qqte, o tai kas jam batus užriša? Ar visi batai be raiščių?
kol kas visi be raiščių
dabar tokių pasirinkimas ačiū die nemažas..net daugiau jo dydžio batai su lipučkėm
Labas dienas
Restar, nustebinai su spalvom Atlikimas super, tik asajus tai nebuciau taip smarkiai marginus. Vienspalvi tikrai atimpciau
Qqucio uniforma
Uzsisakiau pas kiniecius medvilniniu etikeciu ir db derinu su lt del odiniu Mb tai saipos is manes, klausia kada jau cia ta fabrika zadu atsidaryt alia nieko jis nesupranta
Mezgu rankom su baime zvilgciodama i babina.. kazi ar uzteksiu siulu.. o va tada bus bedos.. teks ardyt viska ir megzti sumazinta varianta
Labos
Qqut, pavarei Gražu!
Nėr mano riešai stori, bet aš mezgu, kad galėčiau normaliai ranką įkišt. Tai mano kumštis panašaus pločio kaip ranka prie pažasties. Galėsiu pafotkint kada kokią rankovę savo.
Katuk, krentu po kojų, kad tą savo seną nufotkintum Nu su vaizduote sunku man. Ir baimės akys didelės ką nors nebandyto numegzt nesupratus
aa nu jei kaip kumštis tada aišku...aš paprastai mėgstu kad būt riešas prigludęs, mezginys gi tempimui pasiduoda tai pas mane daug maž dvigubai gaunasi..aišku mano rankos nėr labai plonos ties pažastim
Labas, gerą savaitę nebuvau, tai tik prabėgom darbukus apžiūrėjau
Būkit visos sveikos
P/S iš po merino vilnos vėl paimti į rankas vilnos siūlus buvo kažkoks nesusipratimas, net nemokėjau megzti
Olaiva, man labai gražu siuvinėti mezginiai, ir kepurę dukriukui mezgiau su mintimi gal pasiuvinėti, bet žiema užklupo nepasiruošus
Ristin, vau iš ko siulūs supūkuotavai .Storas gavos? Niuuu taip daba norėč į tokį susisupti
Sagos tai smulkioji motorika, reikia lavint tokius dalykus, ypač jei vaikai jau mokyklinio amžiaus. O šiaip tai sagas neprivaloma segio, juk puikiai galima nusirengt per viršų, o mano Lukne pvz. nesegioja uniforminio megztinio nes negražiai tipo atrodo Batraiščių tai velniai nematė, kada nors užsiriš
Ristina, virbalavai? Koks jo storis? Koks siūlas? Labai graži spalva
Ristina, wow kokia rožinė meilybė
o ir Qqutės fabričnas mokyklinukas, labai girtinas
dar gi Restar rodėsi, pirmiausia labai smagiai susiskaitė ta teigiama emocija, kokia tu pati juom patenkinta, net pavydu kiek, nes senai taip besidžiaugiau savo kokiu mezginiu. o ir megztukas man toks, kaip vokiečiai pasakytu kuschelig, kuschelig
Užsnigo dar riebiau, atšaukė autobusus vaikams, tai reiks pačiai susirankioti, o paskui ant kalniuko, jau tas kalniukas šią savaitę - kaip į darbą
P.S. Siūlinė parašė sms, kad storai pusvilnei -25proc.