Ristina, kokiaaaa spalva ir pukis mielai tokius siulus priglausciau
P.S. Siūlinė parašė sms, kad storai pusvilnei -25proc.
Ojeij.. kam gundai kam vilioji
Einu i fb ieskot ko man reik
nors ju psl tokios info nera.. tai gal cia tik tau
Baigės mano vienam vaikiui batai su lipūčkėm tai vaikšto dabar amžinai su atsirišusiais raiščiais Nusibos - užsiriš.
Moheriuks iš 4rių moheros siūlų. Mohera Alize - turkiška (seubas, kokai negarbė mezgėjai )
kid_royal_190_1413099452.JPG 181,56KB
0 Parsiųsta kartų
Ristin, garbė garbė aš daba Olaivos kačmyrą su angora2 kartu virbaluoju pūkuotumo norėjau, alia o bet tačiau nesigavo . Sunešios musiau ir tokį mano sūnus iki mokyklos galo o gal ir dabar su nesurištais batraiščiais vaikšto tipo daba tooookia moda tai kad tavo vaikis pagal madą
Aga ir aš qqčio megztelį mačiau, Qqt, nu tavo lygis visokiais navarotais megzt tai jėzau jėzau kokio ilgio tobulėji ne dienom, o valandom . A nešioji tą pustą suknelę kur su diržu reik juostis? Man atrodo jas net dvi buvai nuirklavus
Restar, mudvi kaip susitarusios aš irgi daba ripsinu megztelį. Man irgi kaip Kotikui norisi uždaresnio kaklo. Fianai kad su kišeniais Vieną jau pribaigiau, reik kaip nors pafotosesint, daba kitą ripsinu, tik kitokį modelį, nesagstomą. Nu kai tą pabaigsiu gal oras bus toks kad į lauką galės išeiti
Sveikos, dieną konferencijoj praleidau. Užpakalį nuo sėdėjimo paskaudo. Grįžus vakarienę gaminau. Dabar jau suskaičiau.
Dėl mano megztinio, tai Katuks ir Soliuks teisios. Čia ir yra tie minėti netobulumai . Gi neskaičiavau jokio gauge. Užsimečiau akis iš akies ir mezgiau nuo viršaus. Kažką primaklinau, kad ir apykaklė nelabai apvali . Realiai, tai man geriau šiuo metu per atviras kaklas, nei per arti kaklo. O kai reik - skara apsivynioju. Dėl margumo nesiteisinsiu . Vienspalvio neturiu tiek , namie drąsiau eksperimentuoju, ofisiniai rūbsi vienspalviai - pilki, mėlyni.
Mokyklinis megztukas koks gerulis, kaip tik šiam laikui. Ristina, rankom mezgei tą moherinį? Spalva faina. Įdomu ant modelio būtų pamatyt.
Ristina, nepyk , žinau, kad visur tos pačios rankelės darbuojasi. Tiksliau buvo klausti ar virbalais?
Nepykstu tai tikrai
Tik visad užkliūva, parašymai, pvz., siūlams "tinka megzti rankomis ir mašina". Lyg virbalais megztų kojomis (aišku, ir tokių fenomenų esama) o labiausiai paplitusios mezgmašinės megztų mygtuko paspaudimu.
Megztukas virbalins Ir reikėjo kuo tankiau sumegzti. Kad būtų tarsi kailiukas. Susimezgė rekordinis kiekis (kaip moheriui) ~400gr.