Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Nauja savaite - nauji planai :D

Katuk, melynas virbalais, ten storulis siulas. Bet nera sunkus, sumezgiau nepilnus 500gr. O ilgio gal kokiu keliu cm dar ir reiketu, bet man ir norejosi tokio bomperiuko, trumpo.

Db pradejau is berniuku mocheros maisa narpliot, bandziau su masina, nu bet man taip negraziai ta puka sukapojo, tai virbaluosiu :B

Del lagaminu- i rankini tikrai galima susitalpint ko reik keliom dienom, del amsterdamo orouosto nepatarsiu, nesu buvus. Berods Lietutis per ten skrido :hmm:  Bet mokant anglu kalba - tikrai neprazus, svarbiausia normalus persedimo laikas, kad nebutu koks pusvalandis perbegt is vieno i kita lektuva.

Atsakyti

Skrenda mano kūdikis į Mančesterį. tenykščiam univere jai numatytas interviu, tam kad /gauti/negauti ofer'į, t.y .preliminarų pasiūlymą stojimui.

skrydis yra iš Vln į Mančesterį tipo tiesiogins, bet su persėdimu, t.y .būtent Amsterdame reik perlipt į kitą kompaniją. tai vat ten turi gal 1,5 val tik. nu bet aš tai kaip ir žinau, kad viskas ten jai gerai bus, ji jau susižiūrėjo virtuliai, vartai kaip ir netoli vieni nuo kitų, bet tai mano vaikis yr toks, kad paklaust sunkiai jai, nu arba aš taip galvoju tik :D žodžiu, triznioju reik-nereik.

ką įsidėt konkrečiai, tai aš kaip ir žinau, man įdomiau, kaip skrydžio kompanijos į tai reaguoja :D  t.y. ką reik rodyt, kaip rodyt.

pvz, kokį sumuštiaką galima įsidėt?

vandens geriau nuspirkt praėjus registraciją?

kompas, telefonas, fotikas - galimi visi, ar geriau kažko atsisakyt?

ir dar visokių dalykų, kuriems klausimai man net nekyla :D  t.y. bus situacijų, kurių nenumatysi, reiks reaguoti vietoj ir protingai :oh: nu. pergyvenu,

Atsakyti

Skrenda mano kūdikis į Mančesterį. tenykščiam univere jai numatytas interviu, tam kad /gauti/negauti ofer'į, t.y .preliminarų pasiūlymą stojimui.

skrydis yra iš Vln į Mančesterį tipo tiesiogins, bet su persėdimu, t.y .būtent Amsterdame reik perlipt į kitą kompaniją. tai vat ten turi gal 1,5 val tik. nu bet aš tai kaip ir žinau, kad viskas ten jai gerai bus, ji jau susižiūrėjo virtuliai, vartai kaip ir netoli vieni nuo kitų, bet tai mano vaikis yr toks, kad paklaust sunkiai jai, nu arba aš taip galvoju tik :D žodžiu, triznioju reik-nereik.

ką įsidėt konkrečiai, tai aš kaip ir žinau, man įdomiau, kaip skrydžio kompanijos į tai reaguoja :D  t.y. ką reik rodyt, kaip rodyt.

pvz, kokį sumuštiaką galima įsidėt?

vandens geriau nuspirkt praėjus registraciją?

kompas, telefonas, fotikas - galimi visi, ar geriau kažko atsisakyt?

ir dar visokių dalykų, kuriems klausimai man net nekyla :D  t.y. bus situacijų, kurių nenumatysi, reiks reaguoti vietoj ir protingai :oh: nu. pergyvenu,

Sumustini tikrai gali isidet, atsigert nusipirks praejus patikra, visi kiti skysciai iki 1 litro turi nevirsyti 100ml talpos (kremai, dantu pasta, pudra ir etc) Kompas, telefonas ir visi kiti elektroniniai prietaisai einant per patikra tures buti istraukti kaip ir skysciai atskirai nuo rankinio bagazo, t.y. jie negali buti lagamine, juos reik istraukt.

Atsakyti

Rasyt, be galo dėkinga. iškart ramiau :D

šiaip pagalvojau vakar dar, kad visokie paprasti žmogeliai , nemokantys kalbos ir panašiai, kažkaiptais išemigruoja, tai mano vaikis gal visai protingas bus :D

Atsakyti

ai, Soli-sol dar smalsumą patenkinsiu.

mano panelės dar rudenį yra išsiuntę prašymus universitetams užsienyje, dominuoja Jungtinė karalystė :D  t.y., Anglija bei Škotija. išsiuntę po 5 prašymus. prašymuose nurodoma specialybė ir planuojamas gauti įvertinimas iš egsaminų. įvertinimus suteikia mokytojai. dabar, jau koks mėnuo gal, atkeliauja preliminarųs pasiūlymai, t.y. pvz: "jūs būsite priimta, jeigu surinksite iš egzaminų bendrą balą tokį tai, iš konkrečių po tokį tai"  Kai kurie universitetai nori pamatyti žmones, kurie kandidatuoja, dėl to organizuoja pokalbius ir tik tada duoda atsakymus.

kai išsilaikai egzaminus ir matai koks balas, iškart sudarai sutartį su norimu univeru.

kol kas rinkosi panelės tik užsienio mokymo įstaigas, nes LT priėmimas vyksta gerokai vėliau. o ir tikslas toks, nes jos mokosi pagal tarptautinę programą, joms norint stoti Lt, reiks konvertuoti balus, nes dabar jų maks įvertinimas yra 7 balai, o ne 10, kaip mums įprasta.

viena panelė rinkosi biologijos mokslus, kita  imunologijos mokslus. man tai jie tokie nekonkretūs :D

ai beje, dar reik išmokt banknotus priešti :B  bo nes kaip reiks suimokėt už jų abiejų mokslus, tai sunkiai makaulė išneša. su mūsų paskola šimtamete ir autolizingu bei VT atlyginimais....planuuoja panelės dirbti, ale bet gi ne nuo pirmos dienos....dar yra paskolos mokslui, bet tai kažkaip gaila užsikrauti iš pat jaunumės....žodžiu, duos man kas tą triznių karūną ar ne!!!!!

Atsakyti

Katuk, paskambink vakare ir apipasakosiu visus gyvenimo atvejus skraidant :4u:​ 

Atsakyti

katuk,taigi triznių krūna dabar laisva,tai dėkis tu ją ir apsiraminsi :D

Atsakyti

Labos

Katuk, ko trizniosi, tą ir gausi :D Viskas bus gerai, protingos tavo merginos. Ir tą drovumą būtent tokios situacijos pralaužia. Svarbu, kad jau išlipus dar kartą susitikrintų vartus, o tai dažnas bajeris vartus po kelis kartus keist. Kaip kažkuri rašė, nuolat į ekraną pasižiūrėt. Net jei kažką ne taip padarys pagal taisykles, esminė taisyklė nepanikuot ir draugiškai su oro uosto darbuotojais bendraut. Jie juk irgi ne prigaut nori, o tvarką palaikyt. Jei matys, kad kažko nesuprato, pasakys.

Dėl Abelo pasvarstymų tik iš dalies sutinku :) Mano Makaliukas irgi buvo drovi baikšti perfekcionistė. Prasilaužė gerai, matosi, kad kaip asmenybė žymiai laisvesnė tapo. Tik dabar adaptacija LT kaip naujoj šaly  :oh: Mažutę išsivežėm, nedaug dar buvo spėjus lietuviško gyvenimo paragaut. Tikiuos, kad jau greitai lengvėt pradės, o tai ant mamos visi jausmai išpilami  :oh: Stogą rauna ir man jau.

Primezgėt kiek per savaitgalį. Nespėjau šį. Man kažkaip gaunas, kad darbo dienom bėgu, bet savaitgaliais dar labiau nespėju  :D Irgi adaptuotis reik  :D Pripratau prie pietietiško tempo per daug.

Rasyte, tie boxiai-ne-boxiai visai faini. Jei nežinai, kaip turi atrodyt, tai fainučiai laisvo tipo megztukai. Užmestukai gražūs  :super: Mėlynas madingas savo didelėm rankovėm :)

Gauruotis ne mano tipo, bet įsivaizduoju, kaip faina turėtų būt įsimūturiuot į tokį  :super: 

Kas ten per suknelės? Mano suknelių drakius sunerimo :unsure: Gal tie gamintojai ir internete yra?

Atsakyti

Sveikos, buvau prirašius istorijų netrumpų, bet kai norėjau publikuot, tai SM prarijo, ką padarysi, nebekartosiu :).

Katukui tik karūną pakartosiu, jau buvau davus, tai vėl tą pačią susiradau. Te :4u:.

images_small2.jpg

Realiai tas gauruotis gal kiek mažiau gauruotas atrodo.Nors man pačiai tikrai jis patinka, dėl to ir antrą mezgu. Beje, jis irgi nesusegamas, tik vienoj vietoj sukabintas, kad nekrist nuo pečių, va. Pozuotojos nereikėjo mokyti pozuoti :).

20180304_171127_medium2.jpg

O sau iš keleriopai plonesnio siūlo ir tamsiai mėlyną gauruotį pasikabinau ant mašinos. Ir dilema didžiausia - ar jau laikas pažastis išimti, ar dar kelias eiles nuvaryt. Tai va ir kabo nuo šeštadienio...

Liniuka, Lietuti - sukneles pardavinėjo Mano Pyplius (ieškoti FB). Ant suknelės buvo Pi + (P, tai ta, kur 3,14 :) ).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 kovo 2018 - 13:19

katuk, net aš esu Amsterdamo oro uoste buvus ir nepražuvau, tai tavo dukra tikrai nepražus.

Kažkada skrido vyras ten darbo reikalais ir sugalvojo kiek praplėst komandiruotę ir mane pasiimt savaitgaliui. Tai man baisiausias dalykas buvo, kad sekmadienį savarankiškai turėjau grįžt namo. Mirtinai bijojau to oro uosto, galvojau pasimesiu, ne tiek kad kažko nerasiu, bet kad manęs pradės ko nors klausinėt, o aš nieko nesuprasiu.  Baisiai bijojau. Bet kai praėjau ten visas registracijas ir nieko  baisaus neįvyko, paskui netgi įsidrąsinau po parduotuves oro uoste pasivaikščiot, netgi kažką nusipirkt. O kai jau vartus susiradau, tai iš vis atsipūčiau, nes lėktuvas Lietuvos avialinijų buvo, tai jau buvau rami, kad jei kas, lietuviškai bus galima paklaust. :)

rasytės mezginių gausumas pribloškę. Tas storulis mėlynas labai gražus.

Restar pūkuotojo mergaitė puikiai atrodo.

Man galima sakyti mezgiminės atostogos iki trečiadienio.  Bet dar nieko nenumezgiau. Šiandien jau pasiklojau lovą ir šiek tiek apsitvarkiau namus, kurie buvo žvyru ir šuns plaukais  apaugę, kol su vyru gulinėjom.  Dabar su vaikai pavalgė pietus. Du vaikai dar irgi ale ligoniai iki rytdienos. Aš jau būčiau leidus šiandien, bet kadangi jie savarankiškai buvo pas gydytoją, o mūsų gydytoja labai mėgsta saugot vaikus kuo ilgiau, tai taip ir gavos.

Gal dabar pavyks kiek panert.

Atsakyti

Kerpena, tu taip įdomiai moki papasakot, net apie ligas, žvyrus ir šuns plaukus :D Šeimynai sveikatos  :4u:  Mūsų gydytoja, tiek buvusi, tiek esama, taip pat mėgėja išrašyt "saugumo" atostogų, kai man tuo tarpu jau atrodo, kad tai tingumo atostogos gaunasi :D

Kam dar plačių rankovių ? :D

4ee6970f6dcfa77b08c7a94fc034fdd0.jpg

6ed01b9a4a8f1ae7c3b7ee3d6be3589e.jpg

5c4e59f6ae275ed3fd05d749ac2246f8.jpg

c44e14a2112b85893aabcee7347232ba.jpg

bffff98d6e851a5cc789c45b3ca191e4.jpg

4be3cc71d00979e644fae34ec2b6381e.jpg

ccfe8ba87456041253d4e11e150cfc38.jpg

4a51907c919d38520e07333e4add148b.jpg

ed348928db7bf622dec46d8c61b65629.jpg

Noriu tokios spalvos ir gal net tokio megztini visai norėč

4b3b8689cef6656f21390b4f60a26eb1.jpg