O aš šiandien po ilgo laiko kraujo donorystėje sudalyvavau. Įmečiau akmenėlį į gerų darbų maišelį
Mane vasaros pabaigoj pravijo, tai kol kas nesiryztu.o ir laikas vis darbo metu
Skambino patenkinta prekeivė, pardavė viską praktiškai. Bet sako, mama, gerai, kad nebuvai šiemet, būtum nusivylus, nes buvo pati mažiausia mugė iš visų...
Aš kai po donorystės kartą vos neišsijungiau parduotuvėj, tai šiek tiek prisibijau, nors šiaip tikrai nesu slabakė
Reikia skysčių labai daug gert prieš, per ir po ir neišsijungsi
Maniškiai viską irgi pardavė, euforijoj, kad 28 eur "uždirbo", kiek pradirbo nekas nesuskaičiavo, bet gal ir neišėjau į nuostolį. Litais tai būtų kosminis uždarbis vaikams.
Aš kraujo turbūt niekada nebeduosiu... nes pati nuolat kovoju su mažakraujyste. Kažkada seniai, kai buvau davusi, tai mm išnyko mėnesiui... Vyras bando duoti, bet retai paima, nes venos pas jį pasislėpę, mažai kas sugeba paimti.
MB jau nuo pažinties laikų reguliariai kraują duoda, mama jo universali, daugumai tinkamo kraujo, tai matyt, gerą pavz užrodė ir sesė mano jau kelis kartus, o aš nei karto, nes vis su rodikliais nesusitvarkau, kad tinkamas ėmimui būtų
Nu ten mane tada netikėtai pričiupo, tai neturėjau laiko tikrai pasiruošt ir prisigert prieš tai Atsimenu, kad pavaišino sausainiais Gaidelis ir vynuogių sultim
Mūsų darželis nuo mūsų seimo nario gavo dovanų tautinius kostiumus
Tai seimo narys ryškiai valstietis
Mums tai duoda nemokamus pietus, bilietą į kiną ir visokių snaksų
Taigi faktas, Baura, kur vietoj Gretos gi
Tiesa, vilniečių medvilnės ši savaitgalį gali savarankiškai nuvažiuot iki Vilniaus, ar tinka? Pilaitė arba Perkūnkiemis
Paskui ten jūs gal išsidalinsit?
pasirodysiu biskeli ko primezgiau, kol cia nebuvau, nors gal jau viska ir matet...
Ligvita, tai kiek čia metų nebuvai? O darbus kelis dar turi?
Ligvita, tai kiek čia metų nebuvai? O darbus kelis dar turi?
nu ilgai zinok nebuvau... ilgai...
O dasrbai siai dienai tik du...