Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kaip gražiai sninga su saule, vaizdas kaip atvirukas  :wub: 

Aš savo pūkiui noriu neilgų plačių rankovių, bet nežinau kaip realiai atrodys, nežinau kokio ilgio ir pločio jas daryt, niekur nerandu tokių modelių, kad pažiūrėt ir apsispręsti iki galo, kažkada esu gyvai mačius ir man patiko, bet matyt yra viena.... :D Gal kas nors kur nors matėt? 

Kad nebūtų tokios :D

5575dcb082440d0a2513199779c9a33b.jpg

Atsakyti

Šarange,knygų mugėj kaip tik vieną nužiūrinėjau.tamsiai žalias megztukas buvo,nugara kokiu sprindžiu ilgėlesnė už priekį,siūlas toks su pūkeliu,nenustebčiau,jeigu angora,kaip ir pas tave.ir rankovės buvo numegztos ties riešu tokio pat pločio,kaip ir pažasty plotis,nesiaurinta,neplatinta,tiesios ir psio.laaabai dailiai atrodė,kad net atsisukau :D

Atsakyti

Labos

gražiais kringeliais pašnekėjot :D 

Ristinos abu megztukai man dailūs  :rolleyes: Abu nešiočiau  :rolleyes: 

Olaivos kampukai  :wub: Spalva  :wub: 

Restar, jaukus šiltukas  :super: 

Tokių šiek tiek platėjančių rankovių ir aš norėčiau, vis dar nepasveikau. Tik mezgimo tempai nukrito labai. Įsivaizduoju, apie ką Olaiva sako, bet kaip man tokį padaryt, jei pas mane prie pažasties ir ant riešo iš esmės tas pats plotis?  :hmm: Dažniausiai tik 4-6 a. praplatinu.

Bandau grįžt į mezgimo doros kelią. Ne į sveikatą man be mezgimo būt, lomkės  :D 

Atsakyti

Lietuti tai tada matyt platint po truputi zemyn reikia

Nors netikiu nei kad tavo riesas toks storas nei kad ranka ties pazastim tokia plona

Atsakyti

Olaiva, ok :D

Lietuti, qqte man atrodo, jūs ne apie tai. Tų rankovių esmė, kad jos tiesiog plačios, daug platesnės nei ranka ir tikrai ne statytos, todėl čia visai neturi reikšmės rankos plonumas :)

Atsakyti

labas rytas

tai aš įsivaizduoju apie ką kalba, tiesiog suabejojau šiaip Lietučio 4-6 akim :)

aš jaučiuosi labai nemadinga, man žiauriai negražu šiuo metu tos plačios rankovės :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 vasario 2018 - 08:36

labas iš ryto,

saulėta, tik -17 :) iš pat ryto kaip š... užsimaniau ant mezginio pasiuvinėti,tai dabar knisu,ieškau,jaučiu kažką vis tiek sumeistrausiu :)

man čia taaaiap gražu <3  tik kažin,ar sugebėsiu... woolly tattoo :)

2a6c86fb73f5981afc5b7412e8e6f8f6.jpg

b64e98254e036979b70adf880584296c.jpg

439ded4b606a651bef88c05fbd12896d.jpg

4045731ea5550e866e11131b155e4b27.jpg

53d39e5058c2130ea3d8f36555e678de.jpg

72575f95fe2421b1273eaadcce10431a.jpg

dc03a639dc2af3aee68fd7f935f1085c.jpg

f7bda2baae6a321148056032116c4404.jpg

:D

cc273230582bd3b8f8c4fd45bedd9583.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus jau šiandien -20 buvo, bet pas mus prie namų visada mažiau būna, kitur tai net iki -26 girdėjau. Leidau Luknei neit, nes jau ir vakar sakė mažai vaikų buvo.

Olaiva, kai kas labai gražu, kai kas nelabai, o kai kas bobutiška, tai tokios vienos nuomonės neturiu :D

Nu dar apie rankoves :D Lietutis, kiek pamenu norėjo pūstų ties pečiais, ar tai pūstų ties riešu, tai tokiu atveju būtų stipriai paplatinta ir paraukta. O aš noriu neilgų, bet plačių tiesiog, tiesių :D

Atsakyti

labas rytas,

su tom tiesiom rankovėm. turiu vieną seną seną megztuką iš tokio prasto siūlo :D  nuo tokios Meškutės nužiūrėtą, dar kai rinkomės pas Vincį vienais metais, kai ji turėjo taškelį virš Maximos. tai ten buvo megztas daiktas nuo rankovės iki rankovės, galima sakyt be jokių platinimų, tipo kimono. tai tiesiog ne siauros ties pažąstimis, o toliau tiesiai, tai gaunasi labai padoriai plačios.

neturiu net fotkės kokio senumo megztinis :D  bet pats daiktas išgyvena antrą jaunystę :D  buvo ištrauktas šią žiemą ir susilaukė nemažai komplimentų.

Restar, kailinys :clap_1:  bet man kažko jis toks per didelis tau. :rolleyes:  ne dėl ilgio ir pločio, o dėl pečių. atrodo kad nukris. o ir tokiam lašiniui šiltam tai būčiau kažkokį uždaresnį kaklą padariusi, nu nes visas užmanymas šiltam daiktui dingsta, kai ant kaklo vėjai švilpia :D

kas dar :hmm: nepamenu šiandien ar žadintuvai! neskambėjo, ar aš jų negirdėjau. netgi kai vaikas užėjo manęs prikelti, išgirdau tik po kelių pastabų. kaip burundukas :D

dar apie tas plačias rankoves. nu matematiškai pasvarstykim. dažniausia rankovės plotis ties pažąstim nu kiek, kokie 30 cm. tai jeigu tie patys 30 ir link riešo, tai gal visai nemažai :hmm:

Atsakyti

nu va vienas iš atostogų pabaigtukų...pats tas orams atšalus tik aišku nešiosis abejoju ar gerai

siūlas dviguba Vernito alpakikė

yra poreikis tokių keleto ir šiltesniam orui, kažko su medvilne ar panašiai

gal turit idėjų?

20180227_070038_medium2.jpg

https://www.ravelry....ld-sophisticate

Atsakyti

Super QQte :bigsmile:  mano bernai, tai "numirtų" tiek sagų pamatę :lol:
Sagos ir batų raštukai - blogis :D

Atsakyti

ai maniškis dar ir marškinių sagas susisegioja, o batų tai dar nemoka užsirišti :D

o šitos sagos lengvai segasi kažkaip gerai pataikiau kilputės dydį

kadangi apačioj storoki marškinukai iš HM ir dar po jais apatinė maikutė (bo marškinių medžiaga nešvelni o vaikio jautroka oda visokiem tokiem brūžinimam) tai galvojau keps mokykloj su tuo megztuku. vakar jau ėjo, sakau jei bus karšta tai nusivilk

sakė karšta nebuvo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 vasario 2018 - 10:42