Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai labadiena  :4u:  SM mane ignoruoja, vis pamiršta rašyt laiškus apie naujus pranešimus temoj, o aš gi tik tokiu metodu ir įšoku pasiskaityt  :oh:  Tai žo...

Galit man karūną? Mažėlis atsiskaitinėja viešąją kalbą šian... Egzaminų sesija atidaryta. Ne tik kad pražilsiu, bet ir nupliksiu. Net nenoriu kalbėti plačiau ta tema  :dry2:

Ne-mez-gu. Nemezgu. Užtat vakar naują paveikslą siuvinėti pradėjau (senas, tiesa, vis dar nenuneštas rėminti...). 

Darbe vienišauju. Vedėja išėjo atostogų, po kurių iškart išeis kitų - ilgų - atostogų. Gerą mėnesį būsiu visai viena, paskui iš laaaabai ilgų atostogų grįš man nauja kolegė. Darbuosimės...

Linkėjimai, bučkiai, apkabinimai  :friends:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Nu mano užmestukas tikrai nebus paprastas  :oh:  :oh:  Antras variantas irgi velniop - per didelis per visur, ypač tai pasimatė, kai prisiuvau juostą :oh: Juosta irgi per plati. Matyt, ne man tokie beformiai mezginiai, nors atrodo, kad paprasta kaip 2x2.

O tai pirmasis variantas irgi tikrai negeras buvo ar net nesiuvai juostos :hmm:

As vakar irgi pasisiurpinau .. mezgu toki alia kardigana pusilgi be sagu.. susiuvau detales ir pamaciau, kad ten tilptu 2 as :B nu bet neardysiu..mochera ir dar dviguba :oh:

Kaip tyngiu eit pas gydytoja, alia reik nuvesti "maziausiaji" :lol: 

Atsakyti

rašiau rašiau, ir kur :hmm: dingo

filmą mačiau, pabaigos nepamenu :D

mezgiau cielas dvi eilutes. po 48 akis :D

žiūrėjau filmą, pusė pramiegojau, o kai rimtai nuėjau miegot, tai prižadino signalizacija :oh:  ložnaja trevoga, ale bet miegas tai sutrikdytas buvo.

noriu krūvos mezginių. tik kad megzt tai nelabai :D

ajo, Šilinge,  o ko tu ten žilsti/plinki :hmm:  na, bus kaip bus, ar labia jau čia kaži kokie mirk/gyvenk reikalai sprendžiasi? gi negali žinot, kai ptas likimas tavo vaikui susiklostys. gal visai ne tas jam kelias numatytas, kaip tu galvoji.

mano panos jau laikė kalbėjimo testus, ir lietuvių ir anglų, ne už kalnų jau ir egzai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 kovo 2018 - 09:28

labas is ryto :)

nu viskas...uzkoduoju drakiu iki...vasaros?nes vasariniu siulu ne kalnai oj ne kalnai...o planuose visokiu bliuzeliu sukneliu megztuseliu tai yra..kur gaut laiko?ir vietos spintoje?

Atsakyti

Rašiau ir aš, beformes medūzas dėjau, viskas pastrigo, intikas dingo, kavą išgėriau  :oh:  Reiks su kita pakartot.

Labas rytas :4u:

O tai pirmasis variantas irgi tikrai negeras buvo ar net nesiuvai juostos :hmm:

As vakar irgi pasisiurpinau .. mezgu toki alia kardigana pusilgi be sagu.. susiuvau detales ir pamaciau, kad ten tilptu 2 as :B nu bet neardysiu..mochera ir dar dviguba :oh:

Kaip tyngiu eit pas gydytoja, alia reik nuvesti "maziausiaji" :lol: 

Pirmo juostos neprisiuvau,,,bet jo pats kūnas mažokas.

rašiau rašiau, ir kur :hmm: dingo

filmą mačiau, pabaigos nepamenu :D

ajo, Šilinge,  o ko tu ten žilsti/plinki :hmm:  na, bus kaip bus, ar labia jau čia kaži kokie mirk/gyvenk reikalai sprendžiasi? gi negali žinot, kai ptas likimas tavo vaikui susiklostys. gal visai ne tas jam kelias numatytas, kaip tu galvoji.

mano panos jau laikė kalbėjimo testus, ir lietuvių ir anglų, ne už kalnų jau ir egzai.

Nu va, papasakotum :D

:sutinku:  :sutinku: 

Šilinge,nu kaip tu taip SM per pranešimus.... čia seubas, žinai, gi,kad pas mus naujų pranešimų yra kasdien :D Bet jei nemezgi tai gal ir netraukia :)

Atsakyti

siaubas,kaip noriu šito  :wub: nesvietiškai gražus  :wub:  tik va siūlo reiks daug,turbūt cielos babinaitės

belfast_06_medium2.jpg

Atsakyti

Šarange aš irgi per pranešimus einu :D

Atsakyti

Šarange aš irgi per pranešimus einu :D

O tai kam favoritai skirti? Kaip jūs sudėtingai...  Aš atsisakius bele kokių pranešimų, kam reik to šlamšto  :rolleyes: 

Olaiva, tau reik jau uspakajonsų  :D 

Atsakyti

O man jokie favoritai jokie pranešimai "nevaikšto". Tai jei noriu paskaityt, turiu ieškot, ko neskaičiau/nemačiau :)

Atsakyti

Nu tai kad ateitų užsiprenumeruot reikia :)

aš į paštą dažniau ateinu nei į SM :) man favoritai sudėtingiau

Atsakyti

Galiu spaudyt/prenumeruot iki pažaliavimo :D neveikia. Tai numojau ranka ir ateinu "iš galo" paskaityt.

Atsakyti

gal tau paštas ką nufiltruoja nublokuoja ?

Atsakyti