Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, tu Lusasita. Istorija nelinksma, bet persiskaitė juokingai. Nebijok, nelauk smerties, o varyk tik pas gydytoją. Aš koją nuo uodo buvau nusikasius, ištino, tapo raudona, tvinksėjo, vos primyniau. Gera vaistininkė pasitaikė - jokių vaistų nedavė ir  griežtai liepė eit pas gydytoją.  Tas išrašė antibų ir Betadino. Gerai, praėjo, dar į perrišimus pavaikščiojau pora kartų :). Beje, irgi pas chirurgą ėjau. Aš, aišku, natūralistė kur tik galiu, na, bet yra ribos, kad nereikėtų iš baimės po ligonines trainiotis visai su kitu reikalu :).

Kerpena - tipo pas šeimos gydytoją ilgiausiai negali pakliūti? Aš savaitės bėgyje be jokio rimto reikalo pakliūnu. Galima gi turbūt prašyti pas bet kokį budintį gydytoją, sakant, kad skubu, neramu ir pan.

Atsakyti

tai gal tempa ir as kokia gripine pasigavau . pirstui tai dabar jau geriau nei buvo . pjaustyt tai bijau

nu jo, jei spaudimas sukyla nuo visokių minčių, tai geriau nepjaustyt.

gripinė temperatūra būtų aukštesnė

Atsakyti

ai qqte, kas siais laikais zino kad atas gripas, kada persalimas ar dar kas nors.  mano manymu irgi labai auksta turetu but. bet vat dukrai  38.3 siandien. gydytoja sake gripas... as tai ne medike. ir su medikais  nelabai draugaut linkusi . va su Abelo tai draugauciau, bet tokiu mano kelyje nedaug pasitaike :)

Atsakyti

Kerpena, tu taip įdomiai moki papasakot, net apie ligas, žvyrus ir šuns plaukus :D Šeimynai sveikatos  :4u:  Mūsų gydytoja, tiek buvusi, tiek esama, taip pat mėgėja išrašyt "saugumo" atostogų, kai man tuo tarpu jau atrodo, kad tai tingumo atostogos gaunasi :D

Kam dar plačių rankovių ? :D

Noriu tokios spalvos ir gal net tokio megztini visai norėč

4b3b8689cef6656f21390b4f60a26eb1.jpg

megzk iš šilko ir nesidėk paponešio :)) būsi madinga :D kaip ta,kur ryte matėm,tabalai...

Atsakyti

restar, nu kad juokaudama rasau, tai taip ir susiskaito muset :) 

kai pirkau tuos tepaliukus, tai  vaistininkui irgi parodziau desines rankos viduriniji pirsta  ( nu....)  o vaistininkas koks grazus , kad ir be tepaliuku  galejo praeit visos ligos. aukstas, tvirtas, juodas, su juoda brazda, :)  nu ir praeis. siandie jau megsiu :)

Atsakyti

o as tokios spalvos dvi babinaites  turiu.  tik ne silko. o moheros ir pusvilnes. galeciau kailinukus vasarai nusiraizgyt

Atsakyti

Kerpena - tipo pas šeimos gydytoją ilgiausiai negali pakliūti? Aš savaitės bėgyje be jokio rimto reikalo pakliūnu. Galima gi turbūt prašyti pas bet kokį budintį gydytoją, sakant, kad skubu, neramu ir pan.

Jo, pas šeimos.

Šiaip nebuvus jau nežinia kiek laiko, gal tik pasitaikė toks laikas. Tada gruodžio pradžioje, kaip tik kai swapas įkaršty buvo ir man vieną savaitę žiauriai 4 votys kankino, aš jau susimąsčiau, ar nenuėjus pas gydytoją. Pasižiūriu - artimiausias laikas sausio 18 d. Na, galvoju, per tiek laiko, gal jau ir vočių nebebus ir nebesiregistravau Paskui jau tos tos votys baiginėjosi, skausmas apmažėjo, buvo kaip tik apie Kalėdas. Ir žiūriu iš naujo keliasi dvi ar trys. Galvoju, reikėjo registruotis, jei nebereikėję būčiau atšaukus gi ir tada užsiregistravau sausio 29. O jau tada mieles pradėjus buvau gert ir pamažu tos votys liovėsi.

O pas budintį tai supratau, kad tik su temperatūra, ar kai nedarbingumo reikia, priima. Aišku, gal reikėjo skambinti į registratūra ir pasitarti. Gal būtų kokį papildomą taloną išdavę ar pasakę eiti pas chirurgą. Bet aš jau taip tų gydymo įstaigų vengiu, tai tik internetinę registraciją žiūrėjau.

Atsakyti

Šiandien savo sportus paaukojau Luknės slidinėjimui... tai pabružinau jau ta proga.

Kerpena, žinok, būtinai reikia skambint tokiu atveju, tikrai priima ir be talono kai reik, o ir šiaip jeigu -žiūrėjai internetu laisvus laikus, tai visada būna jie toliau, kažkaip ten registruoja kas antrą taloną internetu ir didesniais tarpais, o kas antrą registratūroj, ar kažkaip panašiai, bent jau pas mus tai cirkas, niekad nesiregistruoju internetu, nes nesamonė, pvz pas ginę, kažkada pažiūrėjau, laisvas laikas kita sav, o paskambinus į registratūrą gavau tą pačią dieną taloną, pas vaikų gydytojus tas pats, kai reik, visada priima, o jeigu pažiūrėsi kada laisvas internetu tai ir pavasaris gali ateit...  :oh:

Lusi - už "nuotykius" ir pirštą  :4u:  :4u:

Olaiva priminė, Vita de Soto, ar pan... Žiauriai gražiai mezga, bet kodėl ji be paponešio pozuoja? ir šiaip karts nuo karto tenka sutikt moteriškių gyvenime  be paponešių, gal turit minčių kodėl jos tai daro??? Nes man tai žeuru, nesuprantu niekaip ir nesvarbu ar spuogai, ar spanielio ausys, ar Pikulės  :B  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 kovo 2018 - 18:56

Kam dar plačių rankovių ? :D

4ee6970f6dcfa77b08c7a94fc034fdd0.jpg

man tai sita siandien uz akiu uzkliuvo . net skaiciavau kiek spuogu styro

Atsakyti

Mano anyta žiauriai nemėgsta paponešio, nes jai spaudžia.bet taip vaikšto tik namie.

o spaudžia tai matyt dėl to kad perka netinkamus paponešius. Per mažos apimties ir per mažo elastingumo

nu vat tik tiek sugalvojau

Atsakyti

Aha, Lusi, 5 spuogai  :blink: 

Katuk, matyt, dėl to, o ir dar dėl to, kad jei nenešioja, tai ir nepriprata... Nu, bet tarkim su spuogais gali dar būt patogu ir be, sakykim namie, bet jei  ne spuogai, tai išvis ...  :oh: 

Atsakyti

As iki gimdymo kartais nenesiodavau nu aisku dazniausia namie bet vasara budavo ir miestan iseidavau...

Dabar namie daznai nenesioju laisve man patinka 😀nu bet aisku su silkine bliuzele ir dar vieson vieton nebuciau nei tada drisus kai status spuogai buvo 😀

Atsakyti