Mūsų uniformos irgi savito stiliaus, pusvilnė, nešiojasi puikiai, pirkom didoką, bet šiemet pats tas jau, mačiau, kad jau nėr vienos sagos ir mini skylutė skverne, bet naujo dar nesusikaupus numegzt, o ir tiksliai tokios žalios neturiu
Restar o dar sakai siūlų nereikia
aš tamsiai mėlynais užsiprekinau jaučiu visai pradinei mokyklai :)aišku norėčiau ir merino dar bet man tai tikrai nereikia
tikrai t.mėlyno nėra tik merinas t.mėlynas
Man reikia tamsiai mėlyno merino man REIKIAAAAAaaaaa
as kaip supratau lietucio petukai ir taip platus ( status) , tai parauktuku ties peciais nebereik ;) reik ties riesais pas mane panasi situacija, tai tokiu nenoreciau ( GALLLL )
Qqte, mes turim švarkelį uniforminį mažai nešiotą, gal reikia?
Liniuka o kokio dydžio?gal reiktų jei daaugs kol mokyklą baigs
as kaip supratau lietucio petukai ir taip platus ( status) , tai parauktuku ties peciais nebereik ;) reik ties riesais pas mane panasi situacija, tai tokiu nenoreciau ( GALLLL )
Aš numezgiau, o čia jau jos problemos nešiot ar ne
Kai vaizdialis...
Ristina - ale ot gerai, kai gali naują meztuką tokiu atveju numegzti. Mano ketvirtokas, kuris rugsėjį skendo savo švarkelyje (irgi megztas, bet Savito stiliaus), vaikšto visas striukas jau, bet negi likusiems porai mėnesių naują pirksi.... O numašinuot nemoku. Ir siūlų tamsiai mėlynų neturiu .
Numegzt tai galiu bet jau noriu numegzt garantuotai kokybišką. Nes kol mezgiau dabar nešiojamą, vieną spėjo išaugt Irgi vaikščiojo su striukoku švarku. O sekantis dydis dar vos didokas.
Ristina, tai iš tos neužmušamos pusvilnės megzk, nu bet kur gaut spalvos tai nežinau
nu bet nesakykit aš iš tos pusvilnės buvau MB liemenę numezgus, tai skalbimo mašinoj išskalbus susitraukė jinai į ilgį...nu ne tai kad labai smarkiai bet jau nešiot nelabai eina
o kas čia sakė skalbimo mašinoj skalbia ir nieko?
tiesa ant etiketės tai nurodyta kad tik rankinis skalbimas...nebent pasikeitė ta pusvilnė
Laba
Sveikata kazkur isejo.. atsikeliau kaip suvazineta, paskui akyse pradejo raibuliuoti.. senatve..ne kitaip
Mezginys nedziugina.. kai mesiu i koki kampa
Olaiva, gal galima butu gauti daugiau info apie roguciu turta dar neteko ciupinet kasmyrelio nuo roguciu
Restar, kiek gramu mazdaug sumezgei tau pukuociui dukrytei? Manoji uzsimane juodo pukio o snd ziuriu "mano siulai" dar ir 10 proc off siulo Tai galvoju kiek pirkt, kad neuzsipirkciau per daug