Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligvita, kad jau pasirodei, pasakyk ,iš kur audio knygas siuntiesi?  :4u:  Įlindau kažkur pas rusus, tai tuoj kupeta virusų atvarė, net antivirusinė negelbėjo... :huh2:

Atsakyti

audio as siunciuosi is кинозалю.тв

Bet dabar dazniau siunciuosi i telefona epub mobi formatu, nes telefono skaitykle ismoko rusiskai ir skaito man paprastas knygas.

Atsakyti

bandysiu sita megztini paverst Manto megztiniu

37930738302_de57a848fd_z.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 02 kovo 2018 - 18:20

ačiū :4u: 

Atsakyti

Grįžau iš prieblandų zonos.

Neatsimenu, prieš kiek metų taip sirgau, dar kai vaikai maži buvo. Beveik tris paras arba  miegojau, arba spoksojau į lubas, ieškodama patogesnės kūno padėties, padedančios ištverti  visokių kūno dalių skausmus.  O žygis iki poliklinikos dėl nedarbingumo prilygo žygdarbiui.

Vienintelis geras dalykas, kad nesinori valgyti. Bet manau kad mano nedraugas apetitas greitai atsigaus ir parodys savo nagus.

Šiandien po pietų sugrįžo akių šviesa ir sudidomėjimas pasauliu, nors dar guliu lovoj.

Žiūriu drakiai smarkiai buvo pakėlę galvas. Maniškis gal dar serga, bet nieko nenori, jaučiasi storas, kaip ir aš.

Atsakyti

Oi, Kerpena, skamba baisiai tai, kas buvo, bet jau džiugu, kad šviesa akyse atsirado :4u: . Čia gripas toks baisus buvo? Tau vienai?

Ligvita daug primezgus :4u: , kai kas matyta jau Ravelry.

Niekaip negaliu atsijungti nuo darbų ir prieiti prie relaksuojančio mezgimo... Ir keistas jausmas, kai vyro nėra ir žinau, kad nepareis... Nors 5 vaikai namie, bet įtartina tyla, jaučiuosi, kaip viena namuose :).

Atsakyti

Kerpena  :4u:  :4u:  tu nesirk,o va drakalaitis tai gali ir paslikas pagulinėti,jam tik į naudą :D

Atsakyti

Nežinau gripas, ar ne, bet požymiai panašūs. Vakar prisijungė vyras su tokiais pačiais simptomais. Bet jis palyginus su manim, labai gerai jaučiasi. Išgeria ten kažkokios arbatos, tipo teraflu ir dar dirbt nueina. O man tai tas dienas, net ir išgerus temperatūrą mušančius, nebuvo net minties keltis. Merginos sirgo prieš savaitę dvi abi paeiliui, irgi su temperatūra, bet lyg ir paprasčiau ir greit atsigavo. Dabar mažoji buvo pradėjusi labai kosėt, galvojau, kad ir jai tas pats kaip man, bet jai tik kosulys ir nieko daugiau ir šiandien jau pradėjo rimt. Jauniausiam sūnui buvo truputį temeratūros kažkurią dieną, bet irgi nieko labai rimto.

Restar, išeina, kad vyras didžiausias jūsų namų triukšmadarys. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 kovo 2018 - 20:39

Jo, Kerpena :D, nors pastaruoju metu vėlai iš darbo ir taip grįžta, pavalgo ir dažniausiai prie tel. prigula, o labiausiai ima man girdėtis, kai aš einu miegot, su vaikais diskusijos kyla, tai tenka ausis užsikišt... Ale spėjau pasistebėti, tai išgirdau tuos vaikus, t.y. tik  3 panas :). ir patildyt biškį norėčiau.

Per visą vakara tik mašininį mėginuką pasimezgiau (kelių siūlų)... Na, ir drakiaus guolį tyrinėjau, vaje, kiek užmirštų projektų atradau, bet to siūlo, kur ieškojau - ne, drakoša paslėpęs :B .

Atsakyti

Labos

Kerpenai ir visai šeimai sveikatos  :4u: 

Nuo Restar namų triukšmų šypsaus  :) 

Ligvita, driokstelėjai grįždama. Gražūs darbai  :bigsmile: Mantas jau koks kavalierius  :bigsmile: 

Aš turiu KGB Rasytei - ar vaikštai Norgėj į soliariumus? 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kerpena, sveikatos :4u:

Vakar baigiau storuli megzt.. prieki permezgiau du kartus.. tikiuos jau db bus gerai, nors krastai vistiek rieciasi, alia gal po skalbimo susiprotes.. jei ne..tikrai nebeardysiu :B

Laukiam kol atsikels princese vaziuosim i zaidimu roju pirma karta su P, tikiuos patiks :D

Aš turiu KGB Rasytei - ar vaikštai Norgėj į soliariumus? 

Esu kelis kartus buvo, siuo metu tai dar paskrudus is po tenerifes. O ka,  zadi aplankyti norges soliariumus :D

Atsakyti

labas iš ryto,

guliau 3,kėliau 7 ...jaučiu,kad pietu miegas gresia...atgaivinau savo bruolį,vėl tuck raštus mezga,valiooo! Luknė šiandien prašė jai numegzt blauzdines,tai reiks imtis

dabar su šeimyna eisim pasikultūrinti į koncertą,o po to megsiu,megsiu,megsiu :)

Atsakyti