Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, kaip gražiai pavasarį šaukiat  :wub: Žuviuko suknelė beribį seilėtekį kelianti  :wub: Grikis irgi puikiai pasidarbavęs  :D 

Rasyt, atrodo jaukus užmestukas  :bigsmile: Kas ten per raštas? Aš ir tokio nemačius.

Atsakyti

Zuviuk, kad ir retai ištinka, bet labai jau dailiai  :wub: gali nutikt ir dažniau  :mirksiukas: 

Aš lankstus žmogus, priprast priprasčiau tikrai ir gal net nesudėtingai, jei žinočiau, kad čia kuriu savo namus ir viskas ne laikina :) nes nėra kažkas labai neįprasto, tik normalios varškės trūksta  :lol: dar daug kas priklausytų, kur reiktų pratintis, ta prasme, ar Genujoj - pencininkų ir šunininkų (nieko neturiu prieš šunis, bet jų čia NEAPSAKOMAS kiekis  :blink: nors realiai net vedžiot jų vargšų nėra kur. Kates gatvėse tik 2 per visą mėn matėm..) mieste, ar kur kitur, kur labiau vaikam pritaikyta daug kas :) bet nesipratinsim :) daugiausia dėl vaikų. Tiesiog jų psichoemocinė sveikata mums šiuo metu svarbiau. Labiausiai vargina tas visko laikinumo jausmas. Nors kartais kaip tik guodžia :)

Šiandien kaip tik galvojau, ką tas mėnuo čia man jau davė:

Supratimą, kad galima išsiverst su labai mažai visko (drabužių, indų, įrankių, knygų, žaislų ir pan.)

Supratimą, kad kuo mažiau daiktų, tuo lengviau viską sutvarkyt  :lol: 

Bet ir supratimą, kad dalis daiktų tiesiog kuria jaukumą ir yra reikalingi savasčiai kurti (kad žinotum, jog pareini į savo namus,o ne skolintus) :) tos savasties labiausiai ir trūksta.

Dar suvokimą, kad man epizodiškai reikia iššūkių didesnių ir mažesnių. Šitas iššūkis didelis, kuriam laikui užteks :D

Aišku, darbe visokių patyrimų dar begalės ir teigiamų, ir nelabai. 

Atsakyti

Sveikos,

Kas žinot kaip vadinasi mezginio žymekliai angliškai? 

Atsakyti

Šarange, markers gal?  :hmm: 

Abelo, labai smagu dėl tavęs :ploja2: O kas vaikams, sunkiau prisitaiko? :unsure: Dėl daiktų kiekio pritariu, sakiau ir aš, kad mažinsiu pirkimų apsukas, nes realiai tiek nereik  :D Bet vistiek sunkiau padaryt nei pasakyt  :D 

Atsakyti

Abelo, labai panšias mintis ir pasvarstymus esu ir as apturejus. Ir vis dar buna. Betmatyt naturalu. Kai bandai žongliruoti tarp darbo ir seimos ;) as asmeniskai negaleciau nei vieno issizadeti. issukiu norisi ir darbe ir ramybes ir balanso seimoj ;) bet balandavimas yra gan sudetingas :) Restar, labai teisingai surasei. Siemet dickiui va uz men jau 10... nesuprantu kada jie praleke. Gerai kad dar apsikabinimu reikia. Nors geruve su rykliu jau nebetinka.... nes nu gi vaikiska:) o as ir megaujuosi truputi paburbedama, kad truksta laiko tam ar anam. O kaip galima kitaip payrisinti 3 men mexgama megztuka ;) smagus tas mano Vejas. Padykes smarkiai, bet tiek graziu dalyku duoda :) visus namiskius tuo pat metu ir veda is proto ir pakeri ir paperka savo zavimu. Zodziu neliudim ;) dazniausiai linksmai

Atsakyti

Vaikams nėra prie ko taikytis šiuo metu :) jie būna su tėčiu kasdien. Kaip diidelės ilgos atostgos prie jūros :) Jei reikėtų taikytis, manau, būtų sunku. Jie uždari ir jautrūs vaikai, tikrai ne iš tų, kuriem lengva svetimoj aplinkoj. Ir amžius tas, kai viską gi bandai žodžiais įvardint, pasaulio dėsnius žodžiais apipint. O svetimoj šaly patektų į aplinką, kurioje nei jų niekas, nei jie nieko nesuprastų. Taip, galų gale prisitaikytų. Bet kokia būtų to kaina? Kiek streso, nerimo ir nežinios reiktų išgyvent mažoms širdelėms? Šiuo metu tikrai jokie kiti privalumai neatsvers minusų. Mums jie dideli. Ir vyrui būtų žymiai sunkiau nei man. Kaip jis be krepšinio, neišgyventų :D

Atsakyti

Sveikos,

kaip salta sianien ryte buvo brrr...

Rodausi  ka vakar pabaigiau

38797115220_562a3c5ed6_z.jpg

Atsakyti

Laba dienelė ;)

Nu ką, mažiau čia filosofijų, daugiau vaizdų :D Šiandien apsiniaukę mirtinai, bet bent jau vėjas kol kas nesidrasko ir visai šilta, tai puoliau fotkintis :D

Seniai pabaigtas ir per šitą atšalimą stipriai panešiotas mano Saulės spindulėlis :D

20180304_121420-1_medium2.jpg

20180304_121229-2_medium2.jpg

20180304_121234-1_medium2.jpg

Nu ir sniego pas mus buvo net dvi dienas :D

20180228_082745_medium2.jpg

Atsakyti

Ir smulkmenėlė berniukui irgi jau seniai seniai baigta :)

20180219_172429_medium2.jpg

Atsakyti

Laba sekmadienis :4u:

Zuviuk, nuo foto iki siuvinejimo :wub:

Ligvita, kaip visada. Alia man tik grazu paziuret, matyt jau pergyvenau skaru etapa :D

Abelo, smagu skaityt jusu nuotykius is pastos salies :D o varskes zinok ir norgei ner iprastos musu skoniui, alia issisuku ir su grudeta, ji cia ne tokia slapia, tai sublenderiavus skonis geras. Saules spindulelis :thumb_yello:

Pas mus siandien tokia grazi diena.. isnesiau i kiema mezginius pafotkint.. ir eilini karta supratau, kad nei is manes modelis, nei is mano seimos -fotografai.. :oh: tilpo jiems i kadra ir kepsnine, ir darzas, ir malkos, ir spuogas ant kaktos   :oh: teks ieskot kitu fotografu arba modelio :lol: Tai parodau tik faktus.. miano cia nera.. Priedas  89E1E656-F497-4DD5-B5E2-962302A45A9D.jpeg   265,47KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  984B2C85-E469-48FF-AB6B-ECF20A5DF57F.jpeg   149,59KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  B148588C-2B7A-4E2D-84DD-8DBCA055EB16.jpeg   143,81KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  929BBB30-D939-47CE-9989-9EC7EEDDA9B8.jpeg   433,07KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  E1DD54E4-09D0-473D-87CA-D5E3AAA9BE5B.jpeg   204,74KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  9FA5F643-ECAB-4D8D-9307-04ABDC54578B.jpeg   191,79KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  7097CAED-8F6B-4D11-A8B5-588A5ED9EDD2.jpeg   150,95KB   0 Parsiųsta kartų   Paskutinieji du turejo buti boxy... toli grazu nepavyko. Pilkas virbalais( kazko ziuriu apacia foto atrodo lb sutraukta ), paskutinis masina. Jis atiteks mamai, pagal ismatavimus turetu buti normalus megztukas, nes man nei boxy, nei megztukas  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 04 kovo 2018 - 16:37

Sveikos,kaip prieš 11 išėjom, taip tik dabar grįžom neseniai... Kazys-koncertas-Kazys -pėsti nuo Kazio iki namų. Jei ne tas dukros koncertas, tai būtume sutaupę :), t.y. nėję į Kazį... Ale pirkom vyro broliui (tuoj gimtadienus) pintinę didelę su dangčiais grybavimui,aš pora pakabukų sau netyčia užmačiau pusėtinų, tai karvučių, tai sūrio, kepurę pavasariui atšvaituotą.... Labiausiai džiaugiuosi dizainerių palapinėj suknelę užmačius patinkančią ir pasiėmiau kontaktus, pasiųs man ilgesnę. Ir kaina ne dizaineriška - 39 eur bus.

Pagulėsiu ir pulsiu prie siūlų :). Labai noriu ką krapštyt. Dar kokį filmą pažiūrėt...

Rasyte, mėlyniukas labai fainas, stilingai atrodai! Užmestukai irgi faini, tik aš jų jau pernorėjusi. O tuos kitus kompe reikia pažiūrėt, neįmatau.

Geltoniukas irgi šaunus, geltona mano meilė nuo vaikystės ♡. O jau fonas fonas ♡ . 

Atsakyti

Restar, uzmestukai ne man :D  bandysiu norvegems pasiulyti :B

Kaip noreciau Kaziuke apsilankyt :unsure:  Osle turejo buti siandien su 24 prekiautojais, bet as noreciau i tikra.. kilometrini Kaziuka Vilniuje :rolleyes:

Atsakyti