Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neturiu kažkokių spec.pašto apsaugų. Bet SM spec.paslaugos naujoj versijoj man neveikia nei kompe, nei telefone. Bet tai ne problema :D :irnesakyk:

Atsakyti

Sveikos,

jo, biškį sudėtinga pas kai kurias su SM :). Aš irgi tik per favoritus. Galima išbandyti kitą naršyklę, jeigu ne visos funkcijos veikia kur nors. Kokią tu, Ristina, naudoji? Man pasiplepėjimai vienas iš malonesnių nervų raminimo būdų. Įlendi ir užsimiršti. Vakar užsimiršinėjau po tikrai sunkios dienos aliexpresse visą vakarą :D. reikėjo dar parašyti vieną bjaurų darbą angliškai, tam reikėjo apibendrinti interviu, bet tai visai neturėjau sveikatos, tai landžiojau po visokius kepimo reikmenis, sagas, pakabukus, auskarus, detales apyrankėms ir pan. Pirkt nieko nepirkau, tik susikroviau, kad kitą kartą ramiau pasižiūrėt galėčiau. Įkvėpimas rašyt taip ir neatėjo, bandau šiandien vėl prisikviesti...

Šilinge - te ir tau Crown-PNG-Image-80442_small2.png

Katuk - kaip tavo vaikas ir tavo karūna?

Tikiuosi, kai ateis laikas man, nepamiršit mano dosnumo :D. O ateis, ateis, jau dabar artėja, o pasąmoningai jau nemiegu, jau ir dabar širdis dunksi be jokios priežasties. Reikia uspakajoncos abatėlės, matyt... Dičkiui PUPP šiemet, o anas pas mane lodarius, mažiams stojamieji... Aš irgi turėsiu pirmokę...

Atsakyti

Nu va, kokios apgaulingos beformės medūzos, čia saviguoda :D

ad900e6af9b6a93e2e29484fbdd99af5.jpg

89db0a26c0f536cba16287c6e1f34c8c.jpg

caaec037b51d0708eee85b8a6a9c1849.jpg

35213b9ca43d5fd53efd9015d6700cbc.jpg

b2eb4d17130dd003d391832a9bd34ea8.jpg

a46e6d23c9b1a7a56ffbc8d03b1a1071.jpg

599d7612c23272ffd2baf5b5e22c2c12.jpg

410df185286029c61b8a3681d90d2f13.jpg

a524cb462bb9c4399019a2b9b09d219d.jpg

1bf493f6e229411263c1adc7dfe11334.jpg

Atsakyti

Aš tai savaitgalį iš aliexpress užsisakiau visokių šudukų pirmą kart, pažiūrėsim kada gausiu ir ką :D

Atsakyti

Šarange, kas do šūdukai? :)

Atsakyti

:4u:  Prašom nesmerkt, kad per pranešimus... Gi dar ir darbus reikia dirbti, tai man visai patogu pamačius laišką nuo SM paspaust nuorodą ir pakliūt tiesiai į pirmą neskaitytą  :ax:  Paskui tik viską uždaryt, laišką ištrint ir laukt naujo... 

Katukėli brangiausias, tu turi stropias Katukaites, tai va ir tolimi tau mano rūpesčiai... Aš jau imu bijoti ne kad prastai išlaikys, o kad apskritai išsilaikytų - tokios tendencijos pas mumi namuose. dėl to ir sakau, kad net kalbėt nenoriu ta tema. Suprantu, kad už savo vaikus gyvenimo nenugyvensiu, bet gi norisi, kad susiklostytų kaip įmanoma geriau viskas. O atsiverčiu dienyną ir apsiverkti norisi. Niekada per 12 metų dar nebuvo tokių prastų pažymių kaip dabar pas mano abiturientą. Realiai prastų. Penketukų ten visokių pusmečiuose iš esminių dalykų. Čia ne ta panika, kad mokėsi puikiai, o dabar tik labai gerai ir gerai, deja, ne ta... 

Tiek to. Bet karūnos noriu  :B Restar, ačiū  :4u:

Beje, maniškiui mažajam šiandien pirmas iš PUPP - viešoji kalba. Bent jau gavau SMS, kad kalbėjo maksimalų laiką (o vakar buvo tryda, kaip ištempti iki minimalių 5 minučių...).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 07 kovo 2018 - 11:22

oj, gerai kad priminėt, man reik ali pardavėju parašyt, kad pinigus grąžintų! prekė taip ir neatėjo

bet tos medūzos tai sakyčiau visom per didelės :D

mano karūna biškį tokia pakritus ant šono :D  ryt vėl prireiks, kai namo skris, nu nes teks jai iš vieno miesto į kitą nusigaut laiku! t.y. suspėt į lėktuvą.

o kol tfu tfu, viską rado, viską susitvarkė, pokalbis šian po pietų.

Atsakyti

Oj, Šilinge, visai normalus tavasis rūpestis :4u:

Šarangė su užmestukais"vargsta", aš "ilsiuos" nuo nesisekančių mezginių mezgiminiuose ieškojiuose :D

Sumąsčiau numegzti "golfiuką", tai eksperimentuoju rūžavybėse :D ir ardysiu, nes nepavyko taip kaip norėjau. "Nesuėjo" 2x2 raštas.

Priedas  002.JPG   220,63KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  001.JPG   251KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

alia spalva kokia grazi

Atsakyti

čia nesuėjo, tai tam reglano takely? :hmm:  kad man tokios tik bėdos būt :D  iškart sugalvočiau, kaip neardyt :D

Atsakyti

čia nesuėjo, tai tam reglano takely? :hmm:  kad man tokios tik bėdos būt :D  iškart sugalvočiau, kaip neardyt :D

Teip :D per didelis tarpas. Planavau, kad susiuvus nebūtų per plonos gerų akių juostos.

Bet čia "relaksinis' mezginys, tai galiu ir paardyt savo noru.

Atsakyti

Ristina, sunku tiems perfekcionistams ane :D 

Šarange, te balioną :4u: 

Man tai vis norisi ant saviškės paburbuliuot, kad pamokų ruošai nulis dėmesio  :B  Tipo spėja po pamokų iki autobuso paruošt arba nieko neužduota. Bet rezultatai geri, klasėj pirma, baigė 9-10. O ir save prisiminus lygiai taip pat pamokų neruošiau :B  Bet pabambėt norisi, nes matosi, kad eina tik ant gabumų, o pastangų įdeda minimaliai...

Atsakyti