graziai primezgusios.
ligvita skaru kad papyle, kaip is gausos rago. grazu paziuret, bet irgi turbut jau skarlige persirgau, nors niekada kaip skaru ir nenesiojau, tik kaip kaklo sildytuva
rasyte kad bruzina, wow . pasiilgau bruolio kampe pastatyto
pas mane nemezgimines atostogos . istino pirstas desines rankos vidurinysis. visokius metodus liaudiskus isbandziau, negelbeja. kazkoks vidinis pulinys . anksciau ciberzoles gipsas isgelbejo. o dabar nepasiduoda anas man niekaip. dabar jau ichtiolo tepale mirkomas, kita diena tame absces. nu gal pageres. bet megzt negaliu . o ir savijauta tokia gripine, tik kad nosis nebega .
Lusasita oi kaip skaudžiai susiskaitė
sveikatos tavo pirštui
Lusasita - iš vaikystės vočių periodo žinomas baisusis Višnevskio tepalas, ale jis nuo daug ko padėdavo ir karvėms, ir žmonėms . Gydytojai rodeisi ar nemadinga šiais laikais? . Turi pasigydyt gi, kol nereikia į žemes rankų kišti, nes kai kiši, tai dar kokių užkrėtimų gali gautis...
Nu su tais gydytojais, tai aš su savo votim kol priėjau, tai buvau savarankiškai išsigydžius, o jos mane tikrai ilgai kamavo.
Nors šeimos gydytoja sakė, kad jei dar kada išsikels, tai eiti tiesiai pas chirurgą. Jis ten greičiau priima, siuntimo nereikia, ir gali paimti iš to pūlinio tyrimui, kad aišku būtų kas per užkratas.
uf, kokiuose prieštaringos nuomonės mokymuose buvau pusė buvo įdomu, o kita pusė laaabaai neįdomu.
Kerpena, nu vat po tavo komentarų dar ramiau pasidarė.
ir Restar esu dėkinga už tokio didumo ir gražumo karūną
Lusasita nu kažkaip aš suprantu, kad voties nesimato? tai gal kokie sąnariai uždegiminiai?
jo ir sito smarve atsimenu
o su tuo pirstu tai knygos verta istorija. suskaudo anas man viena nakti taip. kad pazadino is miegu ir iki paryciu is skausmo miegot nejo, atrodo kas naga nulupt nori. (o is vakaro as tam pirsteliui atsilupusia odyte prie nago sono paklibinau, ir nukirpau .)
ryte pamirkiau ciberzoleje ( nu nes jau buvau isbandzius stebuklinga poveiki) . regis nieko blogo nejutau. lygtais praejo. dziaugiaus. paskui sumasciau svoguniukus laiskams ant palanges sukaisiot i zeme. nu ir vel tas pirstas pulsuot eme. visa kaip bandziau as ji liaudiskom priemonem gydyt. o nepraeina. skauda, raudoas istines. o dar mieguistumas pradejo imt, pykint pradejo , saltis krest ... ir visagalis internetas padare savo. suskaiciau, kad gali but sepsis. simptomus paskaiciau, , tempos vos vos 36 prisildziau.... nu ir baime tokia, kad man jautruolei to ir truko . spaudimas vel uzsoko iki 180 ( o gal dar daugiau, nes aparatas biski slubuoja jau) baime kad sepsis ir mirtis uz kampo. pulsas nesvietiskas. o kadangi buvau gavus bart, kad tokiu atveju nesikreipiu i gydytojus ( jau buvo pora sykiu toks kraujospudis sukiles nei is nieko) , tai suspaudziau 112. ikaliau kaptoprilio tablete ir laukiu greituskes. atvaziavo po 10 min. pamatavo kad 200. vel man kaptoprilio ir dar kazko suciulpt. vel matuoja, nekrenta spaudimas nei kiek. tada dar i vena sustumia kazko. palaukia, vistiek nekrenta . sako zinai, vaziuojam. tai pasivazinejau . nauja pirma karta apturejau priemimajam. padare kardiograma. atejo tokia pikta boba daktares chalatu. sako, nu va spaudimas jau 150, ritmo sutrikimu ner, vaistu prileidom. nu bet man krutine dega. isejo lauk. vel laukiu. atejo slaugytoja, dave kad pulsa sumazint, nes nesuskaiciuojamas, tabletka. o as vis ta savo baimes pirsta primenu. prisiurbe kraujo kelias butelkas. nusiunte plauciu persisviest . ir vel laukiu iki vakaro. vel ateina ta piktoji "frekenbok" ir sako: insulto ner, infarkto ner, plauciu embolijos ner, ritmas tvarkoj, uzdegimo ner. daugiau gydykites poliklinikoje. nu tai ir parveze dukra namo ( o nuo mano parvezimo, is gripo epidemijos ligonineje, jai paciai gydytas su antibais bronchitas, pavirto i gripa... siandien vel kiti atibai, ir vel biuletenis. nors as ta gatveje jos laukiau kol privaziuos, ale gal vistiek atnesiau mikrobu kokiu gripiniu)
bet kad man vistiek ner labai jau gerai, kad ir ner uzdegimo, bet 37 yra . bet gal praeis. tai vat toks neplanuotas pakliuvimas pas daktarus buvo, ir dar priedo sunaus gimimo dienos proga ( vos spejau ryte is vakaro sutepta torta papuost) . mama kliurka, sesuo kliurka. tai ir tortas dezutese si karta keliavo... nu ir dar man maziau sneket reik, kad neprisisneket... nes ryte papuosiau as ta torta, o sunus sako, nereik del manes. as sakau "kol as gyva ir sveika" bus pas mus tortadieniai ta gimimo diena. nu vat dabar bus isimintina
tai jeigu toks bjaurus uždegimas, tai gali būt nuo to piršto temperatūra.
o pas chirurgą nenori nueit? prapjautų tą pirštą, nuleistų ką nereik, antibiotikų duotų....
katuk, nu kraujo tyrimas nerode uzdegimo, gi sake taip
katuk, nu kraujo tyrimas nerode uzdegimo, gi sake taip
tada nerodė, bet pirštas tai skauda ir temperatūra laikosi, nu.
tai gal tempa ir as kokia gripine pasigavau . pirstui tai dabar jau geriau nei buvo . pjaustyt tai bijau
gripine 37?