Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Wow, rasyte! Tas mėlynas!!!  :wub:  :wub:  :wub: ir aš tokio norėčiau.... ech.... gal kada nors  :D bet šiaip iš smalsumo, atskirom dalim jį mezgei ar kažkaip vienu gabalu? Ta prasme, priekius ir nugarą? Liemenavai kažkiek ar tiesiai kvadratais mezgei?

Šviesų užmestuką irgi priglausčiau mielai jei arčiau būtum :D nu jei neturėsi visai kur dėt,tai už dviejų mėn galėsi parsiųst į LT ;)

Atsakyti

Dar tiesa, su fotografu ir modeliu tai ir man vargas :D pridarė kokias 20 foto, rodyt galiu tik kokias 4  :lol: :lol:​ 

Atsakyti

Wow, rasyte! Tas mėlynas!!!  :wub:  :wub:  :wub: ir aš tokio norėčiau.... ech.... gal kada nors  :D bet šiaip iš smalsumo, atskirom dalim jį mezgei ar kažkaip vienu gabalu? Ta prasme, priekius ir nugarą? Liemenavai kažkiek ar tiesiai kvadratais mezgei?

Šviesų užmestuką irgi priglausčiau mielai jei arčiau būtum :D nu jei neturėsi visai kur dėt,tai už dviejų mėn galėsi parsiųst į LT ;)

Atskirom dalim, prieki permezgiau 2 kartus :oh:Alia vistiek rieciasi krastai. Neliemenavau, turejo gautis toks laisvas apdribes megztukas. Patinka jis man, po velyku atvaziuos geltonu storuliu babina, gaminsiu dar viena  :bigsmile: 

O sviesus uzmestukas jau rado seimininke :lol:

Berods Liniuka klause del rastelio, tai jis va cia http://magic-art.inf...2015-09-18-1037

Atsakyti

Va, ir aš pirmą gauruotį pafotkinau. galėjo būti platesniais skvernais. Net nebuvo sumanytas šildyti labai, o labiau užsimesti, pavasariop.

20180304_170939_medium2.jpg

20180304_170824_medium2.jpg

Atsakyti

Restar, taip ir norisi paglostyti :wub:

Atsakyti

Restar, gall tamsiai pilka su apvalia aplikacija ant krūtinės? Aš į tokią labai varvinau seilę, bet mano dydžio nebuvo, o ir sušalus buvau, tai apie matavimąsi net galvot nenorėjau. 

Rasytė dabar erzinsis mezginių krūvom :B  Tas mėlynas labai įdomus :wub: 

Viltės pūkis mielas :wub:  Aš tai prasisukau Reserved už 10 eur ilgą susegamą juodą pūkį Miglei papirkau. Tai tąso visur, mylimiausias megztinis :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, aha :bigsmile: , ta. Patiko ji man. O koks tavo dydis? Nes aš sulindau į M ir pora S kabėjo. Negi tu iki XS sumažėjai? Toj palapinėj kaip tik šilta, įkalbėjo mane pasimatuoti.

Už 10 ir aš būčiau pirkusi. Tik kad parduotuves dažniau jaunas mėnulis mato, negu aš :). Pirkau jai siūlų už 7 eurus, bet koks trečdalis siūlų liko, tai irgi sakyčiau, kad pigiai prasisukau :).

Pažiūrėjau šitą https://www.filmai.i...-lietuviu-kalba:wub: , gal jau dauguma matė, bet jeigu ne - pažiūrėkit.

Atsakyti

Restar, nebuvo nei M, nei L. Apie S net nesvajoju :rolleyes:  O kaip jie vadinasi? Neišeina iš galvos vis man jinai :B​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Savaitgalis pralėkė vėl kaip viena akimirka... Nieko nenumezgiau, kažkaip aptingus tuo klausimu... mintyse tik kuriu modelius, o su vykdymu sunkiai, o dar vis kas nors įsiprašo į eilę...  :huh2: 

Grįžau dar foto normaliai apžiūrėt.

Abelo dailus megztukas, tik spalva viską  gadina :D Jūra kokia audringa  :wub:  Mažiaus akys...  :wub: 

Rasytė tikrai turbo moteris, ne tik perka turbo greičiu, bet ir mezga :D Mėlynas tikrai labai fainas  :wub: 

Restar, mielas pūkius-kudlius  :super:  Luknė turi tokį bet nesusegamą, labai mielas ir spalva graži, bet ji atrodo su juo kaip meškutė  :B 

Atsakyti

labas rytas,

kažkaip man savaitgaliai tokie sudėtingi būna bendravimo prasme. turi uomeny, temą paskaitau, bet vat pakomentuot kaip ir nesigauna.

Ligvita su Rasyte serijom varo.

Ligvita tai savam stiliuke, vorienė :D  tinklus tik rezga

Rasyte tai naujokė, nu visai neblogai jai gaunas su tuo bruoliu. nori pasakyt, akd tas mėlynas irgi mašina megztas? tas raštas irgi? man gal tokio storo megztuko ilgesnio norėtųsi, ir rankovių masę atsvertų ilgis.... ir pats raštas, jeigu jau atvirai, tai man asmeniškai ne očen. nu bet, skonis yr labai individualu.

o boxiiai, tai kaip boxiai gal ir nelabai idėja išpildyta, bet kaip tiesiog megztukai man visia neblogai išrodo.

Restar pūkuotas labai jau pūkuotas. dar jei mąsčiau, gal norėt, tai matau, kad esu jau tokį daiktą išbandžiusi :D  kai dukra norėjo prieš kelis metus, o gavosi meškinų meškinas :D tada buvau sugalvojusi, kad galima būtų kaitalioti siūlus, t.y. pvz , kas antrą eilę megzt pūkuotai, nors realiai tai reiktų kas dvi, kad siūlą kaitaliot būt patogu. bet taip ir neišbandžiau

kas dar įdomaus....

nugis labai pergyvenu dėl rytdienos dukros kelionės..... viena pati išmauna trim dienom į ūkanotąją Angliją :(

kas skraido dažniau, Amsterdamo oro uostas labai didelis? sugebės ji ten persėst be didelio streso kažin?

daiktai nepakuoti, skrenda su rankiniu tik bagažu, patirties nei viens neturim, ką kraut ir kaip pakuot....žodžiu, duokit paturėt tą triznių karūną, kąąąą

Atsakyti

gal visai gražu, ką

kardigan_kosami_spicami_sxemy.jpg

Atsakyti

Labos :4u:

Nu puikus savaitgalis darbais :wub:. Apie Rasyte tai iš vis patyliu :D Šiiitiek mezginių :blink: Tas mėlynas man pats pačiausias :wub: Ilgio ir man norėtusi ilgesnio. Manau kad čia megzta rankom. Nuostabi spalva :wub: O ir tos spurgos :D  daba labai ant bangos.

Ligvita, kaip Ligvita :D nu bet Mantis koooks jau vyras :wub: Bruožai visai kaip rimto vyro :D Į kokią klasę eina? Ar dar lanko muzikos mokyklą?

Abelo, kaip gražiai viską surašai, taip faina skaityt jūsų istorijas ir pamastymus, ir su viskuo beveik sutikti. Smagu kad laiko lieka megzimui.

Restar, fainas tado dukros megztelis, musiau visų mūsų dukrų vienokiu ar kitokiu periodu tuos pūkius turėjo :D Man patiko kad su kišenėm, dukrai įtariu irgi :D . Labai graži ta fuoto kur ji groja, tas riužava pakabučio juostelė :wub: :wub:.

Katuk, niu ką ten dėt į čiumodaną trim dienom :D :D Nebent kokios kitokios aprangos per pokalbį reikėtų, bet daba kaip suprantu ji važiuoja į žvalgytyves. O kita dukra irgi užsienin sparnus kelia? Amsderdamo oro uoste neesu buvus, bet  galima google pažiūrėt ir su žmogeliuku pavaikščiot :Dsvarbu kad į televizorių karts nuo karto pažiūrėtų kada ir koks jos reisas ir kada jau atodaryti vartai, geriau jau būt prie anksčiau jei uostas didelis. Ar dag laiko turi tarp presėdimų? Viskas bus gerai :mirksiukas: patiks ir dar norės pakartoti net neabejoju :D . Jau kaip džiaugiuos :wub:  :wub: . Mūsų dukra irgi apie užsienį svajoja, bet jai da du metai, gal kas dar pasikeis. 

Atsakyti