnoringas siūlui. Galvojau, kad čia aš kerėpla, bet pas rusaites tą patį patvirtinimą radau, tai nusiraminau.

Atsakyti