Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Foto ne kokios.. zinau  :P lauke per salta fotkintis  :D Tyrejau viena storuliu babina ir lb rupejo isbandyt ta rasta, kur db ant bangos.  Neskalbtas.. priekis rieciasi  :huh2: Priedas  7BE26CAF-9AD2-4166-932B-4D9A8D9180F6.jpeg   190,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 03 kovo 2018 - 12:13

Sveikos :)

Sakot vaikų mamos išpuola mezgimo atostogų... pas mane irgi išpuola "atostogų", bet kada jos pasidarys mezgimo??? nes kol kas amžius toks, kad nuvaro ir mane nuo kojų ir ciuciką :D

Dar sakot kad pas jus kiniečiai mezga pas mane anų jau seniai nebuvo, o bet tačiau Grikis tai va tikrai mezginius myli  :) jei dar spalvą pataikai tai visai džiugiai įsitaiso :) tik dar pradedantis šioj srity, tai va per 3 mėn šiaip ne tiap šachmatų megztuką pabaigė

foto turiu tik fakto :) nes nešiotojas kol kas atsisakė pozuoti :)

DSC_0312_medium2.JPG

DSC_0332_medium2.JPG

daugiau: https://www.ravelry....s-board-sweater

dar šiek tiek ir pavasario šaukimu užsiiminėjau :) tai kampukų pora pasirodau:

DSC_0295_medium2.JPG

DSC_0301_medium2.JPG

daugiau cia: https://www.ravelry....irds-love-scene

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 03 kovo 2018 - 12:55

Kiek gražių mezginių :wub:  Ligvitos skaros voratinklinės :wub:  

Rasyte, kas čia per raštas, nesu mačius tokio :hmm:  Ale gražu :wub: 

Šachmatinis megztukas liuks :4u: 

13000 žingsnių padaryta, Kaziukas apeitas. Ale sušalau kaip ciucikas, jau pora valandų namie, o vis dar atšilt negaliu :B  O prekeivių tai gaila šitokiam ore tris dienas :unsure: Beje šiemet pasidžiaugiau, kad mugėj daugiau viskių tautodailės darbų - juostų, karpinių, audinių. Su mezginiais kaip visada nykuma :B  Kada gi pagaliau sekta turės mugėj savo fabričnų mezginių pavilkoną :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

simet jokiu Kaziuku... Mantas su tevu isvaziavo i sunu paroda, o as mezgu. Reikia eit valgyt daryt, bet kazkaip be ideju siandien

Atsakyti

Žuviuk, tu ir siuvinėji???  :blink:  :blink:  :blink:  :wub:  :wub: Aš apšąlus....  :wub: Grikis puikus mezgėjas  :D 

Pas mus lyja antra diena, tai po namus bimbinėjam. Net pamegzt gavau ir suknelę nurakaliojau! Lėlinę :P bet trūksta sagų ir pasirodo Genujoj ne taip lengva jų rast  :hmm: ta prasme, apskritai siūlų parduotuvės dar nemačiau nė vienos  :hmm: už tai maisto kamurkėlių tai visokiausių. Išvada - italai mažai mezga ir siūna, bet daug valgo  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Zuviuk, tu cia rankom ar masina? Labai graziai 😍

Atsakyti

Labas

Kiek grazumeliu 

Zuviuko garstycios. Ligvitos darbu kalnas nors jau apziuretas instagrame ir fb

Rasytes paltukas.labiausia is visu norec ta daigta ant modelio pamatyt

Grizom ir  mes is muges..papirkom biski surio biski mesytes biskigrybuku

Paciupinejau alpakos siulu lietuvisku ..ale kai a kaip italisko kasmyro tai gal jau kaip nors apsejau

Uztat maksimoj drakiu paseriau nes iskrapste is kazkur pagaliau normalios sukuotines pusvilnes 😀 melynos

Panasu kad dabar namie daugiausia vaikio siulu😆

Atsakyti

Freke, rankom :) mašinos siuvinėjimui neturiu, o su paprasta nemoku :) (kol kas)

Abelo :) siuvinėjimas mane ištinka kokį kartą per 4 metus :) o kai ptu laikaisi? ar prirpastum ten gyventi ar vis tik norėtūsi namo??

Atsakyti

Labas

ir ta suknele siuvuneta mano  :wub: 

Atsakyti

Šiandien prie kompo priėjau, tai dar pažiūrėjau normaliau paskutines į keltas nuotraukas. Rasytės megztinis pasimatė, kad visai gražus, kai telefone tik tamsi dėmė buvo.

Ligvitos skaros gražios ir gausiai jų, o Mantas tos jau nebe vaikiško veido, išsikeitęs. :)

Žuviukas gražiai pavasarį, ir saulę šaukia ir demonstruoja įvairius sugebėjimus. O slaptas mezgėjas irgi žavus.

Šiemet mugėj nebuvau ir jau nebūsiu, bet vyresnioji dukra šiandien buvo, tai parnešė valgomų linkėjimų nuo vyriausio sūnaus, kuris ten dirba.

Dabar vaikai vakarienei gamina picą.

Ne pats geriausias maistas, bet aš džiaugiuosi, kad man nereikia. Ir šiaip džiaugčiausi, o šiandien dar ir jėgų daug neturiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 kovo 2018 - 18:20

Ir mes su vaikiu pica kepsim

Su varskiniu padu is beatos vakarykstes laidos 😀

Atsakyti

Mes tai biškį likučiais maitinamės. Ai, dieną prikepiau čirvinių blynų pagerintų. Vyras dar negrįžo...

Rasytės tai irgi noriu pamatyt ant žmogaus, ne bobos :), sunku girt nesuvokiant, kokios gražumo daiktas.. .

Žuviuko tikrai pavasariškos foto labai, tokios šviesios, giedros ir mielos ♥.  Patiestas megztukas kaip patiestas, bet kokia spalva ♥. O šiaip - stabdyk akimirkas, brangioji :4u: , kad ir kokie pagerinti tie vaikučiai būna, bet taip greit jie užaga, kad tik nostalgija lieka. Kažko paskutiniu metu ant sentimentalumo patraukė, vis prisimenu, kokie mano vaikai maži buvo, o aš jauna :). Gerai, kad dar su 3 galiu pasiglėbesčiuoti, kiek noriu, tik kažin ar ilgai. Prie dičkio beveik prisiliesti negaliu, vis taikausi specialiai :).

megztelėjau nemažai, bet priėjau prie rankovių atskyrimo (mezgu nuo apačios) ir norisi imt ką kito :). Šiaip nesudėtingas tas momentas, bet kažko norisi jį atidėti ir megzti be galvojimo. Reikia gal dar pas drakiuką vakar nerstų siūlų paieškot :).

Atsakyti