Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras  :4u: 

žveris nane už rankos atvedė, matyt nugirdo, kad Šarangė į žvalgytuves keliauti žada  :D 

Šarange, aš tai medvilnės mercerizuotos, su blizgesiu noriu  :rolleyes: užmesk akį, gal ko nors mano spalvyno būtų - žibuoklinės, audros debesies, pelės pilkos, jūrbangės  :rolleyes: gal vasarai ir kandžių spalvos būtų gerai  :unsure: 

Kur mūsų saldžioji porelė dingo, Ligvita su gadget3  :hmm:

Apie Ligvitą tai nieko nežinau, o vat Gadget mačiau linkedine, jad naują darbą turi, tai matyt ne iki mezgimo... :unsure: 

Atsakyti

Aha, aś Gadget irgi Linkedine užmačiau. Buvo pasakojus, kad dalį laiko ten dirba, gal pilnu etatu perėjo dirbti.

Šarange, pažiūrėk tada plačiau į tą medvilnę, su foto į kambarėlį :). Nors vasarai aš šilko poros rūšių turiu. Mėlyno :).

Noriu būt vyru :). Maniškiui mamadienis, tai siurbė, gamina valgyt, aš grįžtu kaip ponia ir laukiu :). Manęs tik malonumai belaukia :). Bet kad skauda sėdėt, skauda gulėt - tempimas kažkoks lyg iš klubo, nerandu tinkamos pozos...

Atsakyti

Maniskis kai su vaiku namie buna tai sutvarko namus su vaiku uzsiima bet valgyt padaryt praso manes...paskutini karta tai streika paskelbiau ir negaminau, pripirkau produktu ir instrukcijas palikau 😀

Atsakyti

Labas rytas

Tai su pavasariu  :B​ 

Atsakyti

Labas rytas

Tai su pavasariu  :B​ 

mėgsti juokus matom :D

labas rytas

Atsakyti

kai žiema buvo,tai saulė švietė,o vos tik pavasaris kieman-apniukę...

Atsakyti

nu tai labas rytas :)

Atsakyti

As jau pradedu laukt Saranges pietu pertraukos....kas zino 

Atsakyti

Labas rytas,

Man vakar buvo naujo šefo inauguracija, o seno išaunuguracija, o šiandien po piet nebus elektros, tai eisiu į žvalgybą.  :dry2: 

Tai priminkit savo pageidavimus medvilnei, ar tiesiog pažiūrėt ir pafotkint? :D

Atsakyti

man tai jei rasi ir papirkt :)

Atsakyti

Aš vis dar be auto, tai parezervuosiu nebent. 

qqte, tau tamsiai mėlynos? labai tamsios, ar tokios kur dar matosi spalva, kad mėlyna? :D

Atsakyti

tokios kad matytųsi spalva dar...nu mokykliniam megztukui pavasariui

Atsakyti