Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvo lb.tamsiai melynos, nakties melynumo, ryt eisiu tikrint, kaip suprantu uzsiveze medvilnes

Atsakyti

Buvo lb.tamsiai melynos, nakties melynumo, ryt eisiu tikrint, kaip suprantu uzsiveze medvilnes

tai kaip suprantu, jau turi sąrašiuką pageidavimų :D

Atsakyti

Labas,

nesitiki, kad ryt jau pavasaris, laikas bėga, neina spėt su juo.

laksčiau šiandien darbiniais reikalais, sugebėjau mašinos apačią subraižyt, o jo majo, tiek metų važinėjau be jokių nesąmonių, o dabar sniegas pakavojęs aukštą bordiūrą, nu ir sugebėk tu man, viliuosi, kad nusipoliruos ir neliks žymių :)

Mano panai pirmos mmm, nu šakės kaip anksti, pati negali patikėti :)

Varysim vakare į restoranėlį su artimiausiais vyro praėjusį gimtadienį pašvęst.

Savaitę nėjau į darbą, jokio miego nebuvo, žvali, energinga, tik pradėjau vėl dirbti, vėl miegu dienom, alergija darbui :D

Ristina, gražus pūkutis, Linutės labai daili kišenėta, Rūtos megztukas labai preciziškas, Qqtės švarkelis mokyklinis, viskas gražu :wub:

Atsakyti

Nuoširdi, kiek tavo panai? 10? nu jo....

šiandien kaip tik darbe apšnekėjom kitą šio reikalo pusę, t.y. menopauzę. kad šiais laikais ji irgi gerokai paankstinta

ir dar neseniai skaičiau, kad pagimdė 12metė :blink: suprantu, kad neeilinis įvykis, bet vistiek kažkaip nesitiki, kad taip įmanoma

Atsakyti

gegužės mėn. bus 12 jau :)

Atsakyti

Katuk aš atsimenu kai maža buvau pusseserė pasakojo kad jos ar klasiokė ar mergaitė iš mokyklos pagimdė irgi 12 būdama..o sakė vaiko tėvui 13 buvo

nu pusseserė už mane 8 metais vyresnė, tai skaičiuojam kokiais čia laikais buvo

Atsakyti

Nuoširdi tu dėl atsiradusiu mm stebiesi, 12m. jau pagimdė, o pastojo gal 11  :oh: 

Atsakyti

12 metų tai kaip ir normalu mmm nieko čia ne anksti

Atsakyti

Nojaus klasiokės trečiokės jau sirgo kelios,9 metų...

Atsakyti

beje, vakar užbaigiau suknelę dukrai. siūti. tai ką - be galo esu savim patenkinta. nes įtikau savo kūdikiui visu 100 proc :victory2:

ar čia tai įnoringąjai užsakovei įtikai 100 proc??? be žodžių....

Mano panai pirmos mmm, nu šakės kaip anksti, pati negali patikėti :)

kad dabar statistiškai ir prasideda 12 metų...

ir dar neseniai skaičiau, kad pagimdė 12metė :blink: suprantu, kad neeilinis įvykis, bet vistiek kažkaip nesitiki, kad taip įmanoma

Įmanoma, tikrai taip  ir buvo ...o sūnaus klasiokė gimdė 13 metų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 28 vasario 2018 - 17:54

Jetus kaip aš nelaukiu to laiko, kai maniškei mmm pareis :B  Bet įtariu irgi ant nosies,nes bręsta fiziškai labai sparčiai...

Šiandien viena iš tų dienų, kai norisi nešt pareiškimą :D  Nu bet nenešiu, o po kelių dienų praeis. Faktas tik, kad nieko nėr blogiau už bobišką kolektyvą, kuriam vadovauja boba, o jai irgi vadovauja boba :B 

Noriu berniukų medvilnės. Tik gal ne juodos ir išvis ne labai tamsios :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka kaip gerai tave suprantu  :mirksiukas: pas mus tas pats, nors paskutinis ir vyro kune, bet tokia chamine boba   :oh: 

Atsakyti