Šiandien metinių premijų diena, tai gal pareiškimo visgi nenešiu
Lace, noriu prisidėt prie šito megztuko
Tu tom kainom tai jooo, pvz. Luknė darė tokius magnetukus ir pakabukus, tai karpomai magnetinei juostelei sumokėjau 2eur, o vienas raktų pakabuko tas pričindalas 50ct, tai tik 4 pirkau, vėl 2eur, tada trijų rūšių žele po 2 pakus ir dar darėm tokius bantukus ant stiklinių iš vėliavinės juostelės, tai vėl 2eur.
Tuos magnetukus vos ppriklijavom, išbandėm visus įmanomus klijus, nieks nelaikė, tai su paprastu momentu teko, už tai net nenufotkinom, nes per naktį po knygom slėgės
Tai va, o prekiaus tai viską vistiek iki euro, negi plėšikausi...
28534352_2011367122212842_308810647_n.jpg 64,78KB 0 Parsiųsta kartų
28536224_2011369012212653_265990127_n.jpg 152,29KB 0 Parsiųsta kartų
Pas mus uždraudė kepta duona ir visokiais kukurūzais prekiaut.
Merginos, galim padaryti taip, Lace tegu perka aprašymą, o aš susitikus jai sumokėsiu už visą aprašymą, ir taip jai daug skolinga esu, o pasidalint galėsiu su visom norinčiom . Ar pati megsiu, tai priklausys nuo aprašymo ilgio , bet bent kažkiek skolos jausmą susimažinsiu....
Įsisiuvau sagas į Lace mėlyną Rowan šilmoherinį, puikiai jaučiuosi ir, tikiuosi, atrodau, nes apčiupinėjo ne viena jau .
Grįžau iš mugės su šiokiu tokiu lauknešėliu, nors šiemet visai nieko pirkti nenorėjau, rimtai nebeliko apetito daugumai saldumynų. tai iš nostalgijos iš vaikų klasioko žagarėlių paėmiau, spurgyčių (tik dėl to, kad davė vieną paragauti - tikrai puikios), ir vaflių vaikams (ar gali nepirkti, kai radau skaniai atrodančių po ct, kai kitur po ir daugiau...). Kibinų nusinešė nemažai, ir jau buvo nedaug likę, kai išeidinėjau, jaučiu, arba parduos, arba patys suvalgys, kas liko , visoj mugėj niekas kibinų neturėjo. Limonadas namie užgazuotas vyro savadarbiu aparačiuku irgi vėju išėjo, keksiukų dar buvo, nes ir pasiirnkimas didelis, bet mūsų daug didesni . Ko daug - želė (mes savo mokykloje vieni iš pirmųjų su dičkiu tą sugalvojom), pop kornų įvairiom formom, keksiukų tradiciškai. Šiemet visiškai mažai vertesnių dėmesio papuošaliukų. Vyras nusipirko pieštuką su nemažu Garfildo kailiu .
16 val trauksiu į darželio mugę . O vyras išvažiuos į dėdės laidotuves Suvalkijoj, tik ryt vakare grįš... Maisto lyg ir turim nemažai, tikiuosi pamegzti netrukdoma, ale tik kaip tuos visus norus išsirikiuot ir spėt biškį daugiau, negu tik ties vienu megztiniu pasėdėt .
Labas rytas,
PAs mus šiemet Kaziuko nėra, ramu.
Ai , gal nebent vidurinio mokyloj ryt kažkas, bet tiksliai vakar nežinojo, tai ir nedarėm nieko.
Restar, kurias sagas susisiuvai? Ir pagal kokį receptą kibinus darei?
Vakar irgi ilgai namo važiavau. Kaip prieš Kalėdas-gražu, balta, sninga, mašinų milijonas keliuose
Laukiu pavasario ir normalių sąlygų vairuot ir mašinos be siurprizų
Šiandien ėjau visokius kraujo tyrimus daryt, susimokėjau belekiek Lyg praeitą pavasarį dar pigiau viskas buvo
Limit, pagal šitą: https://www.delfi.lt...i.d?id=66933650. Beveik identiškas, kaip Beatos puslapyje, tik čia miltų daugiau, skaičiau pas ją atsiliepimuose, kad trūko kai kam. Na, bet aš nebūčiau aš, kad ko nepaimprovizuočiau . Tai dar natūralaus jogurto į tešlą pakliuvo, į mėsą dėjau daugiau svogūnų, juos pakepiau, bekepdama dar biškį kopūsto įtarkavau... Pirkau kalakutienos ir kiaulienos, galvojau padarysiu skirtingų rūšių, bet patingėjau ir ... sumaišiau mėsą . Žodžiu, išėjo nepakartojami, bet skanūs. Kai kas patinka, tai mano dičkio akys atsikandus nušvinta, tai čia buvo tas atvejis .
O sagų nepirkau, į Sagų pasaulį užsukau, tikėdamasi ten daugiau ko rasti, tai pasiūlė įsiūti net nežinau kaip vadinasi - spaudė, spraudė ar šponkė . Tokia gėlytės formos, tvirtai laiko. Mažei mezgu platesnį ir bus su sagom .