labas rytas,
kažkaip man savaitgaliai tokie sudėtingi būna bendravimo prasme. turi uomeny, temą paskaitau, bet vat pakomentuot kaip ir nesigauna.
Ligvita su Rasyte serijom varo.
Ligvita tai savam stiliuke, vorienė tinklus tik rezga
Rasyte tai naujokė, nu visai neblogai jai gaunas su tuo bruoliu. nori pasakyt, akd tas mėlynas irgi mašina megztas? tas raštas irgi? man gal tokio storo megztuko ilgesnio norėtųsi, ir rankovių masę atsvertų ilgis.... ir pats raštas, jeigu jau atvirai, tai man asmeniškai ne očen. nu bet, skonis yr labai individualu.
o boxiiai, tai kaip boxiai gal ir nelabai idėja išpildyta, bet kaip tiesiog megztukai man visia neblogai išrodo.
Restar pūkuotas labai jau pūkuotas. dar jei mąsčiau, gal norėt, tai matau, kad esu jau tokį daiktą išbandžiusi kai dukra norėjo prieš kelis metus, o gavosi meškinų meškinas tada buvau sugalvojusi, kad galima būtų kaitalioti siūlus, t.y. pvz , kas antrą eilę megzt pūkuotai, nors realiai tai reiktų kas dvi, kad siūlą kaitaliot būt patogu. bet taip ir neišbandžiau
kas dar įdomaus....
nugis labai pergyvenu dėl rytdienos dukros kelionės..... viena pati išmauna trim dienom į ūkanotąją Angliją
kas skraido dažniau, Amsterdamo oro uostas labai didelis? sugebės ji ten persėst be didelio streso kažin?
daiktai nepakuoti, skrenda su rankiniu tik bagažu, patirties nei viens neturim, ką kraut ir kaip pakuot....žodžiu, duokit paturėt tą triznių karūną, kąąąą