Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vel drakiu paseriau Vel ta pacia pusvilne is maksimos Bet nu spalva grazi randooona Si karta jau ne vaikiui Ir dar kokia graziai jurbange palikau..nu bet man netinka, o ne vyriska... Pasileido tas drakys Bet gal galima gi mb gimtadienis siandien

pagaliau  qqte rado musu su Ristina ir Nite  girtus vernito sukuotinius pusvilniukus . grazi ta jurbangine. saugiau drakiaus guolyje padeta :) 

Atsakyti

Kniedžių paskirtis jokia, t.y. ta pati kaip karoliukų mezginiuose :rolleyes: Kad ir nežmoniškai bile kitoniškai. Nešiotojui gražu, tai :super:

as turiu is ali tokiu "piramidziu" atsisiuntus ir perliuku kniedziu. o kaip jas sukalt ???? piramides tai su keturiom"kojom", kaip jas uzlankstyt ? plonai bliuskei ai gal neiskris, o megztainiui tokiam?

Atsakyti

Noriu tokios spalvos nu.... ir dar žalios nu...

IMG_7327_medium2.jpg

Woolfolk_Tov_Collection_II-5600_lores_me

as situ noriu :)  gal yra takelis i pirmojo rasteli ???

Atsakyti

labai graziai  Sarange mezga siandien :)  rankoves lygias turiu, reik  kuneliui  apsisprest rasta

Atsakyti

Cepelinu kazkaip norisi.... :rolleyes:​ 

Atsakyti

pagaliau  qqte rado musu su Ristina ir Nite  girtus vernito sukuotinius pusvilniukus . grazi ta jurbangine. saugiau drakiaus guolyje padeta :)

taigi va galvoju...kas cia man is pakuotės išeit gali

kišenėta neišeis ania?

Atsakyti

Takelis yra, bet nelabai kur nuveda :D https://www.ravelry....niczka/old-gold

Pavasarį reik dietos laikytis, o ne cepelinus kirst :D

Aš šį savaitgalį sieksiu cepelinų kaimą :D

Atsakyti

Teisingai Šarangė sako reik dietos laikytis :P  

Sunku kažkaip šiemet su cepelinų planavimu... Jau lyg ir susidėlioju savaitgalius, o tada bac ir viskas sugriūna :B  Bet pažadus prisimenu :4u: 

Šiandien skauda gerklę tai mezgu, nu t.y. dirbu :D  iš namų.

Atsakyti

Tai galim daryti sušių balių :). Ar salotų :). Ne cepelinuose gi esmė. LIniukai spaudimas :), bet tik tu pati žinai savo galimybes, tai kai norėsi/galėsi šauk :). Bet žiūriu, kad ir mano savaitgaliai kai kurie suplanuoti jau į priekį, susiję su vaikų stojimais visokiais, olimpiadom, atvirų durų dienom.... Gyvenimas tampa tik įtemptesnis, gegužę bus ir vaikų prasme, ir darbų, ir sodo - pats pikas....

Atsakyti

Šiandien man širdy pavasaris, lauke gal šilčiau nei viduj :D Kažkaip tingisi dirbt ir labai norisi megzt  :rolleyes: 

Kas dar neturi mezginio?  :D 

Calla_lily_133_medium2.jpg

23712468748_d265eb654d_z.jpg

CallistoFront_medium2.jpg

CallistoBack_medium2.jpg

V_Melt_03_medium2.jpg

inst_melt_003_medium2.jpg

KOD-39593_medium2.jpg

Image_18_medium2.jpeg

DSC_1120_napis_medium2.jpg

Marblehead_Poncho_02_medium2.jpg

Atsakyti

Northampton_Cardigan_05_medium2.jpg

Shoji_DSC02945_medium2.jpg

DSC01260_medium2.JPG

245_014_001_D1_medium2.jpg

245_014_001_M_medium2.jpg

245_052_001_M_medium2.jpg

DSC_0182_medium2.JPG

nuvem_medium2.jpg

_X070018_quadrat_medium2.jpg

belfast_02_medium2.jpg

Atsakyti

na ką, kūdikis skrydį baigė, dabar ieško, kaip nusigauti iki gyvenamos vietos. gera pradžia-pusė darbo

Atsakyti