Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Joooo, žmonės lygioj vietoj problemų prisigalvoja... Aš net nematau, kas ten blogai pas Ristiną...

Ir aš net nežinau, kada mano vaikui PUPPas, nieko apie jį nežinau, tik matau prie kompo ir valgyt duodu. Dienyną pasižiūriu. Baisuma. Bet man čia ne naujiena. Viena viltis, kad atsisakys rusų nuo kitų metų, tai vienu blogu pažymiu bus mažiau. O matematiką (kuri irgi prie itin prastų įvertinimų, 5 čia dar būtų gerai), ketina rinktis A lygiu... Perdaviau šito reikalo kuravimą vyrui, dabar renkasi mokslinį skaičiuotuvą abu, nes turėtą sugebėjo praganyt.

Atsakyti

apie juodaą darbą ir gabumus moksluose.

turiu gi dvi dukras, kažkaip vienai nuo pat mažens visaks gaudavosi savaime, o kitai reikėjo pasėdėt prre mokslų, akd gautųsi. bet kadangi ta, kuriai reikėjo pasėdėt labai norėjo lyderiauti visur ir visada, tai sėdėjo. stropiai.

tai vat, ta kuri išmoko dirbti ir dirba, moka ir žino, kaip pasiekti rezultato. o ta, kuriai ir taip sekėsi, nuolat virkauja, kaip jai sunku, kad ji nemoka/negali/nežino, bet vistiek nieko nedaro :D 

Atsakyti

Mane irgi šūlėj amžinai tarkavo, kad vien "ant gabumų" einu  :rolleyes: jau kaip užknisdavo :oh:

Nuobettačiau, man patinka ten kur aš nuėjau  :lol: 

Atsakyti

Aš tik universitete per pirmą sesiją supratau, kad nesimokant nieko neišeis :). Mokykloj išeidavo. Ir dar pro rūką pamenu, kaip gyvendama bendrabutyje (nes prieš mamos mirtį išsikraustėm gyvent pas senelius, toli nuo mokyklos, tai tamsiuoju sezonu iki savaitgalio ten pagyvendavau nuo 10 klasės) pamokas eidavau ruošti nuo 12 val nakties...  Maniškiai lygiai taip jeigu ri ruošia, tai tik naktį kažkada, kai aš miegu... Tai kaip ir gali suprasti, bet kaip ir Šilingė rašo - nugi norisi viso ko geriausio tiems savo turtams, daug labiau negu jie patys to nori...

Atsakyti

Aš mokykloj irgi nelabai mokiaus, gal nemokėjau, bet ir tingėjau, univere buvo liūdnoka pirmam kurse ypač, kai matiekas, mechanikas ir grafikas vos ištempiau... Nebuvau tokia gabi, kad išvis nesimokyt galėčiau :D

Luknei dar sunkiau, laimi stropumas, bet mokytis vaikai šiais laikais irgi nemoka :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 07 kovo 2018 - 14:16

Man šitas gražus

kirigami_01_medium2.jpg

STITCH_kirigami_medium2.jpg

Atsakyti

aš tai panašiai kaip mano antroji dukra :D  nesimokiau ir daug dejavau, kad neišeina :D  šiaip įsivaizdavau, kad esu labai protinga, bet iš tikro unvere 1am kurse ir supratau, kad esu tik vidutinybė :D bet deja deja, mokytis tai ir nepradėjau :D  o pradėjau tik kai antrą kart studijavau. nes jau buvau padirbusi mokykloj, kur blyn negali nueit į pamokas nieko nepasiruošus - gėda :rolleyes:  iš ties kai kurių kuriuos dalykus ir dabar sunku suprasti, perprasti. tik vistiek nepradedu mokytis  :rolleyes: 

per piet nusidėjau. kaip tikra mezgėja. nusipirkau megztuką. papigiai visiškai. gražios blukinto džinso spalvos, medvilninį maišiuką. šiaip jis turi vieną trūkumą,  kurį vis dar įsivaizduoju, kad galiu pataisyt. bet kuo toliau galvoju, tuo labiau abejoju, ar galiu. nu . trūkumas yra per daug išbliautas kaklas. gumytės neįversi, per daug sutrauks. apžiūrėjau, kad atnarėlę galima būtų nuardyt, bet tai reiškia, kad primegzti gali tekti kažkokios kitokios spalvos. bet fasonas labai smagus, tai gal ką nors sugalvosiu. tuo labiau kad kaina juokinga - 5 eurai. ir čia net ne iš ponių laimės. išpardaviminis.

Atsakyti

Labas, nelengva savaitėlė, bet ir pas jus norisi užbėgti.

O mezginių, mezginių, Rasytė ryškiai Donstop pakeitė :D Mėlyniukas labai tau tinka, super :wub:

Restar pūkuotukas dukrytei labai smagus atrodo, švėlnus :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 kovo 2018 - 14:48

Ristinos darbai nekomentuojami :wub: Kur tu matai kažką negero, aš irgi prie tų perfekcioniščių, bet nieko neįžvelgiu, viskas gražu, o ir spalva :wub:

Katuk, smagu, kad dukrytė tokia savarankiška, neleidžia mamytei žiliems plaukams rastis :wub:

Lusasitai balionai :4u:

Gražiai Šarangė mezga, labai gražiai :wub:

Užsiprašė palankynom (Saulės pusbroliuko) liemenės, norėčiau geriau nupirkti, negu numegzti, bet nerandu :blink: Reiks bandyt gal numegzt, tik nežinau kokį čia modeliuką sugalvoti, dar nėra 2 mėn. :hmm:

Atsakyti

Nuoširduk, kam tau pirkt tokią mažutę liemenę, kai tu moki pati tokius mielus daiktelius megzt! Gi vienas vakaras tau ir gatava ;) modeliuku RV tai belenkiek. Siūlų gal drakius duos kokį matkelį :D Man su mažyliais labiausiai pasiteisinęs buvo atsegamas per šoną ir abu pečius modeliukas. Nereikėjo per galvas traukyt miegantiem :D

Atsakyti

Saviem megzti visada sudėtingiausia :)

Kokio tipo patogesnė Nr.1 ar Nr.2?

Pridėta:

Atsakyti

Man tai nr 2, tik šono vieno su užsegimu užtenka, nereik abiejų, o va pečiai gerai kad abu atsisegtų :)

Atsakyti