ZUVIUKO KLAUSIMAS
Ar kam nors reikia siulu raudonu kur ji buvo ikelus foto is siulu sandelio. Jei taip rasykit jai i mesengeri. Yra dvi babinos po 1.5 kg.
Šaranges megztuko spalva nepagaunama labai dailus variantas gavosi. Aš mačiau eigoj.
Saulemeile, ale rimtai toks galingas mezginys.... nu šaltiems vakarams pasislept fainas reikalas.
Susitikom su kolege. Galvojom prasivaiksciot per Laisve, bet kaźkaip greit sušalom, tai lindom gert kavos.
Labas rytas,
Šarange, gražus tavo pūginis. Nepriekaištingai guli ant tavęs, turbūt net mezginių policija nerastų ko prisikabint
Saulemeile, įspūdingas tavo adjaliuko dydis, ir dailiai numegztas, nors man vis tiek tokie daiktai nelabai suprantami, noras pačiai nusimegzt neatsiranda.
Aš pati vis kankinu tas dvigubas pirštines, kur viduje storos, o viršuje plonos raštuotos. Kadangi tai vežiojuosi, tai mezgu prie tv, vis ką nors pražiopsau ir tenka išardyt kažkiek. Būčiau jau pabaigus, jei ne tie ardymai.
Labas rytas
Jaučiuosi prastai, bet vaistų prisigėriau ir sėdžiu darbe, kažkaip reiks ištverti...
Šarange, dailiai pasidarbavai, patinka man tie alpakų miksai Man tai gražu, kad jūs su megztas drabužiais neatrodot kaip iš kaimo, nes aš labai dažnai taip atrodau su savo mezginiais.
O vat į Saulėsmeilės mezginį pažiūrėjus tai pirma mintis buvo - gaila laiko... Pats adijalas gražus, dailiai numegztas, nėra prie ko prikibti. Ale vat pūkuotų moterų toks rūbas nepuošia (priminkit man šitą mano sakymą, jei kada galva susisuktų kažką panašaus megzt). Viską suprantu, kad kartais nusispjaut, puošia ar nepuošia, norisi tokio daiGto ir viskas. Bet jei dėl šilumos, tai aš sėkmingai galiu į bet kokį adijalą susisukti, o tokiam dideliam, bet visai nepuošiančiam mezginiui man gaila laiko...
Turiu ir aš vieną pabaigtuką - trijų kapeikų paprastumo megztuką aukštu prigludusiu kaklu Rūtai. Siūlas - plonas labai gražios tamsios samanų spalvos kašmyras (net mėlynamėgė Nitė pritarė, kad spalva graži), mezgiau mašina ir apdailinau virbalais, teko imtis ploniausius turimus gal 1,5-kus. Įveikiau naują sau iššūkį - kaklą mezgiau mašina be siūlės. Bet nufotografuoti ir perteikti tą gražumą - misija neįmanoma, padėtas iš viso jokio vaizdo neturi, gal ant Rūtos gražiau atrodys ir pavyks nufotografuoti...
labas rytas, MEZGĖJOS
nu tikros mezgėjos, tiek prigaminot.
Šarange, gražus megztelis. turiu aš kelis kamuoliukus tokio... kiek sumezgei? gal liko kažiek? priimčiau jei neturi kur dėt
Olaivos mezginiai tai jomajo... net turėjau mintį parodyt trikasį savo, kol nenunešiojau, bet fotėks gavos tokios tik tik, o dar po Olaivos tai ir nedrįsau pasirodyt. gal kada perfotkinsiu. Olaiva, kur dedi senus megztinius?
Saulėsmeilės adijalas ohoho, bet man rodos kiek ilgokas, ne visai dailiai gula nugaroj. šiaip nemanau, kad netinka tokie daiktai tokio sudėjimo moterom, greičiau nuo nešiojimo stiliaus priklauso. vat Sauleimeilei prie stiliuko, o vat Lace tai nelabai nors pati Lce turi kažką panašaus trumpesnio ir mažesnio ir viskas ten ok. nes stilius tai kitoks, ne adijalinis.
kas dar ką rodė nepamenu.
Vakar kaip tikras katinas beveik vos nesprengsėjau pūkais ogi reikalas pribrendo kailinių siuvimui, bet vat pūkų kiekio tai nebuvau numačiusi kol iškerpi gi, tai tiek to kailio visur.... visi namai pilni....
bet kailinių kūnelis be pamušalo jau kaip ir yra net ir vaikas patenkintas. tik kad žiema baigiasi
ai, nu ir dar baigiau kaspiniuotį. tik kaspinėlio neprisitaikiau. eisiu šiandien į medžioklę
Sveikos
Ar cepelinų baliui darom sąrašą?
Liniuka
Katukas
Ingriduška (kas mums įdomybių prigamins??)
Niuma
Kacumota
Ristina
Abelo
Darom darom. Gi sakau skaičiuoju kėdes ir lėkštes
Kiek mezginių užderėjo. Smaguma ir gražuma Šarangės toks lyg ir paprastas, bet viskas nuo iki dera. Kerpena dukrą gerai apšiltino Jei įsivaizduoju kitokią spalvą, tai sau tokio užsinoriu. Saulesmeiles koks diddarbis Bet pritariu daugumos nuomonei, kad nebepanašus į rūbą daiktas gavosi. O spalva tai graži Kas dar ką rodė? Pažiūriu per mažą langelį, nepakomentuoju iškart, o paskui ir pasimiršta.
Labas rytas,
visus mezginius "čiupinėjau" ir gyriau FB.
Olaiva, kaip visada, savo stilium tiek mezgimo srity, tiek rodymo. Gražu. Tvarkinga.
Gaila katinuko...Suprantu...Bet ir amžius gražus jau buvo...
Šarangės "pūga" man patiko. Ir spalva, ir atlikimas.
Saulėsmeilės diddarbis gal kiek ilgokas. Bet jau darbo čia labai daug. Ir svoris oho koks.
Aš vakar irgi baigiau dar vieną pleduką sūnaus krikštamotei. Vėl iš Drops Lima. Dabar sumezgiau iki paskutinio siūlo centimetro. Net siuvau kitokiu panaušaus atspalvio siūlu.
Ir dar ne pabaiga... Nu kvaila aš, kvaila...
Vakar gavau dovaną. Buvau devintam danguj...
Rodausi urvinėm
Labas rytas,
Cepelinų baliaus dalyvių sąrašas:
Liniuka
Katukas
Ingriduška (kas mums įdomybių prigamins??)
Niuma
Kacumota
Ristina
Abelo
Kerpena
Limit
Šarangės megztukas labai dailus, spalva Mezgiau aš iš tokio Rusnei riešines, labai sunku pritaikyt raštą, kad matytųsi
Olaivos tai išvis nugriuviminiai mezginia, o ir kiekiai, ir greičiai
Saulemeile, kie tavo dekutis sveria?
Aš per savaitgalį numezgiau vieną visiškai elementarų šalį, vieną su paraitymais, vieną elementarų mini sijoną ir vieną visiškai elementarią kepurę iš sijono likučių Tiek dirbus, net nėr ką parodyt
Tiek kad spalvos labai man prie širdies ir siūlai
Šalčiai vėl artėja, o savo lašinio taip ir nepabaigiu Liko rankovės ir kapišonas. Gal kada.
Saulėlydi Na tikra dovana širdžiai, sielai Įsivaizduoju, koks geras tau jausmas