nusprendžiau tą Restar ir Liniukos paminėtą iš kaziuko Mano pyplių patyrinėt....
nu ei, mergynos! a jau iki tokio dydžio susitraukėt, kad vaikų rūbų pardėse apsiperkat????
Sveikos,
paskaičiau apie Amsterdamo oro uosta, dabar jau kaip ir po laiko pasisakyti, o ir patirtis tokia niekuom negelbėjanti, manyčiau... Dar studentiškais laikasi tranzuojant po Europą, buvome užsukę vandens atsargas pasipildyti, tai pasirodė baisulingai didelis, o naktį nakvojome palapinėje pakilimo tako gale buvusiuose krūmynuose
Rasyte, oho tavo tempai tas mėlynas ypač fainas, ir ta kombinacija su šaliu, kur pagauta su spuogu (jei ne tas nelemtasis) būtų išvis super
Restar, mačiau ir giriu, smagu, kai vaikai laimingi
Ristina, liuks apspygliavo, o jei dar užsakovas laimingas, tai iš vis girtina
Kažką ruošiausi dieną pasisakyt, iki vakaro užmiršau
Spygliai prie megztinio prisiūti. Reikėjo kažkokio tiuningo, tai pasitaikė kniedės.
Šiendien m-kloj netyčia visa šeimyna apmegzta pasirodėm. Tai pasijaučiau
Jeckaukleckau, mano vaiks bus pirmokas kažkaip galvojau ilgiau mažas pabus.
Oho Ristina, jau pirmokas greitai vaikai užauga....
mano vaiks sakė, pf.. Amsterdamo oro uostas baika palyginus su traukinukų stotim Mančestery viskas aišku ir paprasta. O vat su traukiniais tai nieks neaišku
ir dar. Ot žioplį pagavom visi. Taigi rozetės UK kitokios.... tai telefui dar rado, o kompas tai tiek kiek veiks...
Sveikos,
paskaičiau apie Amsterdamo oro uosta, dabar jau kaip ir po laiko pasisakyti, o ir patirtis tokia niekuom negelbėjanti, manyčiau... Dar studentiškais laikasi tranzuojant po Europą, buvome užsukę vandens atsargas pasipildyti, tai pasirodė baisulingai didelis, o naktį nakvojome palapinėje pakilimo tako gale buvusiuose krūmynuose
Taip, Amsterdamo oro uostas vienas didžiausių Europoj. Man yra tekę į skrydį pavėluot, nes nespėjau iš vieno terminalo perbėgt į kitą. Tiesa, krūmynuose nakvoti neteko, nes buvau į vėlesnį reisą įsodinta.
Acqua Alta
Siūlo su kašmyru gal neimčiau kokį nors "tvirtesnį" siūlą.
Labas rytas,
Nertas.
Nu mano užmestukas tikrai nebus paprastas Antras variantas irgi velniop - per didelis per visur, ypač tai pasimatė, kai prisiuvau juostą Juosta irgi per plati. Matyt, ne man tokie beformiai mezginiai, nors atrodo, kad paprasta kaip 2x2.
Žiūrėjau vakar filmą, kur ten bele kiek oskarų ir gaublių nominuotas https://www.imdb.com/title/tt5027774/bet nepasakyčiau, kad kažkas jame wow man buvo, o ant pačio galo pakibo ir ką nori tą daryk, tai net nežinau kaip baigėsi.
Tai va tiek skundų iš mano padangės.