Ale kokie gražūs megztiniai
Labas rytas
Bandysiu ir aš šiandien nacionalinį diktantą rašyti - pas mus darbe suorganizavo kolektyvinį veiksmą, bus visai įdomu
Šarange, ar tos avietės panašios į tą su eglutėm paskutinį norėtiną megztelį?
Baigiat ir mane užkrėsti šito megztuko norėjimu. Tik aš tai iš paveiksliuko nebursiu - nusipirksiu aprašymą
Uf, kepa paskutinė partija kibinų, dar šokoladinių keksiukų su kokosine kepurėle prikepiau... Monkės biznis bus, bet kur gi nepasistengsi dėl tų "verslininkų".
Aš tai šiemet visai bloga mama buvau - anei piršto nepajudinau dėl mokyklinio Kaziuko Tik pinigų daviau Merginos pačios visko nusipirko ir pasigamino želė
Tiesa, dėl to megztuko Katukas klausė, tai man šičia visai ne avietė, o ten labiau avietė
tai dėl to ir užleidau
noriu va tokios spalvos kaip šis megztukas. tiksliau šio megztuko tokios spalvos
labas dienas,
gražiai Šarangė mezga....
ir noriu visko, ale bet ši savaitė tokia pagerinta, kad anei eilutės nenumezgiau....
vakar per sniego pūgas pargrįžau vėlai vėlai, ir važiavau kaip su kiaušiniais
Sveikos, vaikai su pintinėlėm išsiųsti prekiaut . Kibinai išėjo baisiai skanūs, net pačiai sunku patikėt . Ir keksiukai va šitie neblogi https://gpmagija.blo...-keksiukai.html. Sodrūs tokie ir patiko kepurėlės idėja. Nes kaip ir norisi kažko įmantriau, bet baisiai tingisi kokį kremą daryt ar pan. Tai čia kartu kepant užsideda ir visai įdomiau, negu tiesiog be nieko.
Lace - puiki tu mama, nuostabi savarankiškumo pamoka. Bet tai bepigu Vaivai, kai dičkė sesė jau gali vadovauti . O mano dičkė sesė tai turėjo pabaigt knygą skaityt ir dar aprašyt (nu visada paskutinė minutė jai su knyga, kai skaitymas ne malonumas, o prievarta), tai ne itin daug padėjo. Brolis gavo bjauriausią darbą - nulupt ir pripjaustyt svogūnų su poru. Kai tu nuspirksi tą aprašymą, pasakyk, ar baisiai daug lapų . Jeigu ne 6 ir daugiau, tai gal ir aš norėsiu, susimokėsiu tau .
Turiu tokio nemalonaus darbo šiandien - skambinėt baisiai užimtiems žmonėms ir klausinėt tokių sudėtingų klausimų, užsirašinėt, o paskui apibendrinti ir a la komunikacijos strategiją parašyt.... (vis tas projektas, kur į Kiprą mane siunčia, jau ne sykį pagalvojau, kad geriau nei to projekto, nei KIpro nebūtų ).