Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, Lusi, 5 spuogai  :blink: Katuk, matyt, dėl to, o ir dar dėl to, kad jei nenešioja, tai ir nepriprata... Nu, bet tarkim su spuogais gali dar būt patogu ir be, sakykim namie, bet jei  ne spuogai, tai išvis ...  :oh:
nu atsiprašau,spuogų šeimininkė niekad palaidais nevaikšto,šalta gi :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 05 kovo 2018 - 20:25

Olaiva a tai bliuzeles apsirengt negalima ant virsaus kokios ar maikes nu ar tik jau paponesis nuo salcio saugo?

Atsakyti

Vel drakiu paseriau Vel ta pacia pusvilne is maksimos Bet nu spalva grazi randooona Si karta jau ne vaikiui Ir dar kokia graziai jurbange palikau..nu bet man netinka, o ne vyriska... Pasileido tas drakys Bet gal galima gi mb gimtadienis siandien

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 kovo 2018 - 20:47

Olaiva a tai bliuzeles apsirengt negalima ant virsaus kokios ar maikes nu ar tik jau paponesis nuo salcio saugo?

matyt įpratimas :D

Atsakyti

Sveikos :4u:

Kerpena, Lusasita :4u:  nesirkit. O nervus į koncervus :D

Apie palaidumus, pasisakyt negaliu :rolleyes:  nes esu nepalaidumų pusėj :D bet mano "talentai" nuo kokių 8metų jau buvo vos ne didžiausi klasėj  :oh: tai beveik  visą gyvenimą bubsai aprengti. Tad kitaip neįsivaizduoju  :D 

O jei sugrįžtant prie mezginių. Tai nepraėjo nei treji metai, ir sumezgiau Maximinę pusvilnę :rolleyes:

Spalva  :wub: 
Gaila, mano modelius "užsiėmęs" :D

Priedas  010.JPG   128,77KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  001.JPG   96,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o kokia tų metalinių spuogų paskirtis? tipo razinkos :hmm:  prisiūti lygtais,ar man vaidenasi?

aš tai vis pyniuoju,pyniuoju...

Atsakyti

Ristina, oho su kokiais dančiais. megztinis :)

Nuo tada kai pradėjau nešioti paponešius, buvo kokių 2-3 sav. laikotarpis atjunkius vyriausią vaiką, kai fiziškai galėjau vaikščioti be jo. Tada per karščius savo kaime kelis kartus taip dariau. O šiaip tai  net kai kūda buvau, man skaudėti pradėdavo, jei be to daikto pabandydavau pabūt. Jau nekalbant apie visokius estetinius ar padorumo klausimus. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 kovo 2018 - 21:18

Kniedžių paskirtis jokia, t.y. ta pati kaip karoliukų mezginiuose :rolleyes: Kad ir nežmoniškai bile kitoniškai. Nešiotojui gražu, tai :super:

Atsakyti

Ristin o sito raudono grozio savininkas kas?vaikis didysis? Man grazu ir tie spygliai ir spalva ypatingai

Paponesiu klausimu tai as maitindama miegojau su specialiu ir jo deka uzdegima isivarius buvau taip kad didelio gerio anuose nematau

Klausiau protingu patarimu vansi

Bet aisku lengva man kalbet su savo 70 B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 kovo 2018 - 22:12

Spalva ypatingai ♥. Qqute, tavo irgi tokia? Sektančių tradicija vyro gimtadienio proga siūlų pasidovanoti :).

Atsakyti

Man ekranas ristinos ryskesne rodo, maniske tokia tamsesne sodresne, nors neatsisayciau ir tokios 😀

Labas rytas

aha gera ta tradicija Olaivos, man patiko 😊

Atsakyti

Labas rytas

As seses gimtadienio proga papildziau lentyna.Progu visada galima rast

Atsakyti