Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai nr 2, tik šono vieno su užsegimu užtenka, nereik abiejų, o va pečiai gerai kad abu atsisegtų :)

pečiai čia kiek matosi visai neatsegami, pakeli priekį, tiesiog ant ištiesto paguldai vaikutį, tada priekį užlenki ir šonus užsegi, čia jos toks principas :)

Atsakyti

Nu bet tada per galvą reikės kaklą užmauti, ko dažnas kūdikis. nemėgsta.

Mano abiturientė trydos karūną pati sėkmingai nešioja, tai aš esu atleista nuo tos pareigos. :)

Kaip sninga... kažkaip liūdnai. O gal čia mano nuotaika tokia.

Žiūriu keistai jaučiuosi šiandien. Per daug atsijungiau nuo gyvenimo. Iš pradžių gulėjau atsijungus, o paskutines dienas nėriau ir matyt per daug filmų prisižiūrėjau. Jaučiuosi tarsi manęs nebūtų, arba tiksliau nebesuprasčiau, kas aš.

Rytoj jau į darbą. O nesinori nieko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2018 - 15:59

Mano abiturientė trydos karūną pati sėkmingai nešioja, tai aš esu atleista nuo tos pareigos. :)

:D

Svarbiausia, kad tos problemos labai greit užsimiršta :rolleyes:

Atsakyti

pečiai čia kiek matosi visai neatsegami, pakeli priekį, tiesiog ant ištiesto paguldai vaikutį, tada priekį užlenki ir šonus užsegi, čia jos toks principas :)
Tai aš matau,kad neatsegami. O iš patirties sakau,kad geriau per galvą jokiais būdais niekaip nemaut,jei mažylis miega ;) nu bet aišku,visokių mažylių būna ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 07 kovo 2018 - 16:16

Tik dabar pastebėjau, kad SM psl dar neseniai sutapo su mano gimimo metais :). Šiandien vėl nepajudinsiu nei akelės. Vakar nepavyko susikaupti rašymui, turiu prisiversti šiandien. dar vis verčiuosi. Tiksliau, kol išklausiau visus, kol vakarienę pagaminau, kol kompas pagaliau persikrovė ir ėmė judėt, tai va ir laiko vis mažėja...

Išklausymo rezultatai:

-mergička po vakardienos paskaitos apie patyčias ir išmoktų taisyklių, per pamoką pakėlė ranką ir atsistojusi prieš visą klasę pasakė mokytojai, kas jai nepatiko, kas darėsi per pertrauką. Sakė, aš negaliu žiūrėt ir tylėt, kas darosi. Kaip supratau, papasakojo su vardais. Drąsuolė, ne kitaip.

-bernužėlis mažasis ryt su kitais dviem geriausiais mokyklos matematikais (visų trijų vardai prasideda D raide :D) varžysis, kuris iš trijulės atstovaus mokyklą olimpiadoje. Greičiausiai tikrai ne maniškis, nes kažkuris iš anų pusiau genijus. Nors mintinam skaičiavime maniškis visus lenkia. Dar sakė, kad Vokietijoj planuoja studijuot :).

-dičkis ieškosi naujo tel. Užmojai neblogi - rado tokį, kuris kol kas tik Indijoj parduodamas, nuo šiandien, o gal ryt visam pasauly bus parduodamas. Tipo, iš Kanados pigiausia siųstis... Iki gimtadienio vargiai pareis :).

Vyras negrįžęs dar, dirba tėvynei...

Atsakyti

labas rytas, nerandu 1.5 kg babinaitės vyno spalvos,netvarka...tikrai turėjau,taupiau,gal net ir paslėpiau ir pati nerandu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 kovo 2018 - 08:09

Matyt dar neatėjo laikas tai babinaitei :)

Labas rytas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 kovo 2018 - 08:25

Matyt dar neatėjo laikas tai babinaitei :) Labas rytas.
aš tik bijau,kad kai iš kitos spalvos pradėsiu "iš bėdos" , tai ir ta vyninė atsiras :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 kovo 2018 - 08:29

Labas rytas,

Vakar nugalėjo baseinas ir miegas, jokio mezgimo...  :dry2: 

aš tik bijau,kad kai iš kitos spalvos pradėsiu "iš bėdos" , tai ir ta vyninė atsiras :D

Ar tau iš bėdos dar mažai pradėtų mezginių?????????????????????? Čia Drakius paslėpė specialiai  :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar nugalėjo baseinas ir miegas, jokio mezgimo...  :dry2:

Ar tau iš bėdos dar mažai pradėtų mezginių?????????????????????? Čia Drakius paslėpė specialiai  :B

Aš tą pyniuotą mėlyną jau naktim sapnuoju,tik mano sapne jis vyninis :)

Atsakyti

Aš tą pyniuotą mėlyną jau naktim sapnuoju,tik mano sapne jis vyninis :)

Liemenė pyniuota, dėl kurios irgi nemiegojai, dar nebaigta  :B 

P.S. Čia mezginių priežiūros tarnyba  :D 

Atsakyti

Liemenė pyniuota, dėl kurios irgi nemiegojai, dar nebaigta  :B

P.S. Čia mezginių priežiūros tarnyba  :D

kol rasiu siūlus,užbaigsiu :D arba kol vyno sp.nuo rogučių taške užsisakysiu :) kaip tik dabar liemenės atnarą mezgu :)

Atsakyti