Oi, kaip gražiai pavasarį šaukiat Žuviuko suknelė beribį seilėtekį kelianti Grikis irgi puikiai pasidarbavęs
Rasyt, atrodo jaukus užmestukas Kas ten per raštas? Aš ir tokio nemačius.
Zuviuk, kad ir retai ištinka, bet labai jau dailiai gali nutikt ir dažniau
Aš lankstus žmogus, priprast priprasčiau tikrai ir gal net nesudėtingai, jei žinočiau, kad čia kuriu savo namus ir viskas ne laikina nes nėra kažkas labai neįprasto, tik normalios varškės trūksta dar daug kas priklausytų, kur reiktų pratintis, ta prasme, ar Genujoj - pencininkų ir šunininkų (nieko neturiu prieš šunis, bet jų čia NEAPSAKOMAS kiekis nors realiai net vedžiot jų vargšų nėra kur. Kates gatvėse tik 2 per visą mėn matėm..) mieste, ar kur kitur, kur labiau vaikam pritaikyta daug kas bet nesipratinsim daugiausia dėl vaikų. Tiesiog jų psichoemocinė sveikata mums šiuo metu svarbiau. Labiausiai vargina tas visko laikinumo jausmas. Nors kartais kaip tik guodžia
Šiandien kaip tik galvojau, ką tas mėnuo čia man jau davė:
Supratimą, kad galima išsiverst su labai mažai visko (drabužių, indų, įrankių, knygų, žaislų ir pan.)
Supratimą, kad kuo mažiau daiktų, tuo lengviau viską sutvarkyt
Bet ir supratimą, kad dalis daiktų tiesiog kuria jaukumą ir yra reikalingi savasčiai kurti (kad žinotum, jog pareini į savo namus,o ne skolintus) tos savasties labiausiai ir trūksta.
Dar suvokimą, kad man epizodiškai reikia iššūkių didesnių ir mažesnių. Šitas iššūkis didelis, kuriam laikui užteks
Aišku, darbe visokių patyrimų dar begalės ir teigiamų, ir nelabai.
Abelo, labai panšias mintis ir pasvarstymus esu ir as apturejus. Ir vis dar buna. Betmatyt naturalu. Kai bandai žongliruoti tarp darbo ir seimos ;) as asmeniskai negaleciau nei vieno issizadeti. issukiu norisi ir darbe ir ramybes ir balanso seimoj ;) bet balandavimas yra gan sudetingas Restar, labai teisingai surasei. Siemet dickiui va uz men jau 10... nesuprantu kada jie praleke. Gerai kad dar apsikabinimu reikia. Nors geruve su rykliu jau nebetinka.... nes nu gi vaikiska:) o as ir megaujuosi truputi paburbedama, kad truksta laiko tam ar anam. O kaip galima kitaip payrisinti 3 men mexgama megztuka ;) smagus tas mano Vejas. Padykes smarkiai, bet tiek graziu dalyku duoda visus namiskius tuo pat metu ir veda is proto ir pakeri ir paperka savo zavimu. Zodziu neliudim ;) dazniausiai linksmai
Vaikams nėra prie ko taikytis šiuo metu jie būna su tėčiu kasdien. Kaip diidelės ilgos atostgos prie jūros Jei reikėtų taikytis, manau, būtų sunku. Jie uždari ir jautrūs vaikai, tikrai ne iš tų, kuriem lengva svetimoj aplinkoj. Ir amžius tas, kai viską gi bandai žodžiais įvardint, pasaulio dėsnius žodžiais apipint. O svetimoj šaly patektų į aplinką, kurioje nei jų niekas, nei jie nieko nesuprastų. Taip, galų gale prisitaikytų. Bet kokia būtų to kaina? Kiek streso, nerimo ir nežinios reiktų išgyvent mažoms širdelėms? Šiuo metu tikrai jokie kiti privalumai neatsvers minusų. Mums jie dideli. Ir vyrui būtų žymiai sunkiau nei man. Kaip jis be krepšinio, neišgyventų
Laba dienelė ;)
Nu ką, mažiau čia filosofijų, daugiau vaizdų Šiandien apsiniaukę mirtinai, bet bent jau vėjas kol kas nesidrasko ir visai šilta, tai puoliau fotkintis
Seniai pabaigtas ir per šitą atšalimą stipriai panešiotas mano Saulės spindulėlis
Nu ir sniego pas mus buvo net dvi dienas
Laba sekmadienis
Zuviuk, nuo foto iki siuvinejimo
Ligvita, kaip visada. Alia man tik grazu paziuret, matyt jau pergyvenau skaru etapa
Abelo, smagu skaityt jusu nuotykius is pastos salies o varskes zinok ir norgei ner iprastos musu skoniui, alia issisuku ir su grudeta, ji cia ne tokia slapia, tai sublenderiavus skonis geras. Saules spindulelis
Pas mus siandien tokia grazi diena.. isnesiau i kiema mezginius pafotkint.. ir eilini karta supratau, kad nei is manes modelis, nei is mano seimos -fotografai.. tilpo jiems i kadra ir kepsnine, ir darzas, ir malkos, ir spuogas ant kaktos teks ieskot kitu fotografu arba modelio Tai parodau tik faktus.. miano cia nera.. 89E1E656-F497-4DD5-B5E2-962302A45A9D.jpeg 265,47KB 1 Parsiųsta kartų 984B2C85-E469-48FF-AB6B-ECF20A5DF57F.jpeg 149,59KB 1 Parsiųsta kartų B148588C-2B7A-4E2D-84DD-8DBCA055EB16.jpeg 143,81KB 1 Parsiųsta kartų 929BBB30-D939-47CE-9989-9EC7EEDDA9B8.jpeg 433,07KB 1 Parsiųsta kartų E1DD54E4-09D0-473D-87CA-D5E3AAA9BE5B.jpeg 204,74KB 1 Parsiųsta kartų 9FA5F643-ECAB-4D8D-9307-04ABDC54578B.jpeg 191,79KB 0 Parsiųsta kartų 7097CAED-8F6B-4D11-A8B5-588A5ED9EDD2.jpeg 150,95KB 0 Parsiųsta kartų Paskutinieji du turejo buti boxy... toli grazu nepavyko. Pilkas virbalais( kazko ziuriu apacia foto atrodo lb sutraukta ), paskutinis masina. Jis atiteks mamai, pagal ismatavimus turetu buti normalus megztukas, nes man nei boxy, nei megztukas
Sveikos,kaip prieš 11 išėjom, taip tik dabar grįžom neseniai... Kazys-koncertas-Kazys -pėsti nuo Kazio iki namų. Jei ne tas dukros koncertas, tai būtume sutaupę , t.y. nėję į Kazį... Ale pirkom vyro broliui (tuoj gimtadienus) pintinę didelę su dangčiais grybavimui,aš pora pakabukų sau netyčia užmačiau pusėtinų, tai karvučių, tai sūrio, kepurę pavasariui atšvaituotą.... Labiausiai džiaugiuosi dizainerių palapinėj suknelę užmačius patinkančią ir pasiėmiau kontaktus, pasiųs man ilgesnę. Ir kaina ne dizaineriška - 39 eur bus.
Pagulėsiu ir pulsiu prie siūlų . Labai noriu ką krapštyt. Dar kokį filmą pažiūrėt...
Rasyte, mėlyniukas labai fainas, stilingai atrodai! Užmestukai irgi faini, tik aš jų jau pernorėjusi. O tuos kitus kompe reikia pažiūrėt, neįmatau.
Geltoniukas irgi šaunus, geltona mano meilė nuo vaikystės ♡. O jau fonas fonas ♡ .