Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nusprendžiau tą Restar ir Liniukos paminėtą iš kaziuko Mano pyplių patyrinėt....

nu ei, mergynos! a jau iki tokio dydžio susitraukėt, kad vaikų rūbų pardėse apsiperkat????

Atsakyti

Jo, jo, susitraukėm :). Aš iš L atgal į M :). Mugėj mes pamatėm normalias moteriškas sukneles, o ką jie ten daugiau siuva, koks mums skirtumas :).

Atsakyti

Katuk, as irgi sukneles neradau

Atsakyti

Nėra, kad nenusispirktumėt :). Šiaip po Kaziuko jiems reikia atsigauti, prasišlavė.

Atsakyti

Sveikos,

paskaičiau apie Amsterdamo oro uosta, dabar jau kaip ir po laiko pasisakyti, o ir patirtis tokia niekuom negelbėjanti, manyčiau... :P  Dar studentiškais laikasi tranzuojant po  Europą, buvome užsukę vandens atsargas pasipildyti, tai pasirodė baisulingai didelis, o naktį nakvojome palapinėje pakilimo tako gale buvusiuose krūmynuose :lol:  :oh:

Rasyte, oho tavo tempai :bigsmile: tas mėlynas ypač fainas, ir ta kombinacija su šaliu, kur pagauta su spuogu (jei ne tas nelemtasis) būtų išvis super 

Restar, mačiau ir giriu, smagu, kai vaikai laimingi :wub: 

Ristina, liuks apspygliavo, o jei dar užsakovas laimingas, tai iš vis girtina :4u: 

Atsakyti

Kažką ruošiausi dieną pasisakyt, iki vakaro užmiršau :D

Spygliai prie megztinio prisiūti. Reikėjo kažkokio tiuningo, tai pasitaikė kniedės.

Šiendien m-kloj netyčia visa šeimyna apmegzta pasirodėm. Tai pasijaučiau :pleasantry:

Jeckaukleckau, mano vaiks bus pirmokas :oh:  kažkaip galvojau ilgiau mažas pabus.

Atsakyti

Oho Ristina, jau pirmokas :bigsmile: greitai vaikai užauga....

mano vaiks sakė, pf.. Amsterdamo oro uostas baika palyginus su traukinukų stotim Mančestery :D  viskas aišku ir paprasta. O vat su traukiniais tai nieks neaišku

ir dar. Ot žioplį pagavom visi. Taigi rozetės UK kitokios.... tai telefui dar rado, o kompas tai tiek kiek veiks...

Atsakyti

Sveikos,

paskaičiau apie Amsterdamo oro uosta, dabar jau kaip ir po laiko pasisakyti, o ir patirtis tokia niekuom negelbėjanti, manyčiau... :P  Dar studentiškais laikasi tranzuojant po  Europą, buvome užsukę vandens atsargas pasipildyti, tai pasirodė baisulingai didelis, o naktį nakvojome palapinėje pakilimo tako gale buvusiuose krūmynuose :lol:  :oh:

Taip, Amsterdamo oro uostas vienas didžiausių Europoj. Man yra tekę į skrydį pavėluot, nes nespėjau iš vieno terminalo perbėgt į kitą. Tiesa, krūmynuose nakvoti neteko, nes buvau į vėlesnį reisą įsodinta.  :D

Atsakyti

Šiandien man širdy pavasaris, lauke gal šilčiau nei viduj :D Kažkaip tingisi dirbt ir labai norisi megzt  :rolleyes:

Kas dar neturi mezginio?  :D

V_Melt_03_medium2.jpg

inst_melt_003_medium2.jpg

Apie šitą kas nors daugiau yra? Kažkaip susirodė, kad mano virvelinis kačmyras šitam modeliui labai tiktų.

Atsakyti

Siūlo su kašmyru gal neimčiau  :hm: kokį nors "tvirtesnį" siūlą.

https://www.ravelry....ns/library/melt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 06 kovo 2018 - 23:09

o jis čia nertas????

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Nertas.

Nu mano užmestukas tikrai nebus paprastas  :oh:  :oh:  Antras variantas irgi velniop - per didelis per visur, ypač tai pasimatė, kai prisiuvau juostą :oh: Juosta irgi per plati. Matyt, ne man tokie beformiai mezginiai, nors atrodo, kad paprasta kaip 2x2.

Žiūrėjau vakar filmą, kur ten bele kiek oskarų ir gaublių nominuotas https://www.imdb.com/title/tt5027774/bet nepasakyčiau, kad kažkas jame wow man buvo, o ant pačio galo pakibo ir ką nori tą daryk, tai net nežinau kaip baigėsi.

Tai va tiek skundų iš mano padangės. :D

Atsakyti