Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mano drakius turetu tupet giliai giliai pusnyse, ale ausis pastates  akis isputes laukia, ko ten olaivos drakius  rogutemis nudardejes ras. :) labai noretu spalvomis pasigeret  merinuku , kacmyriuku :)

Atsakyti

drakius jau sėdi ant rogučių pasiruošęs :D dekutį po "odiga" pasidėjęs,kad belaukiant nesušaltų :D

Man jokių kašmyrų nereik, tiesiog ko nors gražiai pavasariško, žalio arba krem bliure, bet tokios spalvos nebūna jaučiu... 

Atsakyti

šianiden yr labai palanki diena rogutėms :B

į darbą čiuožiau 1,5 val. kai paskutiniu metu jau pakakdavo ir 35-40 minučių

toks "vaizdelis" mano fronte.

rodutės?!- drakius galvą kilst

šeimininkė opa per galvą ir dar pagrūda, akd ausys nekyšotų

ale tas drakius taip lengvai nepasiduoda, stiprus bjaurybė

reik kokion skrynion geležinėn uždaryt

Atsakyti

Per jūsų kašmyrus pavasaris niekada neateis !!!

Ateis ateis, nes dabar mezgu tai iš bambuko :P riuūavo riužavo :D o drakius kitai žiemai ruošias :D 

Olaiva, man reik tamsiai mėlyno tikriausiai. Sektos įtaka :D 

Atsakyti

Ateis ateis, nes dabar mezgu tai iš bambuko :P riuūavo riužavo :D o drakius kitai žiemai ruošias :D

Olaiva, man reik tamsiai mėlyno tikriausiai. Sektos įtaka :D

tikrai t.mėlyno nėra :rolleyes:​  tik merinas t.mėlynas

Atsakyti

Sveikos, biškį zombis, nes nuėjau vakar 1 val, o prabudau kaip įprastai po 6... Dar šiandien save prievartausiu, o vakarop jau tikiuosi į žmogų pavirsti. Pasiilgau mezginio ir filmo... Tiek tetrūksta iki pilnos laimės :).

normali babina 1.7-2 kg.o 1.5 kg olaiviškas matkelis :) už tai ir nusimeta kažkur

Gal kokioj kertėlėj normali babina prispaudus tavo matkelį :), gal ne viską atidžiai perkilnojai, kai tiek turtų, tai ne dyvai :D.

Norėt siūlų noriu, bet kad nereikia...

Atsakyti

as mezgiminiu  klausimu, kaip rast koki filmuka, ar schemuuuuuuuuuuuuuuuuuuute, kaip sukeist dvi akis, . t.y. kaip ismegzt teisingai pirma antra aki, paskui pirmaja. nenuimant nuo  virbalo. kazkada dalinotes lygtais.

Atsakyti

tikrai t.mėlyno nėra :rolleyes:​  tik merinas t.mėlynas

Norėčiau t.mėlyno merino :rolleyes: šviesiai pilko.

Numezgau savo bernui mokyklinį megztuką iš kažkokio "noname" siūlo :oh: siaubų siaubai, po keleto apsivilkimų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 08 kovo 2018 - 10:29

Norėt siūlų noriu, bet kad nereikia...

cia apie mane :4u:

Atsakyti

Kookia graži spalva :wub:

Priedas  Untitled.png   438,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Olaivuk, o tai kokių spalvų būna kačmyro? Gal kitos užsinorėt...  :hmm: 

Atsakyti

Kiek pamenu, tai būdavo baltas, šviesiai pilkas, tamsiai pilkas, kakavinis, rudesnis, t.y. natūralios spalvos. Mėlynos kažkada buvo :), apie daugiau neteko girdėt.

Ristina - ale ot gerai, kai gali naują meztuką tokiu atveju numegzti. Mano ketvirtokas, kuris rugsėjį skendo savo švarkelyje (irgi megztas, bet Savito stiliaus), vaikšto visas striukas jau, bet negi likusiems porai mėnesių naują pirksi.... O numašinuot nemoku. Ir siūlų tamsiai mėlynų neturiu :).

Atsakyti