labas rytas, štai ir aš.....
Labas rytas,
Katuk - gerai atrodai, tokia pasišvilpčiojanti tik, reiškia, viskas gerai .
Mane vakar vakare ištiko darbinis ČP, vis dar neišspręstas, šiandien nuo 7.30 jau darbe, nes renginys...
Labas rytas,
Nu kaip kūdikis, Katuk?
Aš tai vakar anksti lūžau, dar buvau susiruoši pasiserialint, bet taip tingiu megzt paskutiniu metu, kad su vištom einu tūpt ir 6 babundu be žadintuvo
Mezgiminės dilemos mane kamuoja lygioj vietoj, nu niekad nesugalvočiau, kad tiek jų gali iškilt mezgant eilinį užmestuką, pradedant siūlo pasirinkimu, baigiant forma ir matmenim Vakar nubružinau antrą variantą, bet ir tai nesu tikra...
Mezgiminės dilemos mane kamuoja lygioj vietoj, nu niekad nesugalvočiau, kad tiek jų gali iškilt mezgant eilinį užmestuką, pradedant siūlo pasirinkimu, baigiant forma ir matmenim Vakar nubružinau antrą variantą, bet ir tai nesu tikra...
Reiškias ne toks ir eilinis gausis
kūdikis turėtų būt kažkur netoli Amsterdamo.... pasirodo turės ten net 3 valandas.
ai, mamkai tai ką - per daug drėgna o vaikas tai atsipūtęs. viską šiaip gražiai susipakavo, apsaugas praėjo su visais gadgetais ir skysčiais. laukiu reportažo iš įvykio vietos
Labas rytas su skaudancia nugara ir sprandu
Vakar Riberio darba rankom dariau..maniau galva nukris
Man rodos ieskai ruroj razinku, susiuk - tada pasimatys vaizdas. nebent tikrai is paparasto nori isgaut nepaprasta
Laukiam naujienu is Katukes
Labas rytas su skaudancia nugara ir sprandu
Vakar Riberio darba rankom dariau..maniau galva nukris
Man rodos ieskai ruroj razinku, susiuk - tada pasimatys vaizdas. nebent tikrai is paparasto nori isgaut nepaprasta
Laukiam naujienu is Katukes
Ką darei? atnarą? Ar ne per aukštai tamsta nori užsišokt?
Gal biškis ir razinkų, bet ir per sunkus/tankus/mažas gavosi, vakar iš kitų siūlų nubružinau, bet dabar jau bijau,kad nudidinau, kol nėra juostos nelabai aišku, nu negi ramiai gyvensi
Noriu tokios spalvos nu.... ir dar žalios nu...
Sarange, aha atnara gaminau tik nzn ar neteks visko ardyt
,,
Panašiu principu megztas megztukas, kaip tos vasarinės ripsinukės, kur visos mezgėm.
nu kaip gražiai šiandien man Šarangė mezga