Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Man vakar buvo naujo šefo inauguracija, o seno išaunuguracija, o šiandien po piet nebus elektros, tai eisiu į žvalgybą.  :dry2: 

Tai priminkit savo pageidavimus medvilnei, ar tiesiog pažiūrėt ir pafotkint? :D

Pafotkint, aišku :D

Juodos gali nefotkint, tik pažiūrėk kad būtų tikrai juoda :rolleyes: be jokių atspalvių. Nors  :hmm: drakius šnibžda kad jam ir labai labai tamsiai pilka patiktų  :B 

Atsakyti

as ir lauksiu spalvyno :)  kiba siulu dar man mazai ;) nu bet reik , bent akis paganyt :)  ir.... dukrai medvilne gal bus be dantu :)

labai pabruzint noreciau. bet... po nauju baldu sustatymo, nebeliko bruolio stalo isvis, o jis pats dezuteje kampe liko. reik man jam stalo, komodos ar dar  kazko ieskot . noriu bruooooooooooooooolint :)

Atsakyti

plyn, sėdžiu ir galvoju, kokios spalvos man reikėtų :D

nors šiaip siūlų tai daugiau nei finansų namie :D

bet jei pafotkinsi, tai gal ir pagalvosiu atidžiau, kaip ten su tais finansais :rolleyes: nes su medvilnėm tai kūda

noriu kažko ryškesnio: bordo, baklažano....

Atsakyti

Aš noriu jūros bangos, ko nors pilkai žalio, pilkai mėlyno, pelenų rožės, mėtinės ir pan.

Atsakyti

tai jau pradedat tai ir maaan reikia tada :D kažko gaivaus pastelinio macaronsu spalvu mazdaug :D

Atsakyti

Pabudo gyviai :D  :clap_1:

Atsakyti

Labas, rytas, pakliuvau į pageidavimų koncertą :). NIčnieko nežinau, ko galiu norėt, kol nepamatysiu vaizdelio :). dar geriau su pačiupinėjimu. Nes šiaip... drakius riebus ir laimingas :). Vakar kudlinau  stilium - nu dar eilutę, dar eilutę, dar pirmyn -atgal, o tada jau eisiu duonos maišyti... Keista, kad ne tik panelėms, bet ir man žiauriai tas poliesterinis kudlotumas patinka. Širdžiai neįsakysi, taip sakant :D.

Šiąnakt laukia Kaziuko kepiniai. Nepaisant to, kad ketinom pasimokyti ir pasiruošti ką nors iš anksto - išėjo, kaip visada. Šiemet būsiu labai "originali" - kepsiu kibinukus. Idėja lyg nuo LIniukos nubeždžionauta, bet mokykloj dar nemačiau tokių, be to, visada perdaug saldumynų būna, tai manau, kad bus populiarūs. Be to - visada galvoju apie mokyklą, o darželį pamirštu...  Neretai būdavo, kad mano darželinukai tokiu metu sirgdavo ar koks mamadienis, tai tiesiog numuilindavau tą "šventę". Kokiais mamų ar vaikų rankdarbiais šiemet jūsiškiai prekiaus?

Atsakyti

pas mus šiemet  nebus mugės

sako kad dėl epidemijos, nors gi pas mumis nė karantino nebuvo

o ką epidemija dar neatšaukta?

Atsakyti

Pas mus mugė bus. Bet aišku, kad ji užklupo "netikėtai" :D ir dar nesugalvojau, ką gaminsiu.

Atsakyti

Labas :4u:

*Jetus kaip aš nelaukiu to laiko, kai maniškei mmm pareis :B  Bet įtariu irgi ant nosies,nes bręsta fiziškai labai sparčiai...

**Šiandien viena iš tų dienų, kai norisi nešt pareiškimą :D  Nu bet nenešiu, o po kelių dienų praeis. Faktas tik, kad nieko nėr blogiau už bobišką kolektyvą, kuriam vadovauja boba, o jai irgi vadovauja boba :B

Noriu berniukų medvilnės. Tik gal ne juodos ir išvis ne labai tamsios :hmm:​ 

*ir aš nelaukiau, o ji taip greit atėjo, kai man pačiai tik 16 metų prasidėjo, tai jai labai anksti atrodo. Blogiausia, kad skausmas kankina, kokių vaistų geriausia duoti, nes va dabar pasiguodė, kad vos išsėdi pamokoje...

** atrodo mano situaciją papasakojai, pritariu kiekvienam žodeliui, nusišovimas, pas mus atmosfera kaip mirtininkų, nežinau kaip baigsis, visos nusivylę, vadovavimo 0, tik intrigos, pletkai ir nesąmonės

Atsakyti

nieko nežinau nieko negirdėjau :B  visais klausimais :D

Atsakyti

Kibinukai dingsta pirmi :D  Mokytojos ypač perka :D 

Dar pasiteisino ant pagaliuko užmaut zefyrą ir jį apliet šokoladu, dar kokių pabarstukų.

Pas mus mugės turbūt nebus :yahoo:​ 

Atsakyti