Labas rytas,
Šaltis nekrenta ir nesitraukia... aš kaip kokonas... Šiandien keista diena...
Radau labai dailų megztuką, iki reikėjimo
Labas rytas,
Šiandien visi viską laimingai pasiekėm. Mašina užsikūrė. Nes vakar tai palikau pora namie, o pati autobusu riedėjau. Sušalau ojoj Išlipus ėjau į parduotuvę pasišildyt ir tik paskui iki darbo kulniavau
Šarange, dailus megztukėlis
Ristinos pūkuotis Ir aš tikrai tokį turėsiu. Gal net artimuose planuose. Tik mėlynas. Arba rudas. Arba kt. spalvą reik pirkt.
Vakar kojinę pradėjau. Gal žiema greičiau galą gaus
Kur mūsų saldžioji porelė dingo, Ligvita su gadget3
Sveikos,
Šarange, gražus, megztukas, iš akies planuoji megzti ar pirkti? netgi gal ir aš norėčiau. Tik tiek, kad man baisu, jeigu aprašymas būtų keli lapai ir kožna eilutė, akutė aprašyta - tingėčiau skaityt .. Nusipirkau sykį dominančio kojinės kulno aprašymą - o ten keli ar net keliolika puslapių - iš vienos pusės pažiūrėjau, iš kitos, ir tuom viskas baigėsi . Man turi būti trumpa ir aišku .
man jis irgi gražus. norėčiau rašto schemos nes forma tai abiau negu aiški. akių/eilių kiekis irgi skaičiuoajmas individualiai.
tik kad aišku, nutūptų ton ilgoooooon mano eilėn
beje, vakar užbaigiau suknelę dukrai. siūti. tai ką - be galo esu savim patenkinta. nes įtikau savo kūdikiui visu 100 proc
Nite, auuui, gavau sms kad gavo juodos medvilnes. Da reik? Nemaciau, nebet ryt tik gal galesiu uzsukt.
As be auto visa sav.tai kaip izoliuota, maršrutas tik darbas-namai, pinigu, tiesa, susitaupo, bet siaip... Rrrr
Aūūū aš čia, net jei manęs nesimato - blyyyyn kaip užsikasiau su kompiniais programiniais reikalais
Aš kaip tik pirmadienį pradėjau juočkį, nes sugalvojau alternatyvų siūlo variantą
Bet vis tiek reik man kartais užeina totalus spalvų nematymas ir tada spinta vyyysiškai pajuoduoja
Sveikos,
gera namie po pledu su mezginiu.
Mano mašiniukas tikiuosi tik užšalo, nesugedo Vakar vakare pas draugę reikėjo nuvažiuot, tai užsivest, užsivedė, o "gazas" neveikia, apsukų nėra reiks palikt ramybėje kol orai atšils
Apie gadget vakar irgi galvojau, kad dingo