Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

9354dee08dc74f08b4f0ca66970fcf55.jpg

52f3e6533b6e9bb6911165cb081111bb.jpg

2f6e6a2a4e61d8b7c97650b75c256c6d.jpg

1842342a27148d713ddac8d8a23d5011.jpg

a65f498d44dcddc2053d8104032b6354.jpg

Atsakyti

graziai primezgusios.

ligvita skaru kad  papyle, kaip is gausos rago. grazu paziuret, bet irgi turbut jau skarlige persirgau, nors niekada kaip skaru ir nenesiojau, tik kaip  kaklo sildytuva :)

rasyte kad bruzina, wow . pasiilgau  bruolio kampe pastatyto

pas mane nemezgimines atostogos .   istino pirstas desines rankos vidurinysis.  visokius  metodus liaudiskus isbandziau, negelbeja.  kazkoks vidinis pulinys . anksciau ciberzoles gipsas  isgelbejo. o dabar nepasiduoda anas man niekaip. dabar jau ichtiolo tepale   mirkomas, kita diena  tame absces. nu gal pageres.  bet megzt negaliu . o ir savijauta tokia gripine, tik kad nosis nebega .

Atsakyti

Lusasita oi kaip skaudžiai susiskaitė

sveikatos tavo pirštui

Atsakyti

Lusasita - iš vaikystės vočių periodo žinomas baisusis Višnevskio tepalas, ale jis nuo daug ko padėdavo ir karvėms, ir žmonėms :). Gydytojai rodeisi ar nemadinga šiais laikais? :D. Turi pasigydyt gi, kol nereikia į žemes rankų kišti, nes kai kiši, tai dar kokių užkrėtimų gali gautis...

Atsakyti

Nu su tais gydytojais, tai aš su savo votim kol priėjau, tai buvau savarankiškai išsigydžius, o jos mane tikrai ilgai kamavo.

Nors šeimos gydytoja sakė, kad jei dar kada išsikels, tai eiti tiesiai pas chirurgą. Jis ten greičiau priima, siuntimo nereikia, ir gali paimti iš to pūlinio tyrimui, kad aišku būtų kas per užkratas.

Atsakyti

uf, kokiuose prieštaringos nuomonės mokymuose buvau :oh: pusė buvo įdomu, o kita pusė laaabaai neįdomu.

Kerpena, nu vat po tavo komentarų dar ramiau pasidarė. :rolleyes:

ir Restar esu dėkinga už tokio didumo ir gražumo karūną :D

Lusasita nu kažkaip :hmm:  aš suprantu, kad voties nesimato? tai gal kokie sąnariai uždegiminiai?

Atsakyti

jo ir sito smarve atsimenu :)

o su tuo pirstu tai  knygos verta istorija.  suskaudo anas man viena nakti  taip. kad pazadino is miegu ir iki paryciu is skausmo miegot nejo, atrodo kas naga nulupt nori. (o is vakaro  as tam pirsteliui  atsilupusia odyte  prie nago sono  paklibinau, ir nukirpau .)

ryte pamirkiau ciberzoleje ( nu nes jau buvau isbandzius stebuklinga poveiki) . regis  nieko blogo nejutau. lygtais praejo. dziaugiaus.  paskui sumasciau svoguniukus laiskams ant palanges sukaisiot i zeme. nu ir  vel tas pirstas pulsuot eme. visa  kaip bandziau as ji  liaudiskom priemonem gydyt.  o nepraeina.  skauda,  raudoas istines. o dar mieguistumas pradejo imt, pykint pradejo , saltis krest ... ir visagalis internetas  padare savo. suskaiciau, kad gali but sepsis.  simptomus paskaiciau, , tempos vos vos 36 prisildziau.... nu ir  baime tokia, kad man jautruolei to ir truko . spaudimas  vel uzsoko iki  180  ( o gal dar daugiau, nes aparatas biski slubuoja  jau)  baime kad sepsis ir mirtis uz kampo.  pulsas nesvietiskas. o kadangi buvau gavus bart, kad tokiu atveju nesikreipiu i gydytojus ( jau buvo pora sykiu toks kraujospudis sukiles nei is nieko) , tai suspaudziau 112. ikaliau kaptoprilio tablete ir laukiu greituskes.  atvaziavo po 10 min. pamatavo kad 200. vel man kaptoprilio ir dar kazko suciulpt. vel matuoja, nekrenta  spaudimas nei kiek. tada dar i vena sustumia  kazko. palaukia, vistiek nekrenta . sako zinai, vaziuojam. tai pasivazinejau . nauja pirma karta apturejau  priemimajam. padare kardiograma. atejo tokia pikta  boba daktares chalatu.  sako, nu va spaudimas jau 150, ritmo sutrikimu ner, vaistu prileidom.  nu bet man krutine dega. isejo lauk. vel laukiu. atejo slaugytoja,  dave kad pulsa sumazint, nes nesuskaiciuojamas, tabletka.   o as vis ta savo baimes pirsta  primenu.  prisiurbe kraujo  kelias butelkas. nusiunte plauciu persisviest . ir vel laukiu iki vakaro. vel ateina ta piktoji "frekenbok"  ir sako: insulto ner, infarkto ner, plauciu embolijos  ner, ritmas tvarkoj,  uzdegimo ner. daugiau gydykites  poliklinikoje. nu tai ir parveze dukra namo  ( o nuo mano parvezimo, is gripo epidemijos ligonineje, jai paciai  gydytas su antibais bronchitas, pavirto i gripa... siandien vel kiti atibai, ir vel biuletenis. nors  as ta gatveje jos laukiau kol privaziuos, ale gal vistiek atnesiau mikrobu kokiu  gripiniu)

bet kad man vistiek   ner labai jau gerai, kad ir ner uzdegimo, bet 37  yra . bet gal praeis. tai vat toks neplanuotas  pakliuvimas pas daktarus  buvo, ir dar priedo  sunaus gimimo dienos  proga ( vos spejau  ryte is vakaro sutepta torta papuost) . mama kliurka, sesuo kliurka. tai ir tortas dezutese si karta keliavo... nu ir dar man maziau sneket reik, kad neprisisneket... nes ryte papuosiau as ta  torta,  o sunus sako, nereik del manes. as sakau "kol as gyva ir sveika" bus pas mus tortadieniai  ta gimimo diena. nu vat dabar bus isimintina

Atsakyti

tai jeigu toks bjaurus uždegimas, tai gali būt nuo to piršto temperatūra.

o pas chirurgą nenori nueit? prapjautų tą pirštą, nuleistų ką nereik, antibiotikų duotų....

Atsakyti

katuk, nu kraujo tyrimas nerode uzdegimo, gi sake taip

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 05 kovo 2018 - 16:35

katuk, nu kraujo tyrimas nerode uzdegimo, gi sake taip

tada nerodė, bet pirštas tai skauda ir temperatūra laikosi, nu.

Atsakyti

tai gal tempa ir as kokia gripine pasigavau . pirstui tai dabar jau geriau nei buvo . pjaustyt tai bijau

Atsakyti

gripine 37? :unsure:

Atsakyti