Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kaip tavo akimis/pirštais žiūrint ta mohera? Nes spalva kerinti :). (Tarsi man ko nors trūktų....) Sugebėjau dar gauruočio nusipirkti nuotoliniu būdu, dar vienai sesei ir ... sau :). Nežinau ar kas iš to išeis, gal bus dar sesėms po megztinį, bet pasimatavus užsimaniau :).  Beje, kam aktualu, tai Mano siūlai gali atvežti siūlus į Šiaurės miestelyje esančią vieną parduotuvę, tų pačių savininkų. Ryt atsiimsiu be važiavimo kažin kur. Ir be pagundos ką nors dar gyvai užmatyt :D.

Vakar pridaviau nemažai kraujo daugeliui tyrimų ir, su baime laukiau rezultatų. Tai iš esmės labiau nudžiugino - be kita ko, cholesterolis, cukrus yra puikūs, net hemoglobinas siekia žemutinę ribą, o labiausiai nustebino šlapimo rūgštis - žemiau normos... Podagrą pripaišo (norėjau ją sau diagnozuot, vyrui buvo su panašiais simptomais tam pačiam kojos piršte :D), kai būną padidėjimas virš normos... Na, žemiau normos irgi raudonuoja, gal čia irgi nieko gero, ryt bandysiu aiškintis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 vasario 2018 - 20:48

O kaip tavo akimis/pirštais žiūrint ta mohera?

Nustebino kokybe. Ir gan nedaug mėtė plauką mezgant :)

Atsakyti

As vel prasinesiau pro anyksciu siuline :B tikiuos viska tures :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos,

Terezza, 26 Vas 2018 - 15:01, parašė: Dar megztukui nuostabaus Brunello Cucunelli kaČmyro papirkau (lyg atsargų maža būtų :oh: ).
Kur papirkai? Teta Olga labai jį giria. Kas ten per stebuklas? Gal pats mezga?  

Pasisekė ir Lace dukrai, ir Qqte sūnui, kad mamas tokias turi. Įsidukrinkit mane. :D  

Mezgu Koto. Nuo apačios į viršų ratu. Kaip jūs ant savęs matuojat, kai virbalo ilgis 100, o apimtys virš 100? Veriat siūlą, ar kitą virbalą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 27 vasario 2018 - 23:42

Labas rytas

Jurgitak as dazniausia mezgu tada virbalais su prisukamu valu..nu tai prijungiu vala dar ir  matuoju..jei ne prisukami tada taip permezgu dali ant kito virbalo

Aha ir man idomu kur Terezato kačmyro papirko..bet itariu kaina nelabai domina

Atsakyti

Labas rytas,

jau kaip man patinka ta rytinė šviesuma <3 ryt kalendorinis pavasaris :wub:  kovas daug gražiau už vasarį skamba :D

vakar Luknė man sagę parduotuvėj išrinko,ėjo pirkti batono,grįžta,sako mama,einam,tau patiks :D n u tai ir nusipirkau parekomenduota savo panelės :)  šeštadienį kaip tik eisim su šeimyna į koncertą,galėsiu į suknelės sukritkaklės raukšles įsisegti :)

DSC_3838_medium2.JPG

DSC_3845_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 28 vasario 2018 - 08:20

Kasmyra ebay pagavau. uz 270g sumokejau 25 pinigus (su siuntimu). Siulas neplonas. Kai sulauksiu, pakomentuosiu daugiau.

Atsakyti

o nu tai lyg ir gera kaina...jei to 270 gr neplono užteks kažkokiam normaliam megztiniui ar ka ten žadi  megzt

Atsakyti

Mano turimas kasmyrinis a la oversize megztukas sveria 160g. Tai manau, kad turetu uztekt (nors dar nesugalvojau, ka tiksliai megsiu). 

Atsakyti

Tai jo kašmyras lengvas nu bet tavo megztukas gal plono siūlo?

Atsakyti

Olaiva, sraigė tai žaliaakė :bigsmile:

labas dienas,

kašmyrai sakotia....aš tai norėčiau šiandien susisupus į patalus bukai spoksoti kur nors. nes miego tai nenoriu, bet kažko labai sunku....

Atsakyti

ristinos pukis skaniai atrodo :)  kaip tik panasios moherytes ( maciau riuzavos)  ir pusvilnes  nukoviau . seniai  tokios prigesintos norejau.  o sitie alize kid moheriukai tai man visai  patiko.  dar ir dabar turiu  pora kamuoliuku , pirktu skarai .

Atsakyti