Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Šaltis nekrenta ir nesitraukia... aš kaip kokonas... Šiandien keista diena...

Radau labai dailų megztuką, iki reikėjimo  :bigsmile: 

Solstice-18_medium2.jpg

skink_front_4_medium2.png

Atsakyti

Tiesa, tas Ristinos pūkis nustebino, kad tiek gijų mocheros sudėjus nėra ir neatrodo šuba :)

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien visi viską laimingai pasiekėm. Mašina užsikūrė. Nes vakar tai palikau pora namie, o pati autobusu riedėjau. Sušalau ojoj :rolleyes:  Išlipus ėjau į parduotuvę pasišildyt ir tik paskui iki darbo kulniavau :D

Šarange, dailus megztukėlis  :wub: 

Ristinos pūkuotis  :wub: Ir aš tikrai tokį turėsiu. Gal net artimuose planuose. Tik mėlynas. Arba rudas. Arba kt. spalvą reik pirkt. 

Vakar kojinę pradėjau. Gal žiema greičiau galą gaus  :angel_not: 

Kur mūsų saldžioji porelė dingo, Ligvita su gadget3  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 28 vasario 2018 - 11:10

Sveikos,

Šarange, gražus, megztukas, iš akies planuoji megzti ar pirkti? netgi gal ir aš norėčiau. Tik tiek, kad man baisu, jeigu aprašymas būtų keli lapai  ir kožna eilutė, akutė aprašyta - tingėčiau skaityt :)..  Nusipirkau sykį dominančio kojinės kulno aprašymą - o ten keli ar net keliolika puslapių - iš vienos pusės pažiūrėjau, iš kitos, ir tuom viskas baigėsi :). Man turi būti trumpa ir aišku :).

Atsakyti

Ar jūs matėt mane perkančią ir mezgančią iš aprašymo? :D 

Atsakyti

man jis irgi gražus. norėčiau rašto schemos :rolleyes:  nes forma tai abiau negu aiški. akių/eilių kiekis irgi skaičiuoajmas individualiai.

tik kad aišku, nutūptų ton ilgoooooon mano eilėn :rolleyes:

beje, vakar užbaigiau suknelę dukrai. siūti. tai ką - be galo esu savim patenkinta. nes įtikau savo kūdikiui visu 100 proc :victory2:

Atsakyti

Šarange, gražus šitas. Dar panašus Brickyard ar kažkaip panašiai. Irgi beveik reikia iš kokios medvilnės....

Katuk, nu smagu, kad užsakovė patenkinta :4u:​ 

Atsakyti

Katuk - nuostabu! Čia eilinę, ar išleistuvinę? Kaip nuostabu, kad tu moki taip gražiai siūti...

Šarange - ką aš žinau, gal esi ką nors mezgusi tyliai iš aprašymo :).  Gal man iš turimo raudono siūlo megzti? Kol kas antrą gauruotį pradėjus esu.

Atsakyti

Restar, esu tik skaras ☺️

Nite, auuui, gavau sms kad gavo juodos medvilnes. Da reik? Nemaciau, nebet ryt tik gal galesiu uzsukt. 

As be auto visa sav.tai kaip izoliuota, maršrutas tik darbas-namai, pinigu,  tiesa, susitaupo, bet siaip... Rrrr

Atsakyti

Nite, auuui, gavau sms kad gavo juodos medvilnes. Da reik? Nemaciau, nebet ryt tik gal galesiu uzsukt. 

As be auto visa sav.tai kaip izoliuota, maršrutas tik darbas-namai, pinigu,  tiesa, susitaupo, bet siaip... Rrrr

Aūūū :D aš čia, net jei manęs nesimato - blyyyyn kaip užsikasiau su kompiniais programiniais reikalais  :frusty: 

Aš kaip tik pirmadienį pradėjau juočkį, nes sugalvojau alternatyvų siūlo variantą :D

Bet vis tiek reik :P man kartais užeina totalus spalvų nematymas :oh: ir tada spinta vyyysiškai pajuoduoja :ax:

Atsakyti

Sveikos,

gera namie po pledu su mezginiu.

Mano mašiniukas tikiuosi tik užšalo, nesugedo  :oh: Vakar vakare pas draugę reikėjo nuvažiuot, tai užsivest, užsivedė, o "gazas" neveikia, apsukų nėra  :oh: reiks palikt ramybėje kol orai atšils  :hmm: 

Apie gadget vakar irgi galvojau, kad dingo  :hmm: 

Atsakyti

Šarange, o čia gal kokia panaši medvilnė kaip tu mezgei tą tokį pilką, dar berods Katuks :hmm: Nu tokia žiauriai faina :D​ 

Atsakyti